Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Spali super,ce nas ne bi zbudil atijev telefon Pijem kavico,malo se posurfam potem pa gremo na krst.
Aaaaa 5stopinj je zunaj brrrr....Nimam pojma kaj naj oblecem malemu v ponedeljek za v vrtec-Kako jih ve zdaj oblecete??
Drugace pa mi tudi v spalnici redkokdaj odpremo radiator,lani smo pozimi imeli okol 13stopinj za spanje.Fajn spimo pa kot krtki smo zaviti v odeje . Drugace pa imamo v stanovanju okol 21-22-23stopinj,zelo niha,ker smo mansarda pa odvisno koliko luci imamo prizganih .V glavnem midva plin krepkoo preplacava pozimi.Ampak kaj ces
Matcar potem pa si privoscita skupno popoldansko spanje Saraya,da bo danes bolji dan z manj bolecinami
Hello kitty posteljnino pa so med drugim tudi v Hoferu imeli pa je tudi bila cena okol 25eur,se mi zdi...Pa celo v Eurospin reklami sem jo videla...PA YSK al kako je ze v Qulandiji.
Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
Jap!Prav si vidla,tolko stane,je pa svetovni,kolko sem brala pod sliko! Pa še na zalogi ga imajo!
jaz oz. Jan ima takega
Mi smo tudi po dolgem času lepo spali do 7.30. Spila kavo, skuhala kosilo - polnjene paprike in pire. Šla z Janom v trgovino. Ati preša, jaz sem si nohte rihtala, samo še nalakiram si jih. Spekla sem cd-je za zabavo .
Gremo jest, pa spat. Se tipkamo
Matcar hvala zdaj moram samo spogruntat kak ga naročit Spala dolgoooo, tak da sem naspana. tomaž nardil zajtrk, pol pa mi je simse inštaliral na računalnik, zdaj pa šibama v trgovino. Grema po kajmak, ker bo danes nardil lepinje za kosilo JAz pa imam v planu kuhno spucat danes, tak da bo še veselo in čisto
dan babike. Evo, jaz že od frizera , Timotej je bil zraven, je bil full priden , zdaj pa spi. Utrujen od babjih čenč. Zdaj delam kosilo (bolonske špagete ). Tista, ki sem bila zmenjena z njo za prtiček in svečo za krst, mi je frajerka na dom dostavla robo , na prtičku in na sveču piše Timotej in datum. Zvečer še greva po torto, pa smo skoraj pripravljeni. Jaz sem se pobarvala na malo bolj rdečkasto rjavi, pa lase mi je navila, pa sem super. Zdaj so še sicer preveč kodri, ampak do jutri bo glih prav.
Tasa, ta sedež je cool, še bolj cool je cena. Vau!!! Sva midva že včeraj zvečer naročilo naredila, češ da bi imeli še enega raezrvnega, pa sva si zadnji trenutek premislila, ker je mogoče boljše da za drugi sedež vzameva tistega od 9-36. Pride pa na tej strani vse skupaj s poštnino 70€. Svetovno.
nič tolko da sem se javla, za zvečer vam nič ne obljubim, vam pa ju3 ziher javim kak je bil krst.
premislila, ker je mogoče boljše da za drugi sedež vzameva tistega od 9-36.
tam do treh let nekje še gre...ker so ti zici res mali Jaz bom vzela enega za M za rezervni avto in za A tistega od 9.36...ko je pripasan samo na avtopasove(skrajni čas)..ker še jo vedno v concordu vozimo, da ji že glava preko gleda.... ( 5 let ga že ima)
dan babike. Evo, jaz že od frizera , Timotej je bil zraven, je bil full priden , zdaj pa spi. Utrujen od babjih čenč. Zdaj delam kosilo (bolonske špagete ). Tista, ki sem bila zmenjena z njo za prtiček in svečo za krst, mi je frajerka na dom dostavla robo , na prtičku in na sveču piše Timotej in datum. Zvečer še greva po torto, pa smo skoraj pripravljeni. Jaz sem se pobarvala na malo bolj rdečkasto rjavi, pa lase mi je navila, pa sem super. Zdaj so še sicer preveč kodri, ampak do jutri bo glih prav.
Tasa, ta sedež je cool, še bolj cool je cena. Vau!!! Sva midva že včeraj zvečer naročilo naredila, češ da bi imeli še enega raezrvnega, pa sva si zadnji trenutek premislila, ker je mogoče boljše da za drugi sedež vzameva tistega od 9-36. Pride pa na tej strani vse skupaj s poštnino 70€. Svetovno.
nič tolko da sem se javla, za zvečer vam nič ne obljubim, vam pa ju3 ziher javim kak je bil krst.
čao
za frizera. Bogi Timotej, zdaj bo verjetno tak vso popoldne spal, ko ga ušesa bolijo od babjih čvekov (hec).
Mi imamo 3 svto sedeže in sicer Nanio (0-18kg) v najinem avtu,. Brevija ( 9-36kg) v avtu od mojih in sposojenega imama Tobija. Te pa bi tega kupla pa Tobija vrnila.