|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
20.9.2010 12:24:45   
KatMat
jah vem samo malo....cakam porocilo od policije....vem sam to da ma roko polomljeno,pa nogo pa kolk pa pretres mozganov....ampak je izven nevarnosti...baje....

< Sporočilo je popravil KatMat -- 20.9.2010 12:27:40 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
20.9.2010 12:25:24   
Dudica1
o kristus

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
20.9.2010 12:28:33   
KatMat
hb da jo ni direkt zadel ampak jo je z zadnjim delom kombija ker se je poskusal izognt...ce bi jo direkt bi jo sam še spraskal dol

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
20.9.2010 12:33:33   
Dudica1
user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
20.9.2010 12:44:05   
Leela
ojoj kati user posted image  grozno, to je res šok.

seveda ni on kriv !!! Dobite pa dobrega odvetnika, nikoli se ne ve. Vem za znanca, ki plačuje rento pijancu, ki je v črnem hodil ponoči sredi ceste. je imel on dobrega odvetnika.

koalka, kako utrujena? meni se zdiš ful naspidiran človek, skoz neki delate, hodite... Drugače sem pa jaz za skupno sobo, jaz bi ju celo v isto posteljo dala. Moram tudi jaz hodit ponoči k tavelkemu včasih. samo ni problema, ker ima kuro posteljo (ikea), on spi navrh jaz pa spodaj na jogiju.  Drugače se L. ful vrti in obrača in se mu je spanje v tavelki postelji precej popravilo zaradi več prostora.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
20.9.2010 12:44:09   
betty.ford
Kat user posted image  

pa ne mislit, da te ignoriramo, ker to ni res!
namesto dimnih pripomočkov ti priporočam eno blazino pa malo kričanja vanjo in uporabo pesti. preverjeno pomaga!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
20.9.2010 12:45:40   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

Kat user posted image  

namesto dimnih pripomočkov ti priporočam eno blazino pa malo kričanja vanjo in uporabo pesti. preverjeno pomaga!
user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa ziva vaba??

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
20.9.2010 12:47:00   
KatMat
hvala ker ste prisluhnile...že lažje diham....
zdej pa ne vem al to od tega ker mi je odlegl al zato ker mam kolaps pljuč od kajenja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
20.9.2010 12:48:23   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
20.9.2010 12:57:09   
KatMat
koncno se je bajta razkadila....joj smrdi pa se vedno...a kera ve kaj naj naredim zaradi smradu??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
20.9.2010 13:10:08   
betty.ford
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

Kat user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa ziva vaba??

user posted image user posted image  odvisno od vabe

če je Mat kje v bližini, je pa (spet preverjenouser posted image ) nekaj še boljše

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
20.9.2010 13:16:25   
majana79

koncno se je bajta razkadila....joj smrdi pa se vedno...a kera ve kaj naj naredim zaradi smradu??

svečke! to pobere dim

kati
, naj se sklicuje na to da je bil v šoku... policaji znajo bit pa tut pr*** pa res dobrega odvetnika in čim prej naj se pritoži na zapisnik - zihr mora bit tam priznanje zapisano, če ne pa itak ni veljavno

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
20.9.2010 13:18:09   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
20.9.2010 13:19:59   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

svečke! to pobere dim

kati
, naj se sklicuje na to da je bil v šoku... policaji znajo bit pa tut pr*** pa res dobrega odvetnika in čim prej naj se pritoži na zapisnik - zihr mora bit tam priznanje zapisano, če ne pa itak ni veljavno

ja baje ga po posti dobi.....tko da cakamo....cudno mi pa je da so ga danes klicali se enkrat da jim je povedu kaj je blo....ceprav je nesreca bla v sob.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
20.9.2010 13:22:46   
majana79
kr neki... bodte pozorni, pa naj si mal zapiše kdaj so ga klical, kdo, ipd.

ker lahko bo tut kaka procesna napaka, sam šit je, k so sodniki čist s policaji povezani in mora bit odvetnik res hud

leela
, a to je un 'pograd' k ni tok visok?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
20.9.2010 13:28:18   
koala.cek
no točno to so delali tudi v naših koncih

http://dne.enaa.com/E-svet/E-druzba/Poplave-Amerikanizacija-Slovencev.html?&utm_source=enovice_dne_20092010&utm_medium=email&utm_term=02_novica01&utm_campaign=dne

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
20.9.2010 13:46:28   
KatMat
poznam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
20.9.2010 13:48:10   
maja1488
OMG kati! Hudičevega odvetnika so ti že punce svetovale, čeprav je po zakonu tko, da ima pešec vse pravice, četudi je 100% sam kriv. Vedno nastrada voznik. Kako se bo tretirala tale gospa pa nimam pojma. Al kot pešec al ne.

Vem, ene par let nazaj so tam blizu kjer sem prej živela eno žensko povozili. Na čist nepreglednem je stala skor sredi ceste. Po vsej logiki, bi bla ona kriva, ker je niti pod točko razno nebi mogu videt. Pa je bil voznik kriv.

Držim pesti, da čimboljše rešite. In HB da je brat cel in ženska živa!

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
20.9.2010 13:58:08   
KatMat
hvala maja in vsem ostalim

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
20.9.2010 14:53:27   
Dudica1
Naslednjo sredo sem dopoldne v Postojni ker nekoga peljem in bom mela čas za kofetke user posted image če bi katera prišla user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
20.9.2010 14:54:48   
Dudica1
Drugač pa se kosilo kuha...tortelini v smetanovi omakci in solatka...pol pa počasi greva še v BC in na žuuuur user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
20.9.2010 14:56:38   
Anonimen
Oh ja... Nič dobrih novičk user posted image

KatMat moj dedek je sicer enih 10 let nazaj povozil žensko na črnuški obvoznici sredi noči v totalni megli. Ker je napihal eno malenkost, je bi on kriv, sicer pa ne bi bil. Mislim, da nima ženska v takih vremenskih razmerah sredi avtoceste in brez unega brezrokavnika kej iskat. Tudi avto je bil nepravilno ustavljen na prehitevalnem pasu... Je pa drek, ker je bratov občutek krivde verjetno močnejši kot zdrava pamet user posted image

Sicer pa za moje pojma (pa ne bit jezne name), ampak še premal je dobila - KURA ZMEŠANA!!! Kaj se pa grejo takele po cesti.... user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1697
20.9.2010 14:59:28   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Naslednjo sredo sem dopoldne v Postojni ker nekoga peljem in bom mela čas za kofetke user posted image če bi katera prišla user posted image

jaz lahko

majana, ja kura je tisti nizki pograd. lahko ga pa okoli obrneš in je navadna postelja. L. ga je imel najprej kot navadno posteljo, kasneje pa si je zaželel višjo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
20.9.2010 16:13:46   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz lahko

majana, ja kura je tisti nizki pograd. lahko ga pa okoli obrneš in je navadna postelja. L. ga je imel najprej kot navadno posteljo, kasneje pa si je zaželel višjo.

Jst načeloma tudi, sam spomnite me prej plis.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
20.9.2010 17:56:22   
nikolet
oj
Katmat: kaj hudiča je romun ustavu avto na avtocesti na prehirovalnem pasu.... halo... ja tvoj brat ni nič kriv... k če je zaviral in se ni zaletu v avto so romuni sami krivi k so šli vn rz avta k na prehirevalnem se tega ne dela... čist kmečka pamet zato pa je odstavni pas....
drugače pa ojej... k to ni mači kašelj... user posted image

no jz pa bla v službi... pa po nabavi... pa frizeraj sem mela( brata ustrigla ) zdej pa večerjo kuhamo k pridejo končno fasado zaklučit... pol pa še streha nad garažo 2x in bo končno okol bajte placuser posted image user posted image user posted image

zdej grem pa gledat kaj mulčka delata v sobi....
pridem nazaj...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Smučanje
Michonne RR

Ali vaši otroci smučajo?

Da (53%)

Ne (29%)

Ne še (18%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!