|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
4.9.2010 21:23:18   
nikolet
moram še malo premislit... pa se z možekom dogovort... sam mislim da bo kar tako ostaluser posted image

joj jz bi šla tud v terme... sam ne vem kje je vredu...

nč grem spat.... nočko

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 801
4.9.2010 21:30:41   
koala.cek
mmmmmm bašem se z ikejinimi indijančki....meni so božanski...

in vidim, da je prijetna debata o dopustih...terme...hmmmm, pri nas rulajo čateške. igrala, škrat, ogromno bazenov, toboganov, ... kaj pa vem. naša dva sta čisto navdušena. sem ravno ta teden rezervirala za krompirjeve počitnice.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 802
4.9.2010 21:33:42   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

packa user posted image user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 803
4.9.2010 21:37:19   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

packa user posted image user posted image

kaj si kupila, razen tega?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 804
4.9.2010 21:44:43   
koala.cek
mah čist nič posebnega. malo malenkosti za zmajčkovo sobo. pa nekaj kuhinjskih drobnarij.

v toysu smo kupili darilo za rojstni dan za tavelikega. tam se jim je itak rolalo. tudi atu. sem jih komaj ven spravila. user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 805
4.9.2010 21:46:54   
majana79
kolegica, a je bla gužva? 

Neposredna povezava do sporočila: 806
4.9.2010 21:58:48   
koala.cek
tko tko. je bilo nekaj folka, nismo pa glih drug po drugim hodili. se je dalo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 807
4.9.2010 22:35:53   
PapuaNG
no, moj gleda boks, jst pa nimam živcev za te scene, pa grem raje na net. Pa pivo sem prejle odprla user posted image Mali je šel šele malo čez devet spat, ker smo plesali user posted image Sva ga hotela mal posnet, ker je res hecko, pa gre takoj prot fotiču, ko ga vidi. Ima pa dober smisel za muziko user posted image

Živa-pri nas še ne kurijo, ampak itak je tut pozimi tako toplo, da imamo ponavadi samo en radiator odprt v dnevni (kuhno pa dnevno mamo povezano) pa en v kopalnici, to je to. Razen če je res res mrzlo, odpremo še kakšnega pa okna zapremo. Smo pa zmrzljivci-mora bit ene 25 stopinj, da nam je prijetno, tko da smo več al manj skos v kratkih rokavih. Pa se še vedno zvečer v dekico na kavču zavijem user posted image Mi je šlo vedno na živce v prejšnjem fletu, ker je bilo pozimi vedno mraz, pa če si še tok okna zapiral pa radiatorje na ful dajal. Smo bili čisto na vrhu (12. štuk), v kotu, tko da smo bili čisto izpostavljeni, tako poleti kot pozimi. Mami je pa še vedno okna odpirala, ker ji je bil drugače slab zrak. Sej štekam, ni najboljši zrak, ampak mraz je pa še slabši...

Neposredna povezava do sporočila: 808
5.9.2010 8:04:32   
nikolet
jutro

ustali ob 7h smo se naspaliuser posted image zdaj pa gledamo risanke,vsaj tavelik, tamala pa se igra z igračamiuser posted image

možek pa že spi na kavču... tak da j čist nedeljski danuser posted image

mat mora pa posodo od zajterka pomit pa neki za kosilo narestuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 809
5.9.2010 8:22:25   
Dudica1
Jutro,vstali smo pred pol ure user posted image ...no edino Maj še kar spi user posted image
Moj dela zajtrk in kuha kavo....za kosilo bo musaka če bom mojega nahecala da gre v trgovino user posted image

koalček super za šoping,tud jaz bi nekaj iz ikee ampak se zdaj menimo da bomo šli z kolegoma,samo še domislit se moram kam bi dala otroke

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 810
5.9.2010 8:27:47   
betty.ford
jutro!

se mi zdi, da me je prehlad zapustiluser posted image ... dan se lepo dela, naj bo sonce danes lepo pripeto na nebo!

živa, ti si se pa verjetno preselila iz bloka v hišo. blokovski ljudje so navajeni na višje "sobne" temperature in doživijo šok, ker večina hiš ne zadržuje istih temperatur...

Papua, svoj ritem življenja sem prilagodila ritmu spanja svojih otrokuser posted image

sem si včeraj zaželela službo 7h-15h, ko sem videla črtico od letala. in letalo in črtica sta takoj zatem izginila. upam na najboljše!user posted image  ker s tem sem pa zmagala, bodo moji otroci res imeli nemoten ritem spanja, igranja...

siten ta moj mali Rožle... grem igrat njegovo mamo. lepo bodite!

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 811
5.9.2010 9:10:24   
majana79
Jutro!

midva sva zbujena že od pol 7, sva že pojedla, gledava risanke, moj pa spi, itak.

dudi
, zakaj pa ne greste vi sami 4? midva vedno J. vzameva s sabo pa je čist priden... T. lahko dol v igralnici pustiš, M. gre pa z vama
tam itak ne komplicirajo če otroci skačejo po pohištvu, jaz tudi J. dam na kak kavč, probamo posteljo, sam da se mu dogaja
pa do Vileša mate dost blizu, greste lahko v nedeljo na izlet user posted image italjanska je namreč tut ob nedeljah odprta

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 812
5.9.2010 9:15:26   
koala.cek
končno se je tudi pri nas naredil sonček. jupi.

ikeja je čist fajn če greš z otroci. naša dva se tudi povsod valjata in raziskujeta. pa vedno gremo tam še nekaj pojest, tako čisto na izi. ja, kot izletek.user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 813
5.9.2010 9:24:23   
PapuaNG
jutro,

spali odlično user posted image Ko bi bilo vedno tako...

šoping z mulcem-pri nas mišn imposibl. Beži kot da bi mu dal petardo v rit. Ga lahko cel čas loviš, če ni v vozičku. Sej, prvih pet minut je ok, pol je pa kriza. Se mu zdi fino, če laufaš za njim.

Ej, kaj dajete mulčkom za zajtrk? Mi smo prakticirali neke kosmiče za otroke, zdej mu pa niso več všeč, tko da je kar iste kosmiče kot jaz. Te pa zmaže user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 814
5.9.2010 10:58:53   
Dudica1
No ja mogoče pa res,samo z dvema avtoma bi mogl it,to pa ni problema.Bomo še mal preštudiral kako in kaj.
Ja v italjansko mamo blizu ja,sej sem se že z mami tud nekaj menila da bi šla dol in da bi šle pol skupi samo kr ne najdeva časa.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 815
5.9.2010 11:00:11   
FLASK_A
Hello user posted image

Vidim da kar uživate, vsaka posvoje.user posted image Saj so res lepi dnevi, je treba izkoristit... Samo da vas pozdravim, zdaj grem pa mal ven se zluftat. Čist sem že omotična od likanjauser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 816
5.9.2010 11:10:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

živa, ti si se pa verjetno preselila iz bloka v hišo. blokovski ljudje so navajeni na višje "sobne" temperature in doživijo šok, ker večina hiš ne zadržuje istih temperatur...

Res je user posted image Pa smo v bloku meli samo v kopalnici radiator odprt, pa skoz vsa okna odprta in sem bla prepričana, da nismo zmrzljivci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   No sej sam navadt se morm, da je doma tut dobro nosit dolge rokave user posted image Edin kopalnica me flešira user posted image user posted image user posted image Tam pa po moje more bit bolj toplo... Kaj pa ko pride pupika na svet? user posted image

(odgovor članu betty.ford)
  Neposredna povezava do sporočila: 817
5.9.2010 11:14:45   
majana79
živa, a v kopalnici nimate radiatorja? sej takrat boste pa ja že kurli, ker bo sred zime

potem se bo pa itak navadla al pa bosta dogrevala s kakšnim kaloriferjem če se vama bo res zdelo premrzlo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 818
5.9.2010 11:19:52   
Anonimen
Povsod je talno, v kopalnici pa še radiator. Ampak je tut zdej v kopalnici mraz... Vsakič predno se gremo tuširat kalorifer laufamo... Ne sej pozimi bo ok, ampak na kok pa nej kurimo pol? Na 22?

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
5.9.2010 11:23:20   
majana79
ja, 22, 23 bo čist dost

ma sej boš vidla po občutku, nč se sekirat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 820
5.9.2010 11:24:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Cel projekt je tole ogrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj boste pa kej kuhale danes?

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 821
5.9.2010 11:25:22   
Dudica1
V kopalnic pa tud jaz zahtevam toploto,zdej že kar vsak večer zalaufamo mal radiator,imamo pa talno in eno uno lestev v kopalnci.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 822
5.9.2010 11:27:31   
Anonimen
Ja mi mamo tudi lojtrco, ampak če centralna ne laufa jo je možno priklopit samo na elektriko. Pa menda kuri štroma ko zmešana user posted image   mamo pa kopalnico še čist na severno stran in sploh niti sonček ne pride do nje, da bi jo malo segrel user posted image   Sej zaenkrat še gre z kaloriferjem, ampak je pol kr zadušljivo notr user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 823
5.9.2010 11:30:15   
Dudica1
Ja pokuri pa elekrtike ja,sej kalorifer isto,grozn velik!!!

Pr nas bo musaka...njamiiiii pa solatka...popoldne pa nič posebnega na kakšno tortico bomo šli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 824
5.9.2010 11:31:45   
Anonimen
mmmmmmm Jaz bi tudi user posted image Mi bomo meli pa govejo juhco in jetrca s pire krompirjem. No Žiga bo purančka zraven pireja jedel user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.
Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...

Kupček
Miška2006

Kdaj ste opustili podiranje kupčka? Pri dopolnjenem...

1 mesecu (16%)

2 mesecih (5%)

3 mesecih (16%)

4 mesecih (13%)

5 mesecih (11%)

po 6 mesecu (38%)

Število vseh glasov: 505

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!