|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Rodila sem svojo princesko ADRIANO 24.7.2005 19:27:32
|
|
|
|
urši*
|
bravo Smrka in mala Adiana in seveda novopečeni očka!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: zdej se pa lepo cartajte in uživajte kolikor gre :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Rodila sem svojo princesko ADRIANO 24.7.2005 20:59:15
|
|
|
|
Joni
|
:bravo::bravo::bravo:Čestitke in hvala:bravo::bravo::bravo:, ker si z nami delila svojo porodno izkušnjo, super jo je bilo brat, tako živo sem si predstavljala vse dogajanje. Sedaj pa uživajte na polno:rozica::rozica::rozica: Joni:metulj:
|
|
|
|
|
Rodila sem svojo princesko ADRIANO 24.7.2005 22:11:47
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Rodila sem svojo princesko ADRIANO 24.7.2005 22:12:39
|
|
|
|
spacey
|
Čestitke za ves trud, pogum in najlepši zakladek vajinega življenja: korenjakinja Adriana! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Rodila sem svojo princesko ADRIANO 24.7.2005 23:15:13
|
|
|
|
tejč
|
Joj, smrka, res čestitam.Ko prebirasm tvoje besede, me kar mravljinci...Prav dobro sis e izkazala. Želim vam same lepe trenutke z vašo Adriano. Ko boš pa imela voljo in čas, piši kaj, pogrešam tvoje čveke. Zdaj si lahko najsrečnejša pod soncem. Bravo še enkrat!!!!:bravo::rozica::angel::bravo::rozica::angel:
|
|
|
|
|
Rodila sem svojo princesko ADRIANO 25.7.2005 7:22:57
|
|
|
|
Meceno
|
oooo SMRKA :bravo::bravo::bravo: Koliko sem imela jaz lahek porod, si ti imela hudooo težkega in res kapo dol :bravo::bravo::bravo: Lp Meceno
|
|
|
|
|
Rodila sem svojo princesko ADRIANO 25.7.2005 7:37:25
|
|
|
|
tina104
|
Čestitke in lepo se cartajte!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Tvojo zgodbo sem brala ko eno kriminalko, sem kar dihat pozabla vmes :)-
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPoglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nova knjižica Hura! Nosečka Nova knjižica Hura! Nosečka Baby Centra prinaša več kot 40 kuponov in izjemne popuste, tudi do 20 % pri nakupu prvih voz...
Zadnje s foruma
Ime za punčkotinči3Katero ime je najlepše?Viktorija (
9%)

Lia (
27%)

Ema (
29%)

Julija (
35%)
Število vseh glasov: 246Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!