majabar
|
Najki, upam, da se strije ne naredijo vec in da bo tvoj dragi malo boljse izbiral besede. Jaz jih, na sreco, se nimam. Vnetje imam pa ze skoraj 3 mesece. Vceraj so mi vzeli briz, prejsnji teden vzorec izcedka, v petek imam pa zdravnika. Upam, da kaj pametnega ugotovijo. Glede ... midva sva se kar aktivna, vsaj vsak drugi dan. Bi vec, a se bojiva, da res mali ze prekmalu pride na ta svet. Vceraj sem namrec trikrat zacutila ostro bolecino malo nad sramno kostjo. Kot bi me nekdo z nozem zabodel. Sem sla pocivat 5 minut in je minilo. Danes se je tudi pojavilo, a nekoliko sibkeje, se vedno bolece. Ocitno je dovolj Orbitreka, streljanja in ribanja tal na kolenih. Mojster, ki nama je rihtal stanovanje je namrec vse posprical po tleh z barvo in zdaj z grobim papirjem tisto drgnemo dol. Najina soba je koncana, zvecer se seliva vanjo. Nadaljujeva z otrosk. Zdaj delava sama vse. Sva prav zadovoljna, ko vidiva, kako napredujeva:). Danes smo na tecaju pekli francoske rogljicke . Evo, se odgovor s CSD : Spoštovana Vaš brat je na centru oddal vlogo za uveljavitev pravice do pomoči ob rojstvu dne: 03.09.2010. Nakazilo v višini 279,42 bo nakazano na vaš osebni račun dne: 15.10.2010. Po uradni dolžnosti sem pridobila za vas podatke o zavarovanjih (bila ste eno leto zaposlena, nato ste prejemala še denarno nadomestilo za čas brezposelnosti), zato boste pridobila pravico do denarnega nadomestila brez dopusta (365) dni. V času prejemanja starševskega nadomestila boste zdravstveno zavarovana, to obodobje (eno leto) vam bo šlo za pokojninsko dobo. Ce dobro razumem, je vse OK, a ne?
|