|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
11.10.2010 22:10:20   
koala.cek
200 kanalov ? džizususer posted image user posted image

mi jih premoremo 35, pa še od tega jih je pol balkanskih, pol pa nemških.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
11.10.2010 22:13:00   
ledenka
no, mi mamo ene 50 slovenskih... pa 50 športnih. pol jih je kup, ki jih ne razumem, ostane ene 20 gledljivih user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2852
11.10.2010 22:16:33   
ledenka
bejbe, grem se spravit spat... moj zmajček se bo zbudu, in ko se to zgodi, ga potolaži sam joška. o tem, kdaj se bo odvadil nočnega dojenja, pa kdaj drugič user posted image

nočko!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
11.10.2010 22:19:22   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

Ampak ve kdaj je hitler napadal rusijo, vse mirovne pogodbe...

user posted image user posted image user posted image  a gleda National Geographic pa Discovery?
moj pravi, da nikoli ne veš, kdaj ti bo to znanje prav prišlo! user posted image user posted image user posted image

ledenka user posted image  se bo obrnilo na bolje!

tole gleda točno zdajle user posted image

drugače pa še ene 7 različnih discoverijev

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
11.10.2010 22:20:42   
Leela
nočko

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
11.10.2010 22:30:07   
petrazg
Ma saj so vsi enaki... Bomo mi za naše zmajčke poskrbele, da bodo drugačni, bolj ustrežljici svojim bejbam... user posted image me že gre na smeh...

No, Koalka, ko bo dal od tavelikega malemu hlače in majčko , potem se javi user posted image Sicer pa, razlika med mojima fantoma je natančno 1 kg user posted image

Grem jaz malo knjigo brat.. nočko

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
12.10.2010 8:27:38   
eelyy
Jutro

Kako ste spale?
pri nas je L. celo noč prva budnica je bila ob 5h tko,da tud zaspati nisem mogla nazaj.No danesm moj ni peljal T. v vrtec sem se odločla,da ga bova midve z L. no sem ustala se oblekla in zrihtala L. ter vmes se je T. zudil in sem njega.....začelo se je takole ko je zagledal rr se ni hotel premakniti,ga moram skriti nekam drugamuser posted image ...potem pa je bil problem z trakom,kap sploh noče(bi mogla kupit uno za vezat)sam bo potem še bolj živčen in se je jokal po hodniku sem ga komaj umirila,sej je hotel hoditi po stopnicah sam je šlo počasi sem kar pograbla obadva in gas dol.....je bil jezan,ker sem ga nosila tako,da se je v avtu jokal tako,da sem morala speljat z zarosenimi šipami,ker je še L. vznemiril..... od vsega sem ga teško zapela in verjetno ne dobro se je na pol poti odpel,ko sem to vidla mi je kr slabo postalo,nikjer nisem mogla ustavit k sreči je bla le kaka minutka do vrtca.
Tako da sem ga na hitro slekla in oddala,kjer se je full jokal,pa ponavadi se pri mojem nič ne joka...toliko o današnjem jutru.

Dudi:Svetujem ti,da če boš poravala v vijolčno barvo dej v bolj svetlejši otenek in pojdi v dm in kupi une barve za barvanje perila in vse posteljine pobarvaj v vijolčno ene bodo svetlejše ene temnejšeuser posted image user posted image ,ker itak neboš mela sam vijolčne posteljine ene gor in potem glih tako nebo pasalo na druge barve posteljin...Kje si pa službo dobila in kdaj začneš,ker je res super delavnik.

kolacek:Koliko razlike imaš med malčkoma?Če v zelo kratkem času neuspem prodati svojega vozička da bi priklopla baggypod gor potem se sigurno slišiva za tvoj voziček?Sej koliko pa imaš ceno?

ahaa... moški: no vidim,da so vsi takiiii ne samo moj..ja hudiča vse mu morem povedat,da bi kaj naredil jst nevem on nič nevidi.In ko kr čakam čakam,da bo kej,vmes še ponorim in ga kr moram poterat drugač ga briga za vse res tok počasi misli vmes pa imam še 1000stvari u glavi,ko on komaj eno.
Sej zatopim,da dela res po cele dneve ampak vsno..kar se tiče avta ponavadi tud jst odpeljem on pokliče mehankarja,ker on itak revček nima časa sem tud jst za vse.
To je pa res,ko ga pošljem v T. omaro se muči in išče tko,da grem na koncu jst..pomoje še polovico oblek neve kje bi začel iskat,kaj šele kej drugega...ko pa kuha je v omarah bomba vse noter pomeče moko,testenine nič nezloži..tko da moram jst za njemu vse ponovno zlagat.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
12.10.2010 8:28:35   
maja1488
Jutro. Spali super, po zelooooooo dolgem času.

Deci....je imel moj včeraj izjavo desetletja, tko da imamo tihe dneve. Mi paše. K ga gleda. Drugače pa...pomaga, če mu zelo jasno rečem, ampak vsakič vpraša...'a zdej'. Ja pišuka....dej jutri no.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
12.10.2010 8:38:41   
koala.cek
dobro jutro...sem se komaj prebila iz te megle

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
12.10.2010 8:44:03   
maja1488
Pri nas je HB sonce. M gre danes z vrtcem v en bližnji tini mini živalski vrt. Je kr letela v vrtec user posted image . Z pa ful smrka. Teče ji sicer ne, sam ko kihne je pa groza.

Neposredna povezava do sporočila: 2860
12.10.2010 9:11:05   
majana79
Jutro!

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image

smo potegnili zjutraj, ker se je spet celo noč zbujal user posted image

magla svuda, magla oko nas...

majuška
, dej pošlji sonce no, ne bit tako škrta user posted image pa user posted image user posted image user posted image user posted image za mojo nevesto

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
12.10.2010 9:29:59   
petrazg
Jutro!

Spali bolje kot včeraj, ampak še vedno slabo. Sicer sta oba od nedelje že brez vročine, ampak bomo videli kako bo. Če bo vse ok, gre A jutri v vrtec, L še verjetno ne. Bomo videli... Jutri imajo tetko jesen in že komaj čaka... Danes pride popoldan malo dedi k nam, ga je gospodič mali včeraj poklical, da ga pogreša in da naj pride k njemu...user posted image

Bogica Z. user posted image user posted image user posted image

Megla je ja... blek..

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
12.10.2010 9:48:17   
ivanamdb
ciao belle!!!
jutrcek!!!!

zelo uspesno jutro, cetud je bila guantanamo noc...vsake tolk je kricala, se premetavala okol, jokcala....in potem sm jaz njo zbudila ob 7! ha!user posted image
sle fajn v vrtec, potem sm sla dohtarju za napotnico za fizio, potem sm sla se na fizio se narocit
zdaj sm doma, stanovanje se lufta, slow zajtrk....ah kako pase.
ah ja, medtem ko sm bla po cakalnicah, sm koncno mal brala (woooowww!!), v tanovem Potepanju (drugac - super revija, je priporocam!) imajo velik clanek o Brkinih, a ja, pa se tole - nov pustolovski park postojna: www.pustolovski-park-postojna.si

ah dudi - ja ce so te poklicali na pregled...potem zihr bo

elyy - don''t worry! a ves taksna jutra se zgodijo tud ce mas samo enega! za kapo - moja tudi noce kapo, ko izbiras kapo, pejd s njim v trgovino, in ga pustis da se jo sam izbere....moja je sedaj vec al manj fajn...ko greve vn vzame kapo in mi je da, da jo dam na glavo....in ko zacnejo kricat v avtu....a imas kaksno kaset_o/cd?

ah ah - moski - vceraj sm mojmu rekla da so vsi isti...in je reku..."jah...daj no, vidis da ti ni tolk slabo, sej jaz sm ful dobr"....hahahaha...no comment... ah in mi je razjasnil zakaj me vedno vprasa kje so njegove spodnje....kjer nikoli (po vsem tem cajtu) se ne spomne v katerem predalu so, in vedno tega napacnega odpre....in potem me vprasa, ker ve da jaz vse vem..... a ne vem ce je user posted image aliuser posted image ustrezna?

pa soncek je prikukal tudi tukaj. user posted image

< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 12.10.2010 9:49:59 >

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
12.10.2010 9:56:19   
ledenka
jutro user posted image  

sej bo kmalu petek user posted image  

Kati, sanjala sem te user posted image  sva hodle po trgovini s pohištvom... v Londonu user posted image  

eelyy, kaj pa če greš kasneje? da ga dostaviš v vrtec nekje ob 8.30. pa nič sekirat, M. je danes tudi tulu v vrtcu... me je 5 min objemal, potem je končno šel noter.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
12.10.2010 9:59:09   
maja1488
Aja DUDI....čestitam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
12.10.2010 10:08:17   
betty.ford
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Aja DUDI....čestitam! user posted image user posted image user posted image

še moje čestitkeuser posted image

eelyy, samo ne obupat!
na začetku je malo težje, potem pa vedno lažje. ko se otrok navadi neke rutine. se spomnim, da meni tudi ni bilo vedno okej: včasih se je zmajček začel dreti v garderobi, drugič je starejši travmiral... ampak nekako se je uneslo.
zdaj, npr. gremo v vrtec prav luštno. sta oba vesela. no, kakšen dan malo manjuser posted image
kapa - ta ne paše vsem. moja je še nimata. je pa res fina tista, ki se zaveže. ko je ne more spraviti dol, se sprijazni z njo.

pa kar ne da se mi delat.
pa moram. danes kar veliko stvari, ki rabijo konec.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
12.10.2010 10:09:08   
betty.ford
in potem sm jaz njo zbudila ob 7! ha!
user posted image

se jim je treba malo maščevat, a neuser posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
12.10.2010 11:21:15   
Anonimen
Jutro user posted image

SO me zbudili pravi menstrualni krči (beri popadki) in to kar na 5 minut user posted image . No HB je Buscopan prijel in je zdej OK. Še dobro da mam G danes user posted image

DUDI ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eelyy držim pesti, da se čim prej navadita user posted image user posted image user posted image

Pri nas se megla že počasi dviguje... Upam da se hitro spoka user posted image

(odgovor članu betty.ford)
  Neposredna povezava do sporočila: 2868
12.10.2010 11:22:58   
majana79
živa user posted image user posted image user posted image kam se pa tej pupi mudi, ma da je vsaj še en mesec noter, bučka mala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
12.10.2010 11:27:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

živa user posted image user posted image user posted image kam se pa tej pupi mudi, ma da je vsaj še en mesec noter, bučka mala

PODPIS!!! user posted image

Nevem kaj se dogaja... Sej mogoče je lažni preplah, ampak trajal so pa kr dobrih 40 sekund in na vsakih 5,5 minut user posted image No dokler Buscopan prime, pravijo da ni panike user posted image   Sej bom danes malo zatežila G naj pregleda vse tako kot je treba user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2870
12.10.2010 11:39:26   
majana79
živa, kar zateži, naj te ornk pogleda

kako pa diabetes? si bla pr diabetologinji?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
12.10.2010 11:41:09   
Anonimen
Bla. Vse ok. Zaenkrat nič panike. Bomo vidli danes če mi bo UZ delala kako je pupa. Po njej se bo verjetno najbolj vidlo kako moja sladkorna user posted image

Bi morala počasi že c spodobne cunje skočit in bežat proti LJ, pa se mi toooooooook ne da user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2872
12.10.2010 11:46:47   
majana79
no dej hitr, da te ne bom z metlo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
12.10.2010 11:48:49   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Že grem... Se sonček kaže pa mam prec več energije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2874
12.10.2010 12:19:14   
Dudica1
Jutro!Dan!

Sm bla mal v šopingu,nič posebnega,fasnga samo...v hoferju sm bla pa so mel še une komplete majca hlače in sm še to uzela...

Kuhat se mi zdej itak ne da...popoldne grem pa po mojo posteljnino user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?