Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:33:46
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ej Ly ti si danes po kombinizon prišla?? Ja mela sem namen spodnji del kupit, in po 5min tak več nič ni bilo. Nisem pa prišla samo po to kot si opazla. no, pol si nekak mogla dnar zapravit pa si vzela še skutke Ej, Ly v H&Mu imajo sp. dele po 10€ baje. Me je Rubin. klicala, da je ona kupla Lari in da imajo za male tudi. JAz bom jutri verjetno šla v H&M pogledat, samo me je strah, da bom spet vse druga domov privlekla
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:34:24
arabela*
nič...prebrala sem vas....komentirat se mi ne da....grem brat in ajčkat.... se vidjamo jutri deset do devete v astoriji nočka vsem
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:34:30
botrca
Babike, žal moram it, ker se je Jan zbudil in mi zdaj sedi v krilu in gleda kaj pišem in me sprašuje kaj je kaj, pa šepeta...kak je sladki... Nočko
_____________________________ Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:34:50
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 botrca kaj si ti po poklicu? ek.tehnik aja, pa ni nekega šihta, ne? ne...pa bi ful rada delala, tudi v trgovini kaj pa kaki Kik? tam vem, da kr dosti iščejo. Ne vem pa kako so pogoji, pa plače Upam, da ti uspe kaj najt.
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:34:56
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Enega še dunem,upam,da nem compa pokozlala zraven ,pa pičim ležečki. si nebi raje 2 prižgala, če ti je že slabo. Da boš vsaj vedla zakaj ti je. Milomater pa čiki
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:35:11
matcar
Nočko,Saraya in Botrca!
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:35:39
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Moj ma tudi dvojne. Smo že pred leti kupli in boje še držale par let. Pa njihovo perilo je meni ful,ful kul. Sam kak ko je drago ko , in ne dam tolko ker sem škrt. Jaz sem si nazadnje modrc v Lisci kupla, dala 22€ zanj in je zakon. PA ni bel, da nebo pomote. Je roza z srčki Jaz bi tudi rabla nekaj novih modrčkov. Nazadnje kupla ko daljnega leta 2009. kake pa nosiš, mogoče pa imam zate
_____________________________ Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:36:20
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Enega še dunem,upam,da nem compa pokozlala zraven ,pa pičim ležečki. si nebi raje 2 prižgala, če ti je že slabo. Da boš vsaj vedla zakaj ti je. Milomater pa čiki Ni mi od tega,slabo mi je že celo popoldne,od kosila naprej.Ja,pred spanjem moram še raka nafojtrat!
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:36:27
katy83
Saj jaz grem tudi počasi. Lahko noč vsem.
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:36:48
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nočko,Saraya in Botrca! Podpis.
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:37:06
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Enega še dunem,upam,da nem compa pokozlala zraven ,pa pičim ležečki. si nebi raje 2 prižgala, če ti je že slabo. Da boš vsaj vedla zakaj ti je. Milomater pa čiki podpis
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:37:33
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Enega še dunem,upam,da nem compa pokozlala zraven ,pa pičim ležečki. si nebi raje 2 prižgala, če ti je že slabo. Da boš vsaj vedla zakaj ti je. Milomater pa čiki Ni mi od tega,slabo mi je že celo popoldne,od kosila naprej.Ja,pred spanjem moram še raka nafojtrat! kaj si kaj takega pojedla?
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:37:38
matcar
Te pa še jaz grem,sem že skadila. Nočko,se ju3 mogoče vidimo.
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:37:59
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Moj ma tudi dvojne. Smo že pred leti kupli in boje še držale par let. Pa njihovo perilo je meni ful,ful kul. Sam kak ko je drago ko , in ne dam tolko ker sem škrt. Jaz sem si nazadnje modrc v Lisci kupla, dala 22€ zanj in je zakon. PA ni bel, da nebo pomote. Je roza z srčki Jaz bi tudi rabla nekaj novih modrčkov. Nazadnje kupla ko daljnega leta 2009. kake pa nosiš, mogoče pa imam zate Vse, samo čipkastih ne.
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:38:17
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Enega še dunem,upam,da nem compa pokozlala zraven ,pa pičim ležečki. si nebi raje 2 prižgala, če ti je že slabo. Da boš vsaj vedla zakaj ti je. Milomater pa čiki Ni mi od tega,slabo mi je že celo popoldne,od kosila naprej.Ja,pred spanjem moram še raka nafojtrat! kaj si kaj takega pojedla? Ma,že celi cajt študiram,mogoče so kostanji krivi,pa čokolada.
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:38:51
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Te pa še jaz grem,sem že skadila. Nočko,se ju3 mogoče vidimo. Rufni, če rabiš prevoz.
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:38:57
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Enega še dunem,upam,da nem compa pokozlala zraven ,pa pičim ležečki. si nebi raje 2 prižgala, če ti je že slabo. Da boš vsaj vedla zakaj ti je. Milomater pa čiki podpis
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:39:38
ly117
Nočko matcar, tasa, katy.
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:39:53
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Te pa še jaz grem,sem že skadila. Nočko,se ju3 mogoče vidimo. Rufni, če rabiš prevoz. Pa ne boš ki po mene prišla,pol pa nazaj v mesto?Se čujema.
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:39:57
tasa_m
ly si še tu?
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:40:42
tasa_m
N A Š I O T R O C I Saraya * A & M Vrtnica79 * L & V Matcar * Lea, *Maks, * Saš Botrca * Jan Koala * A Marta * Tinej tasa_m * Lija Ly117 * Luka Rubin. * Lara * Gaja * Zoja elevitka * Tai Rina22 * Timeja Katy83 * Timotej
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:40:43
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ly si še tu? Ja tu sem še. Kje pa bi naj bila.
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:42:56
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ly si še tu? ja ne vem kaj si delal danes al si bla fraj? NIsem nič na tekočem Ja tu sem še. Kje pa bi naj bila.
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:46:56
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ly si še tu? ja ne vem kaj si delal danes al si bla fraj? NIsem nič na tekočem Ja tu sem še. Kje pa bi naj bila. delam ta teden popoldan. Sem danes dobla novo pogodbo do 20.10.
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo... Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
Poletni seks ob dojenčku Bolj, ko bosta drug z drugim iskrena, lažje bosta našla pot v novo, zrelejšo seksualnost, v kateri lahko najdeta še več ...
Zadnje s foruma
Mleko.пеперутка16 Katero mleko je po enem letu bolj zdravo dati otroku: