Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Ko se spomnim na sestro in njenega zdaj že bivšega, ko sta pričakovala, je sedel od jutra do večera pri pc-ju (po nekem nesrečnem spletu okoliščin sta bila takrat oba brezposelna) in iskal, bral o vozičkih, lupinicah- funkcionalnost, varnost, cena, testi...bla bla bla...vse je vedel in o vsem je bil seznanjen! Nega, mila, olja... Jaz sem zadnjič vzela doma čebriček za kopat (čeprav imam tudi banjico) me je moj gledal kot da sem iz lune priletela. Kaj za
je to?

Sej ne vem kaj nej ti rečem! Mene bi to isto čisto iztirilo. Sej polomljeni voziček je tu čisto postranska stvar, bolj boli odnos, ane? Sta se mogoče že pred tem probala kaj pogovoriti? Zdaj verjamem da bi se težko... Mogoče se spravi za rač, pa napiši kaj čutiš in kaj pričakuješ od njega in mu to pokaži...
. Še telebajske smo zamudili
, ki je dopoldne, ko sem se jaz okoli potepala, pospravil celo stanovanje in skuhal kosilo (verjetno tud zato, ker nisem komplicirala, ko se je dobil s kolegi in znjimi zabluzil pozno v noč, zjutraj pa sem ga pustila spati in ni rabil z menoj po opravkih...).
. Pol je pa zmanjkalo TV programa... Ja pa spet sem imela zvecer lazne popadke, so ze kar stalnica. Upam da se bom na ta racun vsaj hitreje odpirala. Zdej je magnezij ze obvezen pred spanjem, sicer bi me zvijalo celo noc... Jutri zacnem porodnisko
. Moram preverit, ce me ze rabijo v sluzbi, sem zamenjala termin porodniske s sluzbo za en teden. Cez 14 dni je pa ze prazna luna, ce ne rodim takrat, potem komot pocakam do PDPja.
a mi lahko katera pomaga kako naj si oblažim bolečine v križu oz. me cel hrbt boli od vrata do riti in ne morm ne lezat ne sedet ne stat
se bojim da bom selo noč spet pokon zaradi bolečin.
po dojenčka
, pa še mali kdaj pomaga in spretno nacilja mehur ob pravem trenutku! Upam, da mi po porodu ne bo še zrahljalo teh mišic, potem bom kot fontana v Las Vegasu...