|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ali vašemu partnerju prehitro pride med s...
3.9.2010 15:43:51   
Anonimen



IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem moški, pa v tvoji razpravi še vedno nekaj ne bo držalo. Bolj sem pod stresom, bolj mi hodi seksarjenje po glavi. Dovolj je že samo, da hodim za kako dobro bejbo in hlače so že napete. Poleg svoje bi poseksal vsako, ki je kolikortoliko urejena. Je pa res.. otroke že imam in te me ne zanimajo.

 

user posted image user posted image ..
kako pa kaj doma štima vajina intima?


Misliš kolikokrat se dajeva dol? Kaj vem, v povprečju 1x, v najboljših primerih 2x tedensko, kar je že redko. Včasih 1x v 2 tednih, potem parkrat dnevno. Jaz bi vsak dan, večkrat dnevno, vsepovsod... Najbolj bi mi ustrezalo kar med delovnim časom, med sestanki, malo ven, dober **** in spet nazaj na sestanke.... Včasih mislim, da sem odvisen od seksa...?!

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: ali vašemu partnerju prehitro pride med s...
4.9.2010 17:15:03   
Vijoličarka



IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen



Namreč mož imam probleme glede izliva. Namreč vedno mu takoj pride, še manj kot v minuti. Pa ne glede na to kaj jaz počnem pred samim sexom. Poskusila sva tudi sex na hitro (brez predigre) pa je dejansko isto. Pa tudi če sexava dvakrat na dan, ni drugič nič boljše, mogoče nekaj sekund dlje traja.

Sedaj pa je največji problem še to, da ej postal s to zadevo obseden. Nikakor mu ne gr eiz glave, da ne more me zadovoljiti s sexom. Včeraj je potem začel, da noče videti, da bi si našla koga drugega.  Ampak dejansko js nisem še nikoli pomislila na to, da bi si zdej pa našla drugega. Seveda pa si vseeno želim malo več sexa, predvsem tako kot je bilo na začetku najine zveze. To se zdej dogaja že nekaj mesecev, pa rada bi mu pomagala, ampak ne vem kaj storiti.


Težka bo, če tvoj mož sodi med tiste ljudi, ki menijo, da je seks bistvo skupnega življenja, da je dobro delujoče orodje tisto, ki identificira moškega. To je pač moderen pogled na svet, zelo spodbujen s strani oglaševalcev in tistih, ki zaslužijo z mediji.

Če bi meni moj mož take klamfe sral, torej da se boji, da noče, da si najdem drugega, ker je njemu predstava parkrat spodletela, bi ga mogoče res pustila in našla drugega - vendar ne zaradi ponesrečene predstave, ampak zaradi žalitve.

Partnerska skupnost je tudi seks, vendar mnogo, mnogo več kot seks. Človek je tudi seksualno bitje, vendar mnogo, mnogo več kot to.

Ker se mu je zgodilo enkrat, je zadaj tako presran, da se mu dogaja neprestano. Enostavno je padel v začaran krog. Morda bo potrebna pomoč strokovnjaka, da bo spoznal, da ga ti ljubiš tudi zaradi česa drugega, da ga ne boš zavrgla in da je polnovreden moški, pa četudi se kdaj kakšna akcija sfiži. Ali več njih.  Skratka, ima krizo identitete sodobnega moškega.




_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: ali vašemu partnerju prehitro pride med s...
4.9.2010 17:25:20   
Vijoličarka



IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No pa se je še ena našla z podobnim primerom. S prartnerjem se že 2 leti trudiva da bi dobila dojenčka....tu pa nastane problem. Po 1 letu so mi odkrili neprehodne jajcevode, seveda sem šla na LPSC in težava naj bi bila rešena. Zdaj pa ko bi morala user posted image na 2-3 dni ugotovim da moj mož ima težavo. Zelo težko se vzburi (pravi da si me želi in da ga privlačim), ko pa se že po vseh mukah vzburi, se čez nekaj minut korenjak "ustraši" in uplahni. No in zadeva je zaključena. Tudi nekajkrat se mi je zazdelo da nima ravno veliko količino sperme, saj mi po odnosu nikoli ne priteče ven (na spermiogramu je bil in je bilo pred 1 letom vse ok). Najino spolno življenje je bilo 1 leto super, nikakeršnih težav (na 2-3 dni). So se mu pa enake težave pojavljale že v prejšnji zvezi. Pogovorila sva se že nevemkolikokrat.....in njegov odgovor je sej bova. Dosti imam tega da ga moram prosti za sex.....drugače je najina veza super in se imava rada....ko sem mu omenila da naj gre po kakšne tablete, pa noče o tem nič slišati.
Že sama sem hotela kupiti v lekarni tablete Viagra ali kaj podobnega, samo baje ne dobiš brez recepta.

Prosim za nasvet, kaj naj še naredim oz. na koga naj se obrnem, da bi nama pomagal rešiti ta problem!!!

Lp

 

Meni se zdi čisto možno, da se tvoj partner počuti kot darovalec semena. Že dve leti si prizadevata za otroka, tebe so zdaj poštimali in hajd, akcija. Mogoče se počuti, da si ga ti v resnici ne želiš, ampak da je zate samo oploditveni stroj. Mogoče se počuti, da se ti v bistvu ne sekiraš, da je z njim kaj narobe, kakšne težave ima, tebe v glavnem frustrira, ker te ne oplodi. Mogoče misli, da prosiš za seks zato, ker hočeš biti končno noseča, ne zaradi zaljubljenosti ali poželenja po njem.

Mogoče, če se mu je to ponavljalo že v prejšnji zvezi, se je to dogajalo takrat, ko je bilo govora o otrocih.

V glavnem, v tvojem primeru bi ga lepo pustila pri miru in ga ne bi napadala. Bolj ga napadaš, slabše bo. Bolj ga zaslišuješ in vrednotiš kot osemenjevalno napravo, slabše bo. In da v resnici počneš ravno to, pove že tvoja skrb o količini njegove semenske količine. Tebe bolj skrbi oploditev, kot pa njegove težave, ki so morda globlje – morda ga je na smrt strah starševstva, pa si ti tako naspidirana, da tega sploh ne opaziš?


_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: ali vašemu partnerju prehitro pride med s...
2.10.2010 20:19:45   
Anonimen
V erotični trgovini (sex shop), se dobijo razna razpršila in mazila za podaljšanje erekcije in preprečevanje prezgodnjega izliva. Če vama takšna vrsta vseeno povzorča težave z erekcijo, poizkusita uporabo kondoma, ali celo posebno vrsto durex kondoma - durex performa, z lubrikantom za zadrževanjem vrhunca in večjo vzdržljivost!

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: ali vašemu partnerju prehitro pride med s...
5.10.2010 15:59:00   
devo
Najbolj pomagajo vaje. So tudi najbolj zdrave in naravne. Stras je pa največji sovražnik, torej bodi skulirana, on pa tudi.
Vaje lahko dela cel dan med delovnikom... po kakšnih 14 dneh morajo biti rezultati. Je pa rezultat odvisen od spleta parametrov, ki tu nastopajo.
Le pogumno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?