Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: II pričakujemo septembra 2010 13.9.2010 17:52:49
mladika
Punce,pri meni je še use belo in upam da tako tudi ostane znakov nimam nobenih,le da se mi je danes prvič pred pričakovano M pojavil beli tok sam nič ne upam,ker ma teta še čas jutri da pride.pri meni je cikel dolg 26 dni +/- 1-2 dni!!
RE: II pričakujemo septembra 2010 13.9.2010 18:18:47
witch
mojamura - pa gre.... sem ok... ta mesec me moja bt nekaj zajebava. Skače gor in dol in kar noče zaznati O, mene pa že skoraj en teden boli spodaj, in špika v jajčnikih, križ boli, joške so kot do koroške... nimam pojma kaj se dogaja
ula33 nič obupati... dokler je ni upajmo lily32 jaz mislim, da je še prezdodaj za testek. je po mojem prišlo pozneje do vgnezditve
mladika da tako ostane vse do maja in VEM da bo tako
RE: II pričakujemo septembra 2010 13.9.2010 20:39:14
cori
ooo witchi, kako pridno navijaš se ti bomo oddolžile!!!! Hvala hvala ....tako paše prebrat kaj lepega.
Mladika, vidiš Witchi naju je čisto zacoprala tja do maja ...pri meni M še ni, čakam čakam čakam,...in upam seveda da ima naša čarovnička prav Pohvalila se pa ne bom, ker potem vedno takoj pride M
Ajde, punce uživejte, TEDIGO zate pa en velik ....
RE: II pričakujemo septembra 2010 14.9.2010 9:36:28
witch
čaram jaz vsak mesec ampak kaj ko mi ne uspeva vedno najboljše za vse vsak mesec pač kakšno izmed nas moj urok doleti ta mesec pa upam, da bom tudi jaz na vrsti
mladika, cori, lily kako je? jaz bi barvala ampak poudarek je na ROZA!
RE: II pričakujemo septembra 2010 14.9.2010 13:40:40
nati29
Cori in Mladika, kako kaže? Jaz že malo gledam za kakšnimi znakci, čeprav imam še en teden do . Mogoče je pa ne bo . Čeprav zdaj po treh ss sploh ne vem, kaj naj pričakujem. Me bo tok strah na pregled it. Uf.
RE: II pričakujemo septembra 2010 14.9.2010 18:06:18
mladika
Joj wichi ti pa res znaš človeka u smeh spravit!! hvala ti za use tvoje pestke in "coprnije" upam da bo pomagal.Pri meni je stanje isto ko učiri o M pa ne duha ne sluha,sam nam prehit govorila,ker pol vedno pride nič mi še čakamo,do petka al pa četrtka ji dam cajt,pol bom pa testek delala!!
RE: II pričakujemo septembra 2010 14.9.2010 20:17:45
malajka84
sem malo priletela na vašo temo, ko sem opazila, da so gor še stare borke...uglavnem...DRŽIM PESTI ZA VSE DA VAM ČIMPREJ USPE zagledati črtici!! Punce dejmo!!enkrat bo!!!
RE: II pričakujemo septembra 2010 14.9.2010 20:38:39
cori
se pokorno javljam
eh ja, pri meni se je začelo nekaj dogajati tam spodaj, kot vsak mesec pred M ....tista pred M boelčina, ki je vedno enaka. Hja no, kaj čem. Witchi sorry, da bom mal tvoj urok ignorirala .....kako je kaj pri tebi?
RE: II pričakujemo septembra 2010 15.9.2010 6:23:59
lily32
tudi jaz se javljam na "raport"
No, pri meni nič novega: o ne duha ne sluha, BT še vedno visoka, testov mi je hvala Bogu zmanjkalo in zdaj bom počakala do konca tedna, če se prej ne vlije.
Hvala za , srečno vsem in upam, da bo končno kakšna nalulala , ker zadaj bi bil že čas.