|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
10.9.2010 20:46:36   
Dudica1
Oh tej noski!

ŽIVA jaz sem mal čokolade tko da je mal boljš user posted image user posted image user posted image
3E085462-1466-47A6-BF21-9FED04E29F441.02.28

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
10.9.2010 20:50:16   
majana79
živček, sam to pa res ne morš bit tako dolg brez hrane user posted image   dej, kak kos kruha s sirom pa kake piščančje prsi salamo če maš, čez pa mal zelene solate al pa paprike in je super sendvič

če bi kej toplega pa kak gris?

za posodo se pa ne sekirej, vsi mamo take dneve (vsaj tisti k smo reveži brez pomivalca) user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
10.9.2010 20:51:25   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

za posodo se pa ne sekirej, vsi mamo take dneve (vsaj tisti k smo reveži brez pomivalca) user posted image

tud tisti k ga mamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
10.9.2010 20:53:36   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

tud tisti k ga mamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

k bi vedla kako je to pomirjujoče slišat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
10.9.2010 20:53:41   
Anonimen

SEJ TO JE PROBLEM!!! Ga mam pa sem lena k ****s user posted image user posted image

Mlečni gris je dobra varianta, ampak mi toplo mleko ponavadi zgago naredi, pa ne bi rada ponoči reskirala... Dec mi eno župo ponuja, pa mi ne diši user posted image   Uf kok bi zdele pičiče z nacho sirom user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
10.9.2010 20:55:20   
majana79
živček, kje pa ti pičiče dobiš???

sem misla da sežejo sam do Trebnjega

k to bi pa jst tut user posted image pa s salsa omako in roziko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
10.9.2010 20:56:03   
Dudica1

k bi vedla kako je to pomirjujoče slišat user posted image user posted image user posted image

no sam da user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
10.9.2010 21:06:17   
Anonimen

k to bi pa jst tut user posted image pa s salsa omako in roziko user posted image

V Ivančni v pizzeriji user posted image mmmmmmmm Z veseljem bi jih jedla zdej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1208
10.9.2010 21:07:14   
Anonimen
Ž ma pa histeričen napad v postelci, ker bi on seveda spal v najini postelji, ampak danes je doseglo vse skupaj vrhunec in se ne damo!!! Samo lahko noč, lubčka in ven iz sobe... Pa naj se dere če hoče user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1209
10.9.2010 21:11:29   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

V Ivančni v pizzeriji user posted image mmmmmmmm Z veseljem bi jih jedla zdej user posted image user posted image user posted image

ufff, se bo treba enkrat zapelat, je vseen bližje k da se v NM vozmo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
10.9.2010 21:12:44   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Ž ma pa histeričen napad v postelci, ker bi on seveda spal v najini postelji, ampak danes je doseglo vse skupaj vrhunec in se ne damo!!! Samo lahko noč, lubčka in ven iz sobe... Pa naj se dere če hoče user posted image

ah, mi pa kr vsi skupej spimo, ga bomo odvajal ko se enkrat preselimo

je preveč vstajanja drgač

kaj pa če probata metodo postopnega umika?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
10.9.2010 21:31:29   
PapuaNG
Kaj pa če ga probaš božat nekaj časa? Mi smo to prakticirali, ko kar ni in ni hotel zaspat (sicer je vedno spal v svoji postelji) pa ni nič drugega pomagalo. Se mi zdi, da je to najbolj pomagalo - da je dojel, da sem pri njemu in da nikamor daleč ne grem...Sicer vzame nekaj več časa, ampak je pa zdaj že nekaj časa ok, kar se uspavanja tiče. Nosit se sploh noče več, ampak hoče takoj po flaši v posteljo, ponavadi brez problema zaspi..

Sicer sem pa popoldne mrknila-je šel moj po malega v vrtec, jst sm pa spala do pol šestih user posted image Zgleda me je nos zbudil, ker ko sem vstala, je moj že kuhal kosilo-ohrovt pa pomfri user posted image Pol smo šli pa še malo na igrišče, se je mali prvič malo dlje sam guncal. No, midva sva ga guncala, on se je pa pridno držal. Res je že pravi navihanec user posted image

Aja, majana-mi našemu pri zamašenem nosku ne moremo fiziološke not dajat, je prevelik projekt. Zdej prakticiramo aquamaris in ga ima ful raje, se kar sam nastavi. Pa se mi zdi, kot da bolj pomaga kot sama fiziološka user posted image Pa še davi se ne...mogoče je za probat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
10.9.2010 21:34:21   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Aja, majana-mi našemu pri zamašenem nosku ne moremo fiziološke not dajat, je prevelik projekt. Zdej prakticiramo aquamaris in ga ima ful raje, se kar sam nastavi. Pa se mi zdi, kot da bolj pomaga kot sama fiziološka user posted image Pa še davi se ne...mogoče je za probat?

hm... mogoče res, zgubit nimamo kej

ampak a vseeno tisti zeleni ogabni pride ven? ker pri nas traja da sploh prebije čez obe nosnici in potem priteče ven

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
10.9.2010 21:37:25   
majana79
aja, papua, sploh ne bi opisovala kako pri nas zgleda tole pucanje user posted image ker bo kdo csd poklical user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
10.9.2010 21:38:40   
PapuaNG
ma se mi zdi, da tale aquamaris malo raztopi zadevo in gre zaradi tega lažje ven. Ga tut jst nucam, ko imam zamašen nos in samo malo počakam, pa si moram nos fino obrisat. Ne vem no, sej mogoče se mi samo zdi, ampak ko vliješ fiziološko, samo dol steče, tale aquamaris se pa razprši, mogoče je zarad tega bolje? Sicer pa res ni neki ful drag, pa zihr se bo ponucal. Če ne zdaj, pa ob kakšni drugi priložnosti....itak je zima pred vrati....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
10.9.2010 21:39:52   
PapuaNG

aja, papua, sploh ne bi opisovala kako pri nas zgleda tole pucanje user posted image ker bo kdo csd poklical user posted image

mah, i feel you user posted image Je pri nas isto-ga moram napol zadavit, če hočem kaj narest. Moj kar vrata od sobe zapre, da se ga ne sliši na stopnišče user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
10.9.2010 21:40:01   
majana79
sej midva ga mava zase, samo na njemu sva parkrat probala niveinga, pa je blo premalo, se ni dost spucalo

pusti pa itak nč po nosu tikat...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
10.9.2010 21:42:14   
Anonimen
Kuhinja je končno spet podobna kuhinji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lačna sem še vedno, ampak samo počakam, da se tla posušijo in grem jest user posted image user posted image user posted image user posted image  

Žiga je zaspal user posted image user posted image Je sicer imel dretja ene 15 minut, ampak jutri bo že bolje... Nikoli ga ne pustim kar tako jokat. Ampak ko vidim, da ne bo zaspal drugače, kot da ga nesem v najino posteljo in ga tam uspavava me mine. No tega, da bi ga pustila že dolgo nisem naredila, ampak danes sem se odločila, da je dosti... Sej če ponoči ali proti jutri pride k nama ni panike, ampak slej ko prej (glede na to, da bo kmalu še en član več) je bolje, da ga odvadiva čim prej... Nevem kako bo to potem ko bo dojenček user posted image Zato sem ga pa pustila in je zaspal user posted image Je lubi z mano držal user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1218
10.9.2010 21:54:24   
koala.cek
pucanje noska - pri nas skoraj ni več potrebno. ko mu rečem, da naj pihne, kar fajn to naredi. pa nekajkrat ponoviva in je to to. sicer pa ja, kapljice 31-sopara-kopalnica, pa z materino dušico namažem nogice. včasih tudi kamilice dam v sobo, pa kakšen košček čebule.

petek zvečer. a ni to najlepši del življenja ?

mi bomo verjetno kar do morja skočili, da se nadihamo morskega zraka, naberemo toplih sončnih žarkov in pregrejemo telesa.

bazar - ne hvala. me ne mika gužvanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
10.9.2010 21:57:40   
majana79
blagor... ne vem kdaj bo naš pogruntal kako pihat user posted image

morje sploh ni slaba ideja... sem omenila mojemu pa pravi da se ga neki loteva

revež user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
10.9.2010 22:08:35   
koala.cek
sej bo. probaj. nauči ga. pokaži mu.

aja, pa limonce. joj kako jih jesta. jih narežem in jih cuzata kot norca. in seveda se zraven pačita. ampak palijo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
10.9.2010 22:13:37   
majana79
ja sej mu, vsakič k seb al pa k njemu brišem

se bom mogla sprijaznit da nimam tok brihtnega otroka k bi rada imela

hm, ne bi blo slabo it spat user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
10.9.2010 22:16:17   
majana79
mirno noč želim vsem 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
10.9.2010 22:44:43   
Anonimen

ja sej mu, vsakič k seb al pa k njemu brišem

se bom mogla sprijaznit da nimam tok brihtnega otroka k bi rada imela

hm, ne bi blo slabo it spat user posted image

LAHKO NOČKO!!!

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1224
11.9.2010 6:59:07   
Dudica1
jutro  3E085462-1466-47A6-BF21-9FED04E29F441.02.28

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

krst in verouk
googica

ali boste krstili svoje otročke, bodo hodili tudi k verouku? prosila bi tudi za kometar, zakaj tako... hvala, lp :)

da, oboje (41%)

samo krst, potem bomo videli (19%)

samo krst (4%)

ko bo starejši se bo sam odločil (14%)

ne (22%)

Število vseh glasov: 1229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!