|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: puljenje modrostnega zoba
3.11.2010 7:46:21   
kaminek
jst sm dala spodnji osmici vn, ker me je enkrat tko zagrablo, kot da bi imela gripo. in sm šla k osebnemu, da me grlo boli, da imam gnojno vse, glava me boli, imam vročino. me je pogledala in rekla, da nč ne vidi. me pošlje k zobarju in po slikah vidi, da jih bo potrebno vn dobit. sm šla k čeljustnemu kirurgu v ce in je sm bla zelo zadovoljna.
oba sta bla še neizraščena in sta rasla v sedmico-vodoravno. enga mi je lohk skoraj brez težav dobil vn, mi dal šive, katere sm dala vn pri osebnem zobarju. imela sm otečeno dobrih 10 dni, bolelo me je ful, kljub tabletom, ponoči mi je na brisačo tekel gnoj iz ust, ker se je čistlo.
pri drugem zobu pa je bla druga pesem, matrau se je kr neki časa, da ga je po koščkih dobil vn, zašil mi ni, ker je reku, da je boljš, da se samo sčisti in zapre, kot pa da šiva in zapre rano "na silo". bla sm tud jst kameleonka in kot da bi me nekdo orenk mahnuuser posted image . oteklina mi je po dobrih 3 tednih odnehala, bolel me je pa še kr neki časa.

ampak mini86, to je moja izkušnja. ne se bat, to mora it vn, če ti delajo težavem, da preprečiš gronolom ipd.
imej tablete prštimane za vsak slučaj, pazi se prepiha,.., in vse kar so ti že predhodnice svetovale.

srečno!!

_____________________________

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: puljenje modrostnega zoba
6.5.2011 7:37:59   
mausilein
Oj,
tudi jaz imam težavo s spodnjim levim modrostnim zobom. Pa se fuulllll bojim it k zobarci, da bi mi dala napotnico za stomatološko, da mi izpulijo zob. user posted image user posted image user posted image
Je zelo hudo ali ne čutiš puljenja? Bi bila vesela, če bi mi katera napisala, kako je bilo če je bila nedolgo nazaj na operaciji.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: puljenje modrostnega zoba
9.5.2011 19:54:08   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: mausilein

Oj,
tudi jaz imam težavo s spodnjim levim modrostnim zobom. Pa se fuulllll bojim it k zobarci, da bi mi dala napotnico za stomatološko, da mi izpulijo zob. user posted image user posted image user posted image
Je zelo hudo ali ne čutiš puljenja? Bi bila vesela, če bi mi katera napisala, kako je bilo če je bila nedolgo nazaj na operaciji.


Če imaš zob že izraščen, potem ne boli nič. Meni je dal inekcijo, počakal nekaj minut, potem pa je bil zob v manj kot minuti zunaj. Bolelo me ni nič, tudi ko je inekcija popustila me ni nič bolelo. Tudi otekline nisem imela nobene.

Kako pa je če imaš zob še v dlesni in ti mora rezat, pa ti še sporočim. To me namreč čaka jutri in me je kar malo strah user posted image

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu mausilein)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: puljenje modrostnega zoba
9.5.2011 20:00:08   
mini86
no nisem nič sporočila kako je bilo pri meni na pregledu..

pogledal je sliko in ugotovil da mi korenina sega v kost čeljusti in bo treba večkrat zarezat da vse vn potegne..HB naj nebi bile prepletene med sabo-vsaj ne vidi se na sliki..
no in sva se zmenila da mi bo vseeno nekaj dal da bom omotična in da mi bo malo lažje..
je rekel da šivo bodo, oteklina in bolečine ampak vsaj zoba ne bo večuser posted image

v tistem šoku od vsega povedanga in nič kaj prijaznega pristopa sem pozabila vpašati kaj se lahko zgodi če ga ne dam vn..ker nimam problemov nobenih-TRKAM..
vneto okoli že dolgo nisem imela..

aja datum za poseg pa imam sredi oktobra..

nina srečno jutri


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: puljenje modrostnega zoba
9.5.2011 20:34:50   
mausilein
no, danes sem bila pri svoji zobozdravnici in mi je dala notri trak in morala sem na slikanje. jutri moram na menjavo trakca in bo pogledala slike, da vidi kaka je situacija. meni večkrat oteče in se mi naredi žepek čez zob.
nina166, hvala za vzpodbudne informacije. držim pesti zate jutri, da ne bo boleče.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: puljenje modrostnega zoba
10.5.2011 15:23:18   
nina166
Poročilo od danes: dal mi je lokalno in potem me je medicinski brat peljal v operacijsko. Ulegla sem se na en stol, potem je dal na mene eno pregrinjalo, tako da sem imela glavo pokrito...samo usta ne user posted image . Potem so nekaj pripravljali in je začel...čutila nisem skoraj nič...samo malo pritiska, ko mi ga je zdiral, rezanja in šivanja pa nič...trajalo je ene 10min in je blo konec. Praktično brez bolečin. Zdajle pa počivam, ene 2 uri po posegu sem vzela tableto, ker me je začelo malo bolet. Boli me trenutno nič, sem pa kar zlo otekla.

Tako da punce nič bat...sploh ni hudo, tako da kar pogumno

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu mausilein)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?