Pokora
|
Jutro! Caroline kako si? Pozajtrkovali, fanta sta šla h frizerju, jaz pa v svojo običajno pozo - leže in comp pred sabo. Kolk se je pa men nakup tega netbooka že povrnil! Skos gor visim, tako da je že amortiziran Anju, nimaš dobre taktike. Če bo res tako daleč prišlo, ti lepo svojega izseli in bodi ti v spalnici, on pa na kavču. Si predstavljam da imaš posteljo bolj udobno kot kavč. In glede na to, da se boš ponoči zbujala, tebi "pripada" postelja. Vsekakor pa upam da vaju zima ogreje Za čaj pa po mojem nima kaj bit, ker drugače bi pisalo da se ne sme predolgo namakat, ker ima stranske učinke. Sasadejan, daj si v posteljo povštre, da imaš med spanjem dvignjene noge. Pa veliko vode popij. A Orhideja, vidim da imaš ti tudi probleme z zatekanjem. Aja, pa še hrana z manj soli naj bi pomagala. MissD nas je pa zbudil poštar, ki je dostavil lupinico Super da sta dobila voziček, ena skrb manj, a? Kakšen se ti zdi? Moj mož bo pa danes za familijo (moji starši, babi in sestra s familijo) praznoval rd. Ne bomo nič komplicirali. Včeraj sem v Zvezdi kupila tortice, za kosilo bo pa kar po pice skočil. Sem sicer hotela sama skuhat, pa me predobro pozna in ve, da bi bila cel dan v kuhinji, pa se je odločil da bojo kar pice. Naši pa tudi razumejo.
|