|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 206809 - 2.del
18.10.2010 13:05:16   
majana79
likohol me zmeri zbudi user posted image  user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
18.10.2010 13:10:04   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

likohol me zmeri zbudi user posted image  user posted image

Potem moreš bolj zgodaj začet!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
18.10.2010 13:11:58   
betty.ford
sem se malo pomirila. že v službi. hvala vam, punce! zlate ste!user posted image

Betty Vsaka mama ma kdaj slab dan.

naš je bil še malček krvav.
sva zmajčka peljala na urgenco. dobil 3 šive. ampak bo vse okej... bo pa za kakšen teden, dva preskočil vrtčevske dneve.

seveda sledi nekaj drastičnih sprememb.
lepo mi bodite!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
18.10.2010 13:18:36   
PapuaNG
uf betka, kaj je pa zganjal? No, sicer pa pri teh naših mulčkih je itak vse možno. Naš spleza povsod-kamor lahko in kamor ne more. Med novejšimi atrakcijami je radiator (lojtra) v kopalnici. Me kr zmrazi, ko pomislim, da lahko pade dol. Drugače mi je všeč, da nima strahu in da se res spravi povsod, ampak moje srce pa tut trpi...
Ima pa zgleda trdo glavo. Včasih mi da kar čelno in se smeji zraven, jst pa auuuuuu...
DB62B05D-96CD-9073-AD5E-5F0935B03CEB1.02.28

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
18.10.2010 13:23:16   
petrazg
oj, oj, oj...

Evo, malček palček je danes spet doma, ker je ponoči nekaj čudno kašljal. Tako na full enih deset minut, potem se je umiril spal urco, dve in spet enako... user posted image Bomo videli čez dan kako bo... Zdajle je ok in panča...

A ste jih že prestavile že v velike postelje ali so še v otroških?
ker pri nas je problem , da že zelo pleza ven, ampak sedaj je vedno obstal v ležečem položaju na ograjci, ker ni upal ne v posteljco , ne dol. Samo čakam, kdaj bo ponoči dol padel. user posted image Zdaj začne full kričat... Sploh ne vem , a ga naj k nama prestavim ali kaj naj nardim... Ker postelje za njega še vsaj 2 meseca ne bo, kar nekaj na hitrco pa tudi ne bi kupovala...

user posted image za vse bolančke...
user posted image Betka... pokliči, pa greva zvečer na kakšno pijačko. Kakšne misli so to, slaba mama... dej te bom ... nehi s takim, super mami si!

Vedve alkoholičarke, pa ne tako zgodaj no... user posted image

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
18.10.2010 13:26:39   
maja1488
Ah betka, do poroke bo že cel. Ne sekiraj se....kašna slaba mama neki?!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
18.10.2010 13:46:37   
petrazg
Koalček...Eno vprašanje... Milje lahko za kako dolgo nazaj vpišem na kartico Miles and More? 6 mesecev ali 1 leto? Dvojni podatki se pojavljajo...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
18.10.2010 13:55:24   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

A ste jih že prestavile že v velike postelje ali so še v otroških?

naš spi v veliki postelji na vikendu. negativna stran je, da moram bit z njim, dokler ne zaspi, drugače seveda pobegne dol user posted image  ima varovalo, dol ne pade.

majana, velja user posted image  koktajlli v Operi po mojih izkušnjah izpred 2,5 let niso bogvekaj user posted image  itak bi pasalo kuhano vino pri teh temperaturah...

betka user posted image user posted image user posted image za tvojega zmajčka! in če še enkrat rečeš, da nisi dobra mama, jih dobiš po riti user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
18.10.2010 14:04:57   
majana79
ledenka, hm, nekdo mi je govoril o nekih karamelnih... sam se ne morem spomnit kdo user posted image

ja kuhanček bi pa res pasal, ampak ga še neki časa ne bo user posted image

ti pustim sms jutri, ko bom šla od tle

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
   RE: Z-majčki - 2.del
18.10.2010 14:08:13   
ledenka
karamelni? not me user posted image  jaz prisegam na Mojito, Margerito, Tequila Sunrise ipd. user posted image  velja za jutri!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
18.10.2010 14:41:07   
šivilja
koala.ček - daj preveri, če si dobila

Jutri gremo v vrtec in službo. Me zanima za koliko časa

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
18.10.2010 15:15:36   
ledenka
šivilja, upam, da do takrat, ko se boste sami odločili, da boste doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
18.10.2010 15:29:41   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

evo da se malo oglasim....

jutri se u blue dobive na kavici,ce se hoce kera pridruziti je dobrodosla...

11ih v zvezdi v btc-ju

user posted image user posted image user posted image
Kdaj se skupaj dobimo,dej zmenta se...

V glavnem prvi delavni dan za mano je sicer okej in čist lahko samo dolčas mi je user posted image
Zdej gremo pa mal v trgovino pa ene hlače si grem kupt
3E085462-1466-47A6-BF21-9FED04E29F441.02.28

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
18.10.2010 15:44:12   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

karamelni? not me user posted image  jaz prisegam na Mojito, Margerito, Tequila Sunrise ipd. user posted image  velja za jutri!

hard core user posted image

dudi kako je bilo v službi?

petrazg tvoj L. pa je akrobat user posted image , smeško samo spiš pa res slabo zaradi tega. Moj bo še nekaj časa v posteljci. Bi iz tavelike ziher pobegnu.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
18.10.2010 15:58:02   
ledenka
dost je, gremo dam user posted image  kolk bi pasalo pol ure na kavču... wishful thinking. user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
18.10.2010 16:41:06   
FLASK_A
O maj gad, kakšen danuser posted image user posted image

In še ga ni konec... Zvečer bom samo še takole: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
18.10.2010 16:48:36   
Tanja_
Jaz mam tud slab danuser posted image . Sem jokala na poti iz službe....Kr neki...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
18.10.2010 19:15:38   
koala.cek
a se lahko podpišem ? men tud pir zdejle ne pomaga....oz. če ga spijem, padem samo še na tla...

pred eno uro tavelik zakuhal na 40. križana gora. jutri seveda šibamo babi servis in ne me obsojat. se počutim grozno. ne bom nič ampak pisala...user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
18.10.2010 19:16:33   
majana79
ja punce, kaj vas pa matra? user posted image user posted image

user posted image

verjamem da bi nam tole vsem pasalo user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
18.10.2010 19:32:06   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

a se lahko podpišem ? men tud pir zdejle ne pomaga....oz. če ga spijem, padem samo še na tla...

pred eno uro tavelik zakuhal na 40. križana gora. jutri seveda šibamo babi servis in ne me obsojat. se počutim grozno. ne bom nič ampak pisala...user posted image

Jaz te nič ne obsojam - vsaka mama je najraje sama ob bolnem otroku, samo če ne gre, pač ne gre. Sem He. s hudimi noricami pri letu in pol pustila v dedijevi oskrbi, ker sem nujno morala na eno izobraževanje.

Pa če bo K. zbolel bo tudi pri dediju (samo on je že večji). Dva dni namreč že kašlja. Sem ga šla danes jaz v šolo iskat in mi tri njegove sošolke vpijejo, da je bolan in ima vročno - on pa medtem fuzbal špila v kotu učilnice. Ga je baje razredničarka jutraj potipala in rekla, da ima vročino user posted image , popoldanska učiteljica o tem ni vedela nič in je tudi rekla, da je bil normalno (kar pomeni zelo) živahen. Ker je v celem popoldnevu zakašljal mogoče trikrat gre jutri lepo v šolo - če ob pa zakuhal, bo pa doma.
Zdaj ko čeži spet nekaj pokašljuje, samo kam pa pridem, če jih bom ob vsakem srklju in kašlju imela doma - prvič kdo mi bo dajal bolniško in drugič kdo me bo gledal v službi - bi bilo najbolje, da jo kar pustim in jih doma šolam.

Punce - mogoče bomo v kratkem rabili kredit user posted image user posted image user posted image user posted image
Vem, da je bila enkrat debata o kreditih in kje ste dobile najboljše ponudbe -  a mi lahko katera še enkrat napiše

H. je namazana z vsemi žavbami (Justovimi) in upam na miren večer in noč. SPloh večer, ker sem sama in bi se mal relaksirala.

FLASK_A, Tanja_ na žalost morajo bit tudi taki dnevi. Upam, da bo kmalu bolje. Se vidi, da se že dolgo nismo dobile user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
18.10.2010 19:39:06   
majana79
koalka, sej vem da maš zihr tehten razlog user posted image

jaz imam pa prošnjo... zgubila sem materino dušico user posted image a boš lahko ob priliki naročila eno zame? zmešalo se mi bo, ampak je nikjer ne najdem... edina možnost je, da jo je J. vrgel v kanto, drugega se ne spomnim več user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
18.10.2010 19:40:41   
ivanamdb
vecerko punce!
aaaarggghhhh imam "man cold"....user posted image user posted image kot da bi me povozili z traktorjem.
drugac, prisle v italijo v cetrtek popoldan in takoj obe zbolele....NO COMMENT...HB da je tast rekel da pustim D pri njih da bosta onadva mislila o njej. v soboto obe koncale na urgenci - obe okrog 39 vrocine....ma sh@t! moj je zal v nedeljo sel nazaj v nemcijo. jaz sm zdaj sama v stanovanju, crknjena, vrocina gor pa dol, kasljam kot kadilec, samo se potim, glava boli kot da je bila pod preso, imam tolk zdravil, od lekadola do antibiotika....lahk bi odprla lekarno, ampak HB D. je ze boljse od vceraj nima vrocine, je in pije fajn, tako da se mal pozdravim tud jaz.

upam da ste vi boljse!! (grem vas mal vnazaj prebrat) nockO!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
18.10.2010 19:41:28   
šivilja

jaz imam pa prošnjo... zgubila sem materino dušico user posted image a boš lahko ob priliki naročila eno zame? zmešalo se mi bo, ampak je nikjer ne najdem... edina možnost je, da jo je J. vrgel v kanto, drugega se ne spomnim več user posted image

Če hočeš, ti jo med tem časom jaz malo dam v en lonček.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
18.10.2010 19:43:11   
koala.cek

majana seveda ni problema. bom še nekaj dni počakala, če jo slučajno najdešuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
18.10.2010 19:43:40   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

vecerko punce!
aaaarggghhhh imam "man cold"....user posted image user posted image kot da bi me povozili z traktorjem.
drugac, prisle v italijo v cetrtek popoldan in takoj obe zbolele....NO COMMENT...HB da je tast rekel da pustim D pri njih da bosta onadva mislila o njej. v soboto obe koncale na urgenci - obe okrog 39 vrocine....ma sh@t! moj je zal v nedeljo sel nazaj v nemcijo. jaz sm zdaj sama v stanovanju, crknjena, vrocina gor pa dol, kasljam kot kadilec, samo se potim, glava boli kot da je bila pod preso, imam tolk zdravil, od lekadola do antibiotika....lahk bi odprla lekarno, ampak HB D. je ze boljse od vceraj nima vrocine, je in pije fajn, tako da se mal pozdravim tud jaz.

upam da ste vi boljse!! (grem vas mal vnazaj prebrat) nockO!

Ivana to je pa kar ta prav cold, čisto nič man- tisto je ko dvakrat kihneš in se usekneš, pa moraš zato en teden na kavču preležat

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

sindarin

Preferirate lesene igrače( brez ozira na ceno)?

da (46%)

ne (54%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!