Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

za vse.
Čeprav seveda ni rečeno, da je to kaj slabega. Eh, ne vem...
Sem že v trgovino dirjala, sem že spet (drugič) v BC nesla en windstopper za Roka, tokrat naredila križ čez njega in enostavno vzela denar nazaj (prvi je bil ful škartirano šivan, ta sicer precej bolje, ampak še vseeno preveč zanič za 40€), potem sem obletala en kup trgovin, da sem mu nabavila en flis in tanko bundico brez rokavov, da ne bo "napol nag" v vrtec hodil, ker me je že kar malo sram.
Potem sem eno projektno nalogo prebrala, da bi ponudbo napisala, pa je noter en kup traparij in kontradiktornih zadev, pa nejasnosti, tako da sem klicala potencialne naročnike, da je treba najprej en sestanek naredit z njimi, nami in projektanti. Zdaj pa nekaj obdelujem, ker je treba ta teden dokončat...
, grem v miru en kornet polizat
je zelo vesel.
. V glavem, juhu. Cepljenje prestavljeno do nadaljnega. Jaz pa upam,da ostane le pri prehladu!
!
Izbiraš pa med temile zadevami:
Pa večina otrok ne dopolni ravno 1 leta avgusta ali septembra, da bi lahko "idealno" štartali z vrtcem...
Z diplomo je pa res tako, da se lahko na žalost samo nase zaneseš, plane ti pa itak vedno drugi pridno rušijo in žal na to nimaš kaj veliko vpliva.