anju
|
hej kje so slikce??? dajte no, da nam bo 18. bolj domače tu na RR se pozna da ste se naklepetale, packe pri nas danes kar zapolnjen dan. polovica s čiščenjem, polovica z obiski. me je obiskala prijateljica in prinesla en kup robe - igralni center, ležalnik in 2 škatli cunjic, pa jogi mi je vrnila. uh, se mi zdi da sem bližje IZVIRNO SPOROČILO: lija30 anju-ko je vzelamen bris za streptokok, se mi ni blo treba tlačit na uno na štorasto mizo, k seje biloponavad treba pri pregledih ko še nisem bila noseča,pa k moreš une noge pol gor tlačit. Mi ga je kr na uni ta ravni postelji, na katerimi sedaj vedno dela ultrazvok vzela.Tko,da mogoče ti oa nav treba gor na tisto štorasto mizo zlest.V torek pa izvem izvide bomo videl kaj bodo povedal! ah se menda kr bom. sem se tlačila nanjo vsake 2 dni, ko sem bila čez rok v prvo, pa noge tja gor, ja vse to danes sem se pogumno lotila spodnje frizure. kar vidim v špeglu je precej smešno izpadlo. se je tudi zadeva spremenila taka bolj natlačena je in meni osebno je pogozdena čist ok IZVIRNO SPOROČILO: Najki Anju bols da poves sefu, kaj in kje se zatika, ker na koncu bos ti izpadla kriva, ker ga nisi zadosti naucila, ne nadomestnik, ker se ni nic potrudil. Sem sele zdaj prebrala tvoj post glede vozicka, drugace bi komot skocila v BC po srecanju. Nisem ze 2 dni prisla do RRja . pa si res tak srček? sej je ok. itak bi ga mogla sama videt. moj se neki v sredo spravlja v LJ, se mu uturim. podobno razmišljam sama za šefu povedat, samo krivo mi je sodit oz govorit o nekom, ki ga sploh nisem imela zares časa spoznati in mu predati. ma bom mogla, ja. kje je in zakaj se gre na tem otroškem bazarju?
|