punsha
|
Joj, nimam pojma, katera ima recept za vegeto. Jaz sploh nikoli nisem pomislila, da bi jo sama naredila. Pa bi bilo gotovo super, če bi jo. Uhuhuuu Matejka, super! Ja potem pa kar v akcijo še za enega . Jaz pa nisem še čisto prepričana. Seveda si želim še enega, ampak sploh ne vem kdaj je pravi čas za to. No ko bo, bom gotovo vedela. Prav zelo dolgo se gotovo ne bo čakalo (zaradi moje endometrioze), ravno takoj pa tudi še ne no. Jaz pravim, da je sedaj najprej Enej na vrsti, da ga malo pocrkljamo in se mu posvetimo. Sicer imam že napotnico za umetno oploditev, pa na srečo velja eno leto , tak da imam čas. Ja, glede dojenja ponoči, mu bom pa res poskusila dati piti mleko. Sicer po lončku, ker po flaši ne zna piti...v takih primerih je pa dobra flaša ja . Poročam jutri kako bo šlo. Sedaj pa lahko še malo pohvalim našega fanta. Vse od kakega slabega četrtega meseca naprej se je bal ljudi, ki jih je bolj redko videval. Mi je bilo že prav grozno iti k njegovi babici (moji tašči), ker je tam vedno takooo jokal. Da bi šel h komu v naročje - ja niti slučajno ne. So mi vsi očitali, kaj je tako razvajen, pa kaj ga ne pustim malo jokati, se bo že navadil. Res ga pa nikoli nisem pri nikomur pustila, kjer je jokal. No in sedaj očitno mineva to obdobje. Že slab mesec gre lepo k vsakemu, se "pogovarja - deli nasmeške" z ostalimi v čakalnici, pa v trgovini...Prav ponosna sem nanj. Sicer ga takoj vzamem nazaj k sebi, če mu postane kaj neprijetno, ampak je pa viden napredek. Sedaj se boji oz prestraši še, če je kdo preglasen, če kaj preveč ropota...