metuljcek321
|
plašček - Peek & Cloppenburg lani, zadovoljna - klasičen - črn, dolg, teliran, s pasom. zavarovanje - nope, sem že razmišljala, pa v končni fazi nisem še nič sklenila za malčico. pajkice - opa, Tally W., C & A, Zara - thanks, bebje, bom šla čekirat & se mal posodobla, da bom "gospa suhonogec" - Anja, k ima pajke, si reče, da je suhonogec, tko kt pajek pri Pepi - ITAK bolančki, berem, da je nekje že bolje - oh yeah! Majuška, povprašaj, kaj dogaja s položnico - zihr je zihr. IZVIRNO SPOROČILO: populis akšurh: too bad no da nas ignoriraš . Tudi jaz ti iskreno iskreno privoščim in se veselim z vami ob tej veseli novici. Te občudujem ,da kljub temu da si mlada znaš in veš ogromno več stvari, kot marsikatera od nas. Najbrž res, a to nima nobene zveze s tem, da je bil tak kreg in oh in sploh in jok in stok - jo je treba zdaj hvalit, da bo prišla nazaj gor? Meni to ni všeč, ne morem pomagat ... Itak esm pa tolk blond, da pojma nimam, kdo je za nickom ... in me pravzaprav ne zanima, če se oseba noče še izdat ... je pa škoda, da so ble hude besede prav po nepotrebnem. Over & out na to temo z moje strani. populis, bom šla Zumbirat, pa ti poročam. prstek/nohtek - auva, me kar skeli, ko berem, kako mora bit šele v živo zorpno - bogi mali Tian - naj se hitro poštima! nebogalsnica, kako pa tvoji prsti? Kje si? ... zvoni, letim ... pišemo test ...