Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sofio in
Jakoba
...moram krompir dat kuhat, ker drugače me bodo moški okregali ko pridejo domov...
kar v parih minutkah dobila iz postelje in ko sem pokazala kolesa od vozička, ga je kar odneslo sestavit. Je bilo sicer smeha zraven, ampak nama je uspelo in nama je voziček obema ful ful všeč! niti malo žal, da sva se odločila za tega! Vsaj kar se tiče izgleda, zlaganja! Potem sva se odpravila najprej do ljubljane, pozdravit nečakinjo...pa naprej na pregled! O mojem idealnem pritisku sem pisala dva dni nazaj...moje čudno počutje izvira iz tega zgleda, pritiska sem imela namreč 150/80 pa mi je še 1x merila in 140/95...pa železo slabo! Drgač pa mala noče še priti! Pretoki so nekoliko slabši od zadnjega pregleda. Bo ko bo! Na poti nazaj naju je ati počastil s kosilom in sem polna kot balon! Zdaj je šel pa delat