Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
.
pri nama je namreč isti dogovor, da če nama v roku 1 leta ne uspe zanosit, bo šel potem tudi on na preiskave
, konec koncev, kdo pa je določil da so težave v ženski
. Je pa seveda boljše v vsakem primeru, pridno
. Tako da počakam, da mine in se potem spraviva zraven in upam da bo uspelo.
zamuja ...v 31.dnevu sem naredila test in negativen... spika in spika pa me... tudi prsa so me začela po malem bolet... klicala sem dr in je rekla da čez par dni naj nardim ponovno test če je negativen naj kr pridem na pregled.. sam na pregledu sem bila prejsni mesec in je bilo vse ok..tudi UZ jajčnikov mi je naredila vse ok.. tko da res nevem kaj bi to bilo... očitno psihaa
zamuja, kar je zame skrajno neobičajno. Naredila sem test FS, vendar je bil negativen.
monstera, to si pa super napisala! Kaj nam je treba tega res ne vem.
Si že delala test? Je negativen?
Jaz sem imela M vedno 30. dan, najkasneje 32. Pred tem sem cel teden imela PMS, ki bi ga sedaj tudi defenitivno opazila, ker so me vedno prsa zelo bolela in tudi zelo boleče krče sem imela. Kar se pa ovulacije tiče, čisto možno, da sem jo imela kasneje. Med jemanjem klomifena, ko sem prihajala na UZ sredi "ovulacije", ravno tam 14 dni pred M, je vedno rekla, zdaj v parih dneh bo. Se pravi sem res imela kasneje ovulacije.
za
.