|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
7.10.2010 11:48:38   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Aja, sem vedekla da sem nekaj pozabla!!

Nika vse naj naj za 20-tko. Kafe boš mi plačala ko bom v Lj. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lia tebi pa za 18. tko. Kafe plačaš ko se vidimo ! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

še 4 ponedeljke in svobodna kot ptičica, pa se lahko vidimo - bo že čas za kako kuhano takrat!user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 801
7.10.2010 11:49:16   
Tulipan12
Prvaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image  Kaj pa dela alkohol!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 802
7.10.2010 11:50:23   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image ok, pol jo pa probi enkrat naredit, ker recepr maš pa dober! user posted image Bom naredila tako, ja.

user posted image user posted image jaz jo delam enako, kot je Kokica napisala.

Kaka fora, jaz pa sem si sedaj ta recept v glavi zamislila...mogoče pa bi morala kako kuharsko knjigo napisati..Skriti talent. user posted image Se vidi, da je moja mama kuharca po profesiji.

Dobro si si zamislila, jaz jo tako delam!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 803
7.10.2010 11:51:42   
Tulipan12

Tulipan, poročaj mi, kako bo v Brežicah!

Itak!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 804
7.10.2010 11:59:12   
KOKICA32
Grem po plenice v Mullerja, da bo moj mali drug teden preskrbljen.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 805
7.10.2010 12:05:17   
tasa_m
Kokica, kdaj točno maš v bolnici? Da vem, kdaj na obisk prit? 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 806
7.10.2010 12:11:40   
Tulipan12

Grem po plenice v Mullerja, da bo moj mali drug teden preskrbljen.user posted image

Jaz bi tudi morala, sem jih včeraj kr v Lidlu kupila, ker smo bili na najgi!user posted image  Sprehodi se še malo za mene!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 807
7.10.2010 12:12:34   
tasa_m
Tulipan, kaj nisi mogla včeraj do 14h prit v Lidla user posted image  user posted image Bi med malco k nam skočla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 808
7.10.2010 12:12:50   
Tulipan12
Jaz pa sem si zaželela danes jesenski sprehod po mestu, pa odvisno od želje sladko-slano, vrečka pečenih kostanjev ali pa Ilichova krema!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 809
7.10.2010 12:15:18   
tasa_m
Joj te plenice, jaz upam, da bo Lija res čimprej ven iz njih.
Namreč, 2 paketa sem kupila v Mullerju in oba paketa mi premočita čez noč. Ma, zdaj sem odločen,a da ji Pampersk sploh ne kupim več v Mullerju. Tudi tašči sem naročila, da ji naj ne kupuje, ker je brez pomena, da da 15€ za paket, pa jo moram sredi noči previjat, ker je vsa mokra user posted image user posted image Pa bi rekla, če bi to bil samo en paket, pa neee. še v drugem paketu je tako sranje. Plus tega da še smrdijo tak. Te pa so neklateri rekli da made in Poland smrdijo, milomater kak smrdijo še Made in Germany.
Zdaj pa ne vem ali ali je taka serija al so pa se tak pokvarle?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 810
7.10.2010 12:16:00   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Jaz pa sem si zaželela danes jesenski sprehod po mestu, pa odvisno od želje sladko-slano, vrečka pečenih kostanjev ali pa Ilichova krema!user posted image
jaz sem za kostanje! user posted image V vsakem primeru, misli name, ko se boš basala user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 811
7.10.2010 12:17:02   
Tulipan12

Tulipan, kaj nisi mogla včeraj do 14h prit v Lidla user posted image  user posted image Bi med malco k nam skočla user posted image

Nisem bila v "tvojem" Lidlu, delam na Teznu, pa skočim kar v tega med službo! Sem videla reklamo za smučarsko opremo za malčke, pa mi je tak-tak, ampak bi rada videla v živo in se grem v ponedeljek borit!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 812
7.10.2010 12:20:31   
tasa_m

Nisem bila v "tvojem" Lidlu, delam na Teznu, pa skočim kar v tega med službo! Sem videla reklamo za smučarsko opremo za malčke, pa mi je tak-tak, ampak bi rada videla v živo in se grem v ponedeljek borit!
ja, saj vem, da nisi bla pr nam, samo te sprašujem, ZAKAJ nisi bila user posted image user posted image user posted image
Ja, imamo v ponedeljek akcijo. To bo spet klanje user posted image ker so že včeraj vsi iskali opremo.
In če hočeš bit med prvimi, le glej da boš ob 8,00 že v Lidlu stala, ker drugače dvomim.

Jaz ji bom letos kupla še kombinizon - enodeln, drugo leto pa dobi 2-delnega. Mi smučali nebomo, ker je mama anti talent, T. namreč smuča apamk si je par lete nazaj poškodoval križne vezi in nima neke volje. Je vse skup lani prodal. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 813
7.10.2010 12:20:44   
Tulipan12

Namreč, 2 paketa sem kupila v Mullerju in oba paketa mi premočita čez noč. Ma, zdaj sem odločen,a da ji Pampersk sploh ne kupim več v Mullerju. Tudi tašči sem naročila, da ji naj ne kupuje, ker je brez pomena, da da 15€ za paket, pa jo moram sredi noči previjat, ker je vsa mokra user posted image user posted image Pa bi rekla, če bi to bil samo en paket, pa neee. še v drugem paketu je tako sranje. Plus tega da še smrdijo tak. Te pa so neklateri rekli da made in Poland smrdijo, milomater kak smrdijo še Made in Germany.

Jaz uporabljam za Lio Mullerjeve (njihova znamka) ali Lidlove (njihova znamka) in so mi super! Pamperske sem uporabljala poleti, ker so malo tajnše (,mogoče zato premočijouser posted image ), nikakor pa nisem bila zadovoljna z DMovimi ali Hoferjevimi, sem komaj čakala, da jih porabim.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 814
7.10.2010 12:22:29   
Tulipan12

jaz sem za kostanje! user posted image V vsakem primeru, misli name, ko se boš basala user posted image user posted image

Veš da bom!user posted image  Mi smo bili zadnjič na čolnarni kr tak na sprehodu in smo jih usput nabrali celo vrečko in spekli - njamiiii!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 815
7.10.2010 12:24:45   
Tulipan12

ja, saj vem, da nisi bla pr nam, samo te sprašujem, ZAKAJ nisi bila user posted image user posted image user posted image
Ja, imamo v ponedeljek akcijo. To bo spet klanje user posted image ker so že včeraj vsi iskali opremo.
In če hočeš bit med prvimi, le glej da boš ob 8,00 že v Lidlu stala, ker drugače dvomim.

Jaz ji bom letos kupla še kombinizon - enodeln, drugo leto pa dobi 2-delnega. Mi smučali nebomo, ker je mama anti talent, T. namreč smuča apamk si je par lete nazaj poškodoval križne vezi in nima neke volje. Je vse skup lani prodal. user posted image user posted image

Eh, sej Lia tut še ne bo smučala, gor jo bomo postavili, pa naj hodi z njimi, če ji paše, če ne pa bodo sanke peleuser posted image  Ja, sej ne vem kaj je bolj pametno - kombinizon ali dvodelni komplet.user posted image  Mogoče bom ji pa samo hlače v Lidlu kupila (če bom jih ujagalauser posted image ), pa jih bo potem kr s svojo bundico nosila, pa potem še kombinizonček - we will see!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 816
7.10.2010 12:37:21   
KOKICA32

Kokica, kdaj točno maš v bolnici? Da vem, kdaj na obisk prit? 

od nedelje popoldan bom tam...v ponedeljek je operacija...računam tam nekje do četrtka.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 817
7.10.2010 12:39:19   
KOKICA32

te pa idite do Štajerca, ker jih tam eden izmed županskih kandidatov tala...

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 7.10.2010 12:45:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 818
7.10.2010 12:41:29   
KOKICA32

pa daj Tasa, jaz pa že od vsega začetka tam kupujem...pa saj veš, da jih vedno hvalim...samo jaz kopujem vijoličaste---active 4 ali 4+!

Pa kaj Lija še tolko lula ponoči, ker moj ima skoraj suho pleničko zjutraj.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 819
7.10.2010 12:45:19   
KOKICA32

Jaz uporabljam za Lio Mullerjeve (njihova znamka) ali Lidlove (njihova znamka) in so mi super! Pamperske sem uporabljala poleti, ker so malo tajnše (,mogoče zato premočijouser posted image ), nikakor pa nisem bila zadovoljna z DMovimi ali Hoferjevimi, sem komaj čakala, da jih porabim.

Zanimivo...meni pa so Hoferjeve fajn...očitno je res odvisno od spola...

Neposredna povezava do sporočila: 820
7.10.2010 13:15:57   
Tulipan12
Misliš, da je od spola odvisno?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 821
7.10.2010 13:22:34   
KOKICA32

Če pa jih vse, ki imate punčke šinfate, meni pa so ptav fajn!

Neposredna povezava do sporočila: 822
7.10.2010 13:40:34   
Tulipan12

Če pa jih vse, ki imate punčke šinfate, meni pa so ptav fajn!

Haha, ti mogoče drugo leto kaj več povem o tem!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 823
7.10.2010 13:43:29   
Tulipan12
Sem pozabila, da imam danes zvečer babji čvek zmenjen! Jupi, končno malo odklopa!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 824
7.10.2010 13:47:16   
KOKICA32

Sem pozabila, da imam danes zvečer babji čvek zmenjen! Jupi, končno malo odklopa!user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?