Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Hello Kitty figurice iz jajčk 28.9.2011 16:34:23
Petračka
Naša "zbirka Hello Kitty" je že polna, odveč imamo naslednje: Kitty na delfinčku (2x), Kitty zdravnica (2X), Kitty z jabolkom (2x), Kitty z lubenico, Kitty kuharica s kuhalnico, Kitty baletka, Kitty angelček, Kitty z očali, Kitty, ki mežika, Kitty z roza oblekico in srčkom na desni, Kitty z dvignjenimi rokami, Kitty kuharica, ki sedi
Menjava po dogovoru na ZS. Raje menjamo več Kitic hkrati.
RE: Hello Kitty figurice iz jajčk 3.10.2011 11:08:40
olimia
tudi mi zbiramo figurice, vendar jih je naša madam nekam založila, tako da imamo trenutno odveč samo št. 30 (kitty s fotoaparatom). zagotovo imamo pa le št: 2,5,6,8,30,32,34 dobrodošla je vsaka figurica, ki je ne potrebujete. več o menjavi na zs
RE: Hello Kitty figurice iz jajčk 10.10.2011 11:39:26
jinxy26
odveč imam kar nekaj kittiyk, ki jih menjam izključno za moje manjkajoče nevem pa točno kako so oštevilčene če mi lahko katera obrazloži da ne pišem cele opise. hvala