Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ni, se kr oddahnem. Upam, da jih ne vidim!!! bom poj mal pisala, ko bo še druga roka frej. Mišek moj še zmerej je upanje, mogoče bo pa samo eden, jest navijam še zmerej!!!! RTI
Halo, kakšen znak... Joškam ni bilo nič, niiič... nič slabo, nič skratka. Edin non stop filing da bo pritekla, nekako težo v trebuhu, skreatka menstrualni filing. Pa ni pritekla. O teh izcedkih je res znanost, enako kot pri znakih. Ni pravila in to je trauma, ker ne veš dokler ne stestiraš. No, ene rabimo še vsake dva dni kri dajat...
Jaz sem bila zihr 1000% da ne bo nič, ker nisem imela nikakršnega filinga da bi blo ok...
, tako da imamo v četrtek spet UZ in pa s seboj moram prinesti jutranji urin da mi bodo kar na UZ naredili LH test, kakšno bo stanje in potem bo odločilno, ali bo ali ne, tak da še bom trepetala do četrtka
, sam mi pa nič niso dali za urin kake flaške, hudiča v čem naj to nesem, sem mojmu rekla kaj naj kar v pivovski flaši to nesem