Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, danes pa imam roza izcedek . . a je možno da je od ovulacije? sicer ne čutim da bi jo imela, ker ponavadi vedno vem kdaj jo imam, ker me jajčniki bolijo za znort. Do zdej se mi to ni nikoli zgodilo, da bi imela med ciklusom izcedek. . Zgodilo se je samo med nosečnostjo, ampak glede na to da sem imela 10.8 
Jaz imam recimo malo drugačen primer oz vprašanje: Dva dni po spolnem odnosu sem se zbudila sredi noči, ker sem imela krče (bile je čas ovulacije), bolel me je tudi želodec in bilo mi je rahlo slabo. Čez dan so želodčne bolečine ponehale, zvečer med spolnim odnosom pa sem imela rahlo krvavitev (rjavkast temno rdeč izcedek oz kot "stara" kri), ki je v zelo blagi obliki trajal dan in pol. Je možno da že recimo 3 dni po spolnem odnosu pride do vgnezditvene krvavitve ali je bila vseeno ovulacijska? To se mi je zgodilo prvič. Takšna vmesna krvavitev...Ali katera ve?
. . .čeprav mislim da je to blo od O
, ker za taprvo sva čakala 2leti sva bla na IUIju. . upam da pri drugmu bo več sreče..