arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 glede varanja imam jaz svojo filozofijo, od katere ne odstopam milimetra ne. vem, da sem čudna , ampak taka sem nimaš čudne filozofije... Glej, saj ni poenta v varanju, poenta je v laži...Če sem ga prosila, naj mi o dotični stvari pove po pravici, gledal v oči, lagal...zagotavljal, da pretiravam in blabla....čutila, da laže....dokazi pokazali, da res....pri milem bogu, vsaj takrat bi se usmilil in se ne bi zlagal.... saj vem, da ččasih delam iz muhe slona...ampak te laži, pa čeprav so male zelo bolijo....On reče, da si vse preveč k srcu ženem, da on ni taki...ja kaj pa naj? Grem mimo, kot da ni nič..ne vem Pojma nima...al sem nora al je on..... Gre pa tud za to, da me ti problemi zelo begajo in mi ne dajo normalnega funkcioniranja doma, posledično trpijo tud otroci....Tud če sem v takem stanju z njima, ni neke produktivnosti od mene....tak da, nevem...treba bo ukrenit kaj...