|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 206809 - 2.del
3.11.2010 18:01:35   
koala.cek
mmmmm smo se nadihali domačega gorskega zrakauser posted image

user posted image justovke, a bi vam ustrezal naslednji teden v petek (12.11.) ob 20h ? katera bi lahko prišla ?

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
3.11.2010 18:32:15   
FLASK_A
Evo, sem ravno prav prišla. Torta user posted image
Ledenka, vse naj naj!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4002
3.11.2010 19:41:08   
FLASK_A

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
3.11.2010 19:41:30   
FLASK_A
mal spodbude ;)

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
3.11.2010 20:16:41   
majana79
ooo flaska likoholičarska kolegica user posted image  user posted image user posted image

koalka, jaz 12. ne morem, sem ravno prej izvedela da ima moj delovni vikend in bova šla z J. že v petek v NM user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
3.11.2010 20:32:48   
šivilja
EN otrok na Medvedjem brdu, drugi pri babi, tretji pa je ravnokar omagal po polurnem dretju, ker ga grda mati ni hotela vzeti v svojo posteljo. Zdaj pa na kavč in skledo solate

Koala.ček - kolikor vem, bi lahko prišla 12. (moram pa še preverit na svojih treh koledarjih, da ne bom prehitro kaj rekla).

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
3.11.2010 21:03:10   
majana79
leeeeela, a ne bi ti vseen pršla s tvojim 10., k bo itak tle blizu mene pa gremo mal v mesto zvečer user posted image

šivilja, uživej v solati user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
3.11.2010 21:05:58   
ledenka
ouje, a drink user posted image user posted image user posted image  

moj se pa še vedno premetava po postelji... sicer razmišljam, da bo treba dat stran ograjo, ker je na tem, da splez preko, ampak kak ga bom pol v postelji obdržala? user posted image  

pa ene čudne prebliske mam danes, da sem zanič mati... bo že. november blues, običajno.

just - petki so zame absolutno no go user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
3.11.2010 21:14:18   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pa ene čudne prebliske mam danes, da sem zanič mati... bo že. november blues, običajno.

wtf? da te ne bom staškala!!! (ne najdem smajlija)

takoj nehej s takimi mislimi, november blues go away.

a ti je kdo slučajno kej takega rekel? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
3.11.2010 21:25:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

wtf? da te ne bom staškala!!! (ne najdem smajlija)

takoj nehej s takimi mislimi, november blues go away.

a ti je kdo slučajno kej takega rekel? user posted image

PODPIS!!!

Pa še na današnji dan user posted image   AJSI!!!! Ti si za moje pojme wonder mama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Še iz tistih časov, ko nikoli nisi mela 5 minut zase in tako velikega dojenčka user posted image   HITRO NEHAT S ČRNIMI MISLIMI!!!! user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4010
3.11.2010 21:32:44   
ledenka
hvala user posted image user posted image user posted image  pomanjkanje spanja, zdravja in likohola dela svoje user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
3.11.2010 21:36:09   
Anonimen

hvala user posted image user posted image user posted image  pomanjkanje spanja, zdravja in likohola dela svoje user posted image user posted image user posted image

Ta pa tut meni že konkretno manjka user posted image   Enkrat ko bo možno ob prvi priliki.... se ga bom likoholizirala do konca user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 3.11.2010 21:38:09 >

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4012
3.11.2010 21:51:36   
majana79
ledenka, jutri, kuhanec? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
3.11.2010 22:07:58   
betty.ford
ledenka, tiste prebliske kar z metlo prepodi! danes nimajo kaj delati v tvojem zelniku! pa kakšen drugi dan tudi ne! šuš!
in - čin!

midve s komunistko sva danes na ti - me je spet pustila malce čakati, a sem že navajena, tako da ni bilo panike. pravzaprav me je danes presenetila. ti, ti,!user posted image

zmajček me pa danes ni zmogel pričakati v budnem stanju. je bilo predolgo. me zanima, kako mu bo uspelo jutri, ko ga dvignem šele po 21h
je pa med premetavanjem v avto tako ljubko rekel "mami?" in potem pomirjeno zaprl očke in spal dalje.user posted image
moj moj!

vloga za znižano plačilo vrtca spisana, jutri jo oddam. hvala KatMat, zaradi tebe nisem pozabila! (upam, da si bolje!)

koalčka, ti imaš dopuste tudi domauser posted image user posted image  CARICA!

sicer pa - je bila danes megla tako gosta, da bi jo lahko s prsti rezala! bi šla prec v kakšne tople kraje!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
3.11.2010 22:31:56   
ledenka

ledenka, jutri, kuhanec? 
greva z mojim na večerjo user posted image  

hvala, punce! brez vas bi blo težko! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
3.11.2010 22:40:13   
majana79

ledenka, jutri, kuhanec? 
greva z mojim na večerjo user posted image  

hvala, punce! brez vas bi blo težko! user posted image user posted image user posted image

no, če ti zapaše ker drug dan, veš kje sem

zato smo tukaj user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
4.11.2010 8:01:15   
majana79
Jutro!

user posted image

grem na kakav

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
4.11.2010 8:13:58   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

koalčka, ti imaš dopuste tudi domauser posted image user posted image  CARICA!

you wishuser posted image user posted image

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
4.11.2010 8:50:17   
maja1488
Jutro! Že od 4:30.

Gremo spet k P potem. Noče lulat in kakat, ker jo peče. Z je pa boljše. Razgraja, torej ji nč ne manjka. V ponedeljek gre v vrtec. M bo pa doma še drug teden.

< Sporočilo je popravil maja1488 -- 4.11.2010 8:51:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 4019
4.11.2010 9:17:39   
betty.ford
že doma. spet. obožujem meglena mestna jutra! človeka kar dvignejo do vzhičenosti!

maja, mislim na vas in vam pošiljam hroščke z rdečimi plaščki! zdaj je pa čas, da se tile obiski ZD nehajo, prav?user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
4.11.2010 9:19:26   
PapuaNG
jutro,

spali še kar. Je celo do treh zdržal v svoji postelji, pol se mi ga pa tut ni dal tam uspavat, je šel direkt k nama. Zjutraj pa že ob pol šestih auf user posted image Ni čudno, da se mu je malo čez sedmo že zehalo. Upam, da ne bo krize. Danes greva pa na predavanje v vrtec-intimnost v zakonu user posted image Mi morajo že predavat o tem, sem že pozabla.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
4.11.2010 9:22:20   
PapuaNG
Eh, nič ne bo s predavanjem, nej bi mami pazla, pa ima lih takrat zobarja user posted image  

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
4.11.2010 11:09:55   
koala.cek
šolsko leto 1970 in šolsko leto 2010:

Scenarij 1:

Janezek in Markec se po šoli stepeta.
1970 * Zberejo se firbci. Janezek zmaga. Janezek in Markec si sežeta v  roke in postaneta dosmrtna prijatelja.

2010 * Pokličejo policijo, ki aretira Janezka in Markca*Obtožijo ju fizičnega napada, oba izključijo, čeprav je Markec izzval spopad. Oba otroka morata obiskovati program za preprečevanje nasilja cele 3 mesece. Šolski odbor skliče sestanek za vključitev programov proti nasilju v redno prakso.

Scenarij 2:

Romanček je nemiren v razredu in moti ostale sošolce.

1970 * Romančka učiteljica pošlje k ravnatelju in ta mu da nekaj vzgojnih. Vrne se v razred, kjer potem sedi mirno in ne moti pouka nikoli več (no, vsaj nekaj dni).

2010 * Romančku dajo velike količine Ritalina * šibka verzija sintetičnega  kokaina z primesmi. Testirajo ga za ADHD * primanjkljaj pozornosti in motnja hiperaktivnosti. Romančkovi starši začno dobivati invalidnino in šola dodatno državno subvencijo, ker ima Romanček razvojno motnjo.  Romanček čez nekaj časa postane zombi.

Scenarij 3:

Franci ima glavobol in vzame nekaj aspirinov s seboj v šolo.

1970 * Franci dobi od učiteljice kozarec vode, da lahko popije aspirin.

Scenarij 4:

Mali Joško razbije okno na sosedovem avtomobilu in zato ga njegov oče da  čez koleno, nakar sledi prašenje *tazadnje*.

1970 * Joško je naslednjič bolj pazljiv, zraste normalen, gre na fax in postane uspešen podjetnik.

2010 * Joškovega očeta aretirajo zaradi zlorabe otrok. Joška dajo v rejniško oskrbo, čez čas pristane v lokalni tolpi. Psiholog s socialnega prepriča Joškovo sestro, da je bila v zgodnjem otroštvu zlorabljanja tudi ona in njun oče je pečen 3 leta na Dobu. Po pritožbi tožilca in nešteto člankih v Slovenskih novicah, 24 ur, mu kazen spremenijo na 5 let zapora brez možnosti pomilostitve.

Scenarij 5:

Mihec izprazni nekaj petard v prazno pločevinko Fante in z njo razstreli mravljišče.

1970 * Mravlje umrejo.

2010 * Pokličejo policijo, vojsko in antiteroristično enoto. Mihca obtožijo terorizma, SOVA pridrži in vzame pod drobnogled starše, ostale otroke odpeljejo neznano kam, zaplenijo računalnike. Mihčev oče pristane na listi potencialnih teroristov in nikoli več ne sme sesti na letalo.

Scenarij 6:

Duško pade med igro in si odrgne kolena. Medtem, ko joče, pride njegova učiteljica in ga poboža, objame v tolažbo.

1970 * Duškotu je takoj bolje in nadaljuje z igro.

2010 * Učiteljico obtožijo, da je seksualna lovača in pedofilka. Vržejo jo iz službe, dobi 3 leta zapora. Po pritožbi tožilca in nešteto člankih v Slovenskih novicah, 24 ur, zadeva konča na evropskem sodišču. Duško mora 5 let obiskovati terapevta.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
4.11.2010 12:21:32   
Leela

leeeeela, a ne bi ti vseen pršla s tvojim 10., k bo itak tle blizu mene pa gremo mal v mesto zvečer user posted image

Saj ne vem, če bo šel. Sem pa jaz 10. itak v Ljubljani. Sem zmenjena za kavo popoldan, tako da gremo lahko vseeno potem zvečer na eno pijačo ali pico v mesto. Moj naj kar otroke čuva.

maja user posted image user posted image user posted image  za M., pa kaj je to dobila šment?

ledenka nič se ne sekiraj, da imaš take prebliske. Jaz jih imam večkrat in sem se navadla nanje user posted image . Kaj več pa še lahko narediš? Hodiš v službo, skrbiš za otroka in dom. Edino kar si lahko očitaš je, da zase premalo narediš.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
4.11.2010 12:23:07   
Leela
dobri vici, resnični user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?