Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ja strah me je in poroda in komplikacij pr meni je porod prejšni potekal tako:V petek ob 4 popoldan sem prispela v porodnišnico ker mi je voda odtekala vse do sobote ob 8 zjutraj so me priklopili na umetne bili so zelo močni ob osmih zvecer pride moj gin in mi pove da se bodo odločili za carski ker je otrok prečno postavljen pa tudi utrip naj bi mu pešal.Tako da sem se mučila dobrih 13 ur in zato me je vsega skupaj strah.Svojemu gin sem parkat ze rekla da bi rodila rada na carski ker se bojim vendar mi vsakič znova pravi da bodo najprej naravno probal potem pa če ne bo šlo pa na carski ampak se bojim vsega tega.V torek mam ponovno amnio in mu bom probala ponovno razložit upam da mi uspe.Naj še povem dda v prejšni nosečnosti nism imela tezave z pritiskom zdaj pa imam.
.Hvala ti za odgovor.
u tazadne ni bilo tako je rekel da nej počakam do petka in spet pridem na amnio
,čeprov me je strah.Jah kaj češ se bom mogla kar sprijaznt in upat da bo vse u reduuu