Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ 9.9.2010 13:11:33
|
|
|
|
čmrgelj
|
Na žalost smo tudi mi že vse oddali, lahko pa ti priporočam trgovino z rabljeno otroško opremo, kjer se da dobit tudi zelo lepe stvari in to zelo po ceni. CELJE - http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Celje-Slovenia/Prodajalna-rabljena-otroska-oprema/151733128179269?v=info RADOVLJICA - Otroška komisijska trgovina Brazda d.o.o., Kranjska c 23, radovljica MEDVODE - trgovina Šparovček, Donova cesta 2, Medvode
Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega, ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,
|
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ 9.9.2010 16:59:05
|
|
|
|
emica2008
|
pri meni bi se kaj našlo. do kdaj pa rabite? pa kaj točno? namreč pred dnevi sem vse pospravila v ''sobo skladišče'' in bom mogla vse ven zmetat.
|
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ 9.9.2010 19:40:12
|
|
|
|
ati553
|
se ne mudi ,ko boste utegnala,ja kaj potrebujemo praktično vse,samo da so oblačila,vsega bomo zelo veseli.pa če lahko pošljete in vam krijem poštnino z veseljem!hvala vam.moj naslov pa je NIKA TIŠLJARIČ,KOŽELJSKEGA UL,. VELENJE.če pa ste od kje bližje pa lahko pridemo osebno iskat.še enkrat itz srca hvala
|
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ 9.9.2010 21:11:45
|
|
|
|
emica2008
|
sem poslala zs
|
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ 9.9.2010 21:42:45
|
|
|
|
ati553
|
ODGOVORILA
|
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ 9.9.2010 21:58:19
|
|
|
|
urska32
|
Za decemberskega novorojenčka potrebujem oblačila (fantek oz. nevtralno,...). Pridem iskat na dom oziroma plačam poštnino po prevzemu, če mi pošljete po pošti. Zelo vam bom hvaležna.
|
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ 10.9.2010 8:01:34
|
|
|
|
prijateljica1977
|
nekaj malega od št.68 bi se našlo pri nas,vendar bolj fantovsko!če koga zanima naj me kontaktira!
|
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ 10.9.2010 8:59:39
|
|
|
|
urska32
|
poslala zs
|
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA POMOČ 16.9.2010 7:41:14
|
|
|
|
prijateljica1977
|
se opravičujem ker ste čakali na odgovor!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Strahi bližajočega se porodaUredništvo RRDragi bodoči starši.
Česa vas je najbolj strah glede bližajočega se poroda? Ali bom v porodnišnico prišla pravočasno. (
8%)

Dolžine poroda. (
8%)

Bolečine. (
18%)

Prereza presredka ali raztrganin. (
10%)

Zapletov in posledic za moje zdravje. (
4%)

Zapletov in posledic za zdravje otroka. (
51%)
Število vseh glasov: 125Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!