missD
|
pa to ne moreš verjet, pol urce ne pogledam na forum pa se že zgubim z rdečo nitjo pogovora! čveke kaj sm zrihtala? ma sej to je komedija, druzga ne morem rečt. Ob 14h se odpravim v Ljubljano k mojemu G po napotnico, vmes dobim informacijo da se lahko naročim v ta "dnevni ceter" kar preko telefona. In to na poti v Ljubljano tudi naredim, da mi potem ni treba it osebno še v porodnišnico. Se zmeniva za datum 29.9. da pridem zjutraj na tešče, da mi vzamejo kri in dam vodo. Čakam v čakalnici mojega G, ko mi zazvoni telefon... in kdo je klical? dr. Merlo (porodničar, ginekolog) Mi pove, da so zjutraj obravnavali moj primer in da če bi se lahko jutri zjutraj oglasila v porodnišnici, da moj primer pogledata še anesteziolog in pediater. Pa da naj pridem na tešče. In zdaj mi ni jasno, zakaj za vraga mi je zjutraj drugi zdravnik rekel naj grem rajše v Ljubljano, popoldne pa kliče on, da pa naj vseeno pridem?? Med tem časom pa je še moj oči malce vrtal in se celo uspel zmenit, da pridem jutri zjutraj v porodnišnico Ljubljana (da mi vzamejo kri in dam urin) in da bi mi celo v veliki verjetnosti naredili carski rez po moji želji(da sem budna). Mogoče se vam bo zdelo razvajeno, da mi oče tako pomaga...ampak nisem TOLK razvajena Na koncu sem prišla do sklepa, da je verjetno potem Cerar poklical Merla v Postojno, naj me vseeno vzamejo. Zakaj tak sklep? Ker je Merlo omenil, da se zelo dobro razumejo in sodelujejo z prim.Cerarjem. Ma to je že komedija. Se čudim da ne rabim še kakšnega potrdila od ne vem, socialne službe, da sem sploh sposobna imet otroka. Drugič bom dojenčka naročila preko interneta, je s tem manj komplikacij (ja drugega kot bit sarkastična mi ne preostane)
< Sporočilo je popravil missD -- 23.9.2010 21:40:25 >
|