|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
2.12.2010 23:07:20   
gigi1
Spet jaz user posted image

Mal sem zabluzila med košarko in pomešala Prolaktin in Progesteron. Bom raje jutri v miru razložila.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 2.12.2010 23:19:39 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
2.12.2010 23:17:03   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Gretič, skoz v akciji in boju, saj je prav. Še ena ta udrarna zate: "Le vkup, le vkup uboga gmajna...."

Tukaj se pa jaz prilepim zraven total...

ej vidveeeeeeeee lepo da pojeta borbene, sam vama povem da bl sede una

Na juriš na juriš na juuuuuuriiiš u boj za svobodo, ŽIVLJENJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
2.12.2010 23:19:40   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Oj srčice

Aja! Še neki sem zvohala user posted image . Baje je za nas tastare (oz za nižanje FSH) naslednji natur recept zelo uspešen:
Suhe fige za 40 dni namočimo v olivno olje. Na tešče pojemo 2 figi vsako jutro. Glede na to, da se nam mudi...pa v en kozarc naložimo, kot omenjeno v drugega pa isto in vsak dan sproti jemljemo ven po 2 figi. Učinek je sicer boljši pri tistem 40 dni, ampak tudi ta tasproten ni zanemarljiv user posted image . Baje pomaga tudi za PCO. No škodva sigurno ne user posted image

Jaoooooooooo .... za tacajt da mine 40 dni bom šla že na priprave za v penzijo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 2.12.2010 23:21:00 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
2.12.2010 23:20:55   
gigi1
Oj Gretič user posted image  Si mi hotla kej povedat s tem 40 dni??? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
2.12.2010 23:21:55   
Grethy

Oj Gretič user posted image  Si mi hotla kej povedat s tem 40 dni??? user posted image  user posted image  user posted image

ja sem že popravla ... me mal =be tale sporočilni sistem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
2.12.2010 23:22:21   
gigi1
Aha, zdej pa ales klar user posted image . Zato sem pa napisala rezervno varianto user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
2.12.2010 23:23:44   
gigi1
Sem se ravno nate spomnila pri olivnem user posted image . Sam še fige, pa gaaaaasa! user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
2.12.2010 23:27:37   
Grethy
ja fige mam že perajt, sam še olje pride pa bomo namakal, čeprav bi jih rajš v rum user posted image user posted image user posted image user posted image

... in sem izpadla pijanka ... trenutno mam tak okus naravnan ... mam že hudo božjastne kombinacije hrane v glavi vse neki pomešano, boljš kr spat it ... pa NA JURIŠ ...

nočko srčice user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
2.12.2010 23:31:27   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Gretič, skoz v akciji in boju, saj je prav. Še ena ta udrarna zate: "Le vkup, le vkup uboga gmajna...."

Na juriš na juriš na juuuuuuriiiš u boj za svobodo, ŽIVLJENJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Res ne vem zakaj...ampak ko sem tole prebrala mi je un komad "Godine nisu važne" padel na pamet  user posted image

Za nostalgične:

http://www.youtube.com/watch?v=VsfdEMi4a68

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
2.12.2010 23:34:01   
gigi1
Ti kar jurišaj user posted image  user posted image  user posted image  in nočka srce user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
3.12.2010 9:00:00   
mismis
dobro jutro vsem skupaj,

2x lahko ugibate, kdo spet ne spi, pa tokrat ni kužon kriv...user posted image user posted image

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
Anonimen
Roži, tole bom pa jaz tud sprobala ob priliki. user posted image   Oz. ko bom kuhala, zdej že itak ne kuham ene 2 mesca, ker se živimo kar od sendvičev, hotdogov in podobnega. user posted image

tassi, pomoje je tud tako kot je napisala mismis - malo stres, malo kile, malo pomešani hormoni od postopka.. Upam, da se ti čimprej uredi.user posted image

maussika, 27 stopinj?? Pa kaj si ti nor..  to je ful fajn za staknit prehlad. user posted image

aaaaaaaaaaa, šele zdle stuhtala, da ga tale RR ful biksa. Najprej itak nisem našla teme, zdej pa vidim mismis, kako napiše, da ne more spat in pogledam, kdaj je napisala post in je 10.10. ob 10.36 uri.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4312
sonya1
Ja, sranje dela tole.
Jaz pa za razliko od Miši čisto lahko spimuser posted image . Včeraj sem spet ugasnila ob osmih zvečer. Sploh ne morem opisat drugače kot ugasnila, ker me kar naenkrat ni več bilo. Zjutraj čisto brez problema vstanem, bi šla pa ob desetih najraje kar spat nazaj.
V Ljubljani nas bo zametlo, danes pa moram na UV in dati kri. So rekli, naj pridem ob desetih in naj bom tešča. Ena nosečnica naj bo tešča so desetih, so pa res carji, ni kajuser posted image . Upam, da je to zadnjič, da moram tam naokoli bluziti tešča.

Bejbe, imejte se skrajno lepo na tak petek. Jutri bomo pa lepo doma na toplem, pa snežeka delali, pa dobro jedli in se radi imeliuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Res ne vem zakaj...ampak ko sem tole prebrala mi je un komad "Godine nisu važne" padel na pamet  user posted image

Za nostalgične:

http://www.youtube.com/watch?v=VsfdEMi4a68

Jaaaaaaaaa, to su moje godine!!!!!!!!!!!!!!!
Kje sem bla, ko sem se jest matrala...z vami bi mi sigurn še pr Atu ratal user posted image user posted image user posted image !!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
hermy1
Aja, pa še dobro jutro user posted image in krasen vikend vsem!!!

Gigi me vedno sheca, da moram kaj napisat...tisto s slivami pa verjetno še za kakšno s**** pomaga user posted image ?!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
mismis
Tale RR je pa res obup ratala user posted image , človek napiše post ob 4.39 pa se cela RR sesuje user posted image

Kako ste mi ve kaj na tale zasneženi dan.

Sonya, dobro opravi danes na UZ-ju user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
lana70
jutrooooooo..ja kam smo pa padle user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
zarja1
Dobro jutro,
jao nas je zasnežilo.Komaj se privozim do službe in pol na parkingu total avto zagozdim. Sma s sodelavko eno uro avto ven odkopavale.........aaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In seveda je mene potem začelo spodaj fajn bolet, pridem v pisarno in seveda krvavim. En teden prehitro.......hmmmmmm, torej ves cikel spet adijo.

Gigi moj sem ti poslal, ker danes ne mislim nič več delat, me vse boli.

Mismisu lubčka tvojima v trebuščku.user posted image

Miklica super za utropizderaj......zdaj bo zmagovalno.user posted image

grem se malo pogret.......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
lana70

Tale RR je pa res obup ratala user posted image , človek napiše post ob 4.39 pa se cela RR sesuje user posted image

Kako ste mi ve kaj na tale zasneženi dan.

Sonya, dobro opravi danes na UZ-ju user posted image user posted image user posted image

poglej datum posta, ki si ga pravkar napisala user posted image

Sonya, se pridružujem lepim željam mismis.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
mismis
Saj vem, ker sem ponoči prav pobulila, kam je vrgel moj post. Potem se mi ga pa ni dalo iti iskati user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
Roži_
Ooo svašta tale RR res malo preveč zeza zadnje časeuser posted image
Mismis, kaj nisi mogla ponoči spat? Spet glavoboli? Naj ti hitro minejo, ni lih prijetna stvarcauser posted image

Lana70, sem videla slikico na FB, ti, Živa in psićuser posted image prav ste dobriuser posted image

Punce kakšno bo kaj vreme v torek, prav se bojim, da bo ful padal sneg, rada vozim, ampak po takem vremenu boh nedajuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
Fidolina
Joj, tale RR bi pa najraje user posted image .

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
gigi1
Jutrčka user posted image

Tassi dolgujem razlago tiste zmešnjave od včeraj:

Stres zvišuje prolaktin, oz. upliva na nihanja prolaktina. Ta upliva na predvsem na FSH. Če je Prolaktin povišan na začetku ciklusa potem zna zavirati rast FSH in zato folikli ne zrastejo in sploh ne pride do O. V primeru, da prolaktin pretirano pade v drugem delu ciklusa povzroči, da FSH hitro skoči in s tem pride do skrajšanja ciklusa.
Visok prolaktin je normalen pri doječih mamicah. Zato je znana stvar, da mamice dokler dojijo ponavadi ne morejo zanositi (tudi če imajo M), ker velikokrat kljub temu, da imajo M nimajo O.
Če bi Prolaktin merila 3x v enem dnevu bi verjetno pokazal precejšnje nihanja.
To je tudi ena stvar zakaj vsi tako radi govorijo: Sprosti se, pa bo ratalo. Včasih smo v preveliki želji po otroku konstantno pod stresom in si s tem zvišujemo prolaktin. Ravno zato...tudi tistim, ki nimajo "mehanskih" ali drugih težav ponavadi rata zanositi npr na dopustu, ko niso pod stresom zaradi službe.

Vse ostalo kar sem pisala...sem mislila progesteron (ta debeli sluznico). Ko se progesteron dviguje, pada LH. Z upadom LH se rumeno telesce (ta nastane ob pokanju vodilnega folikla) degenerira in začne propadati. Ta propad sproži padec nivoja estrogena in tudi progesterona, ki fipofizi naroči, da zviša FSH, ki spoži menstruacijo. To lahko privede do krajših ciklusov. Večina nas je že doživela, da ob jemanju Utrogestana in/ali  Estrofema nismo dobile M.

Da ne boste nosečke debelo gledale user posted image . Če pride do zanositve se hormoni drugače obnašajo in rumeno telesce "hrani" zarodek, dokler te funkcije ne prevzame posteljica.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
3.12.2010 9:51:43   
gigi1
Aaaaa? So nas kar v oktober prestavili? user posted image
RR ima pa hude težave user posted image

Sonya dobro opravi danes user posted image user posted image user posted image

Zarči srce hvala user posted image . Bošček moj kako te M zdeluje user posted image . Sedaj se bo pa počasi vse uredilo v spodnjem štuku user posted image user posted image user posted image

Miši user posted image  pa kdaj se bo ta kuzlica nehala gonit user posted image

Hermič lepo, da se oglašaš. Pazi na rokice user posted image

Roži tudi jaz upam, da bo nehalo snežiti pred torkom, da se lepo po suhem peljeta gledat otroke user posted image

Fidi si huda? user posted image

Lana70 kako ste?

Jaz pa šibam k frizerki user posted image  Bom lepa user posted image

Lupčke vsem in lep dan

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
3.12.2010 9:52:16   
gigi1
Dans sem se pa mogla že 2x na novo zlogirat user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Vrtec
tojeto1

Ali ste v zadnjih 5 letih dobile željeni javni vrtec v jaslih?

da (velja za Ljubljano) (16%)

ne (velja za Ljubljano) (4%)

da (velja za ostale občine) (35%)

ne (velja za ostale občine) (11%)

ga nisem iskal-a (34%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!