Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 20.10.2010 9:34:51
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis hehehe inigo , a veš da jaz jih pa ponavad ne gledam zraven nje, ji naštimam v spalnici na dvd pa tam gleda, tako da poznam samo ta prvo ko jih zalaufam :) a veš da vedno ko napišem INIGO se spokmnim od začetka ko si nam tumbala da nisi INDIGO ampak INIGO in od kje sploh je beseda INIGO to je super, če te uboga, da pol ne stika pa tolče po računalniku. Brin pa nč ne uboga. in morm bit zravn njega. tko je že od začetka. sicer se mu zdaj občasno že da dost dopovedat, pa mu dam na kuhinjsko mizo, stol zravn, pa da lahk jst kuham pomivam posodo al kj pa on zravn gleda... sam sma se pa zdj tk oba navadla, da gledama risanke na postli, si uležema, jst dam komp na noge, on se pa lepo nasloni na mene in ajama in se cartama in lupčkama... jst pa tko ponavad kr dremam zravn... PRIZNAM! hehe, INIGO ja... se tut jst spomnem in mi je prav fajn, da mi je u bistvu še zdj nick ful všeč... se ga sploh nism naveličala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2010 9:37:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 20.10.2010 9:39:47
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: populis hehehe inigo , a veš da jaz jih pa ponavad ne gledam zraven nje, ji naštimam v spalnici na dvd pa tam gleda, tako da poznam samo ta prvo ko jih zalaufam :) a veš da vedno ko napišem INIGO se spokmnim od začetka ko si nam tumbala da nisi INDIGO ampak INIGO in od kje sploh je beseda INIGO to je super, če te uboga, da pol ne stika pa tolče po računalniku. Brin pa nč ne uboga. in morm bit zravn njega. tko je že od začetka. sicer se mu zdaj občasno že da dost dopovedat, pa mu dam na kuhinjsko mizo, stol zravn, pa da lahk jst kuham pomivam posodo al kj pa on zravn gleda... sam sma se pa zdj tk oba navadla, da gledama risanke na postli, si uležema, jst dam komp na noge, on se pa lepo nasloni na mene in ajama in se cartama in lupčkama... jst pa tko ponavad kr dremam zravn... PRIZNAM! hehe, INIGO ja... se tut jst spomnem in mi je prav fajn, da mi je u bistvu še zdj nick ful všeč... se ga sploh nism naveličala. Ne nič ne stika, itak gleda na TV ju, pa ko enkrat risanka zalaufa, pade u trans in ne ve za sebe :). Je pa res da so to trenutki ko jo lahko cartam, brez da bi me odrivala ja, take trenutke pa treba izkoristit...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2010 9:41:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2010 9:41:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2010 9:45:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 20.10.2010 9:47:00
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Drugače bi se tud rada cartala celo pot od vrtca do doma, če jo nesem seveda. Pa ji nič kaj lenobe ne podpiram, gre lepo peš kadar sva sami, ko greva pa z tatkotom oba, ga pa takoj nafintira da jo nese :) Brn postaja vedn bolj ljubeč pa cartek. pa tut ful sočutn ratuje. tk ko vidi, da sm slabe volje pa tko... pride pa me boža pa me vpraša zakaj sm slabe volje... pa me lupčka pa tko... fajni je. ampak to je 2 minute maksimalno. pol je pa vragec naprej
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 20.10.2010 9:48:07
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa jaz tudi še čakam trmo, ni pa ni... ima kak trenutek, ko bi neki poskusu, ampak še vedno lepa beseda skoraj vedno zaleže... prav neverjetno prilagodljiv je.. danes imam govorilne zanj, me zanima kaj bodo povedali. al je pa že prvo šajbo razbil, sošolcu ustnco prebil... ej, hecam se
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2010 9:51:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 20.10.2010 9:54:11
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa jaz tudi še čakam trmo, ni pa ni... ima kak trenutek, ko bi neki poskusu, ampak še vedno lepa beseda skoraj vedno zaleže... prav neverjetno prilagodljiv je.. danes imam govorilne zanj, me zanima kaj bodo povedali. al je pa že prvo šajbo razbil, sošolcu ustnco prebil... ej, hecam se to si pa čist v umpinem stilu napisala :O) da se lažje razume
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 20.10.2010 10:05:18
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Drugače bi se tud rada cartala celo pot od vrtca do doma, če jo nesem seveda. Pa ji nič kaj lenobe ne podpiram, gre lepo peš kadar sva sami, ko greva pa z tatkotom oba, ga pa takoj nafintira da jo nese :) čak, kje sem jaz že tale film videla... ... fotre se pa da šponat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2010 10:06:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2010 10:06:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2010 10:07:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2010 10:09:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2010 10:10:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 20.10.2010 10:12:34
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa inigo, ja morda tam energijo ven zbije, potem doma pa angelčka špila Lan je pa baje ful priden v vtrcu, strašno ubogljiv, nobenga problema ni z njim. Lepo je, lepo spi, ni grob do sovrtičkarjev.. o kaki trmi ni govora, uboga na besedo. Kaj prosim?! Takega Lana doma ni. Sej je pa res, da če bi bil še doma tak priden, bi blo že kičasto. čak... a to misliš Lana al Brina??? IDENTIČNO!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 20.10.2010 10:13:53
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis pri nas je tudi pri babici in dediju skoz v naročju in to pri miru, nič ne teži sploh naš tudi, samo pa redko spleza v naročje... če pa že, zdrži malo dlje kot pri nama, potem pa akcijo... je pa sposoben pri stricu (ki je na vozičku) v naročju sedet tudi po uro, uro in pol... mu je zgleda zanimivo, ker se vozita okoli, pa tudi stric vedno kaj zanimivega počne, pa še nič mu ne teži ...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 20.10.2010 10:16:05
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa inigo, ja morda tam energijo ven zbije, potem doma pa angelčka špila Lan je pa baje ful priden v vtrcu, strašno ubogljiv, nobenga problema ni z njim. Lepo je, lepo spi, ni grob do sovrtičkarjev.. o kaki trmi ni govora, uboga na besedo. Kaj prosim?! Takega Lana doma ni. Sej je pa res, da če bi bil še doma tak priden, bi blo že kičasto. čak... a to misliš Lana al Brina??? IDENTIČNO!!! a dej... ... mogoče nas hočejo samo opozorit, da naj ne pozabimo, da jih imamo...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2010 10:18:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 20.10.2010 10:46:57
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: TODI To je pomoje opozorilo, k se premalkrat oglašam da me bodo odstavli EF30F8F2-D4F5-1D8A-4618-A51D29D38E9D1.02.28 Ja, in to na ta datum. Sem pa danes razmišljala o tvojih besedah, ki si jih izrekla nekoč. In veš kaj - prav imaš.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2010 10:48:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 20.10.2010 11:19:23
|
|
|
|
3jeMi
|
a se men sam zdi, al je tale 20.10.2010 full produktiven dan... meni full dogaja... zgleda bova celo z eno zeljnato glavo malo pogladila stvari
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 20.10.2010 11:20:38
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: populis Jaz sem pa prehlajena ko norc, pa mal vročine mam tud . I don`t feel very olympic today zdj se bote ful smejale... pa me tut en drek briga, če se bote sam da vam povem... odkar pijem tist ogabn ašičev jabolčni kis, sm zdrava ko dren! nobeno boleče grlo, polna energije, prebava ko pr ptiči... ej, super sem! populis - ni čudno, jabolčni kis pomaga pri fuul stvareh. Celo pri celulitu keep on going!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNovo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehodZačetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?