|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
26.10.2010 22:50:05   
Nina33
Čer čveke!
Petrap, sočustvujem s tabo, tut pr nas je finančno zelo švoh. Sem na zavodu že eno leto, nadomestila nimam več, vse kar jaz "prinesem domov" je otroški dodatek user posted image . mogoče bom zdaj prek javnih del kaj dobila (vsaj upam). Res se pa takle takoj pozna na počutju in tako. Čimmanj težav z zdravjem in bolniško ti želim user posted image .
Meta, a zato smo imele puščico user posted image ! Jaz sem pa mislila, de je to ena sorta špijonaže - de vejo, kaj jaz najbolj berem (ko sem ene parkrat bila gor na drugem računalniku pač nisem opazila tega user posted image ).
PilotGirl - jaz sem se Donata navadila postanega brez mehurčkov (sej vem, user posted image ), pa mal pomarančnega soka dam včasih noter. No, zdej sva itak že na "ti" - česa vse se človek ne navadi user posted image .
Tamy, super za pregled jutri. Sem falila zgleda - zakaj si se mogla pa trudt zanj?
Knjige: mene (še) niso tile not potegnili user posted image . Imam še "dolg" izpred švoh dveh let, ko me dolgo ni bilo v knjižnico in zdej za nazaj berem user posted image . Sem pa včeri prebrala Tek za zmajem, bom jutri, upam, dobila še kakšno njegovo (no, za eno vem, de jo imamo).
D3lfink4, lušno user posted image . Prava medijska osebnost user posted image .
Hayabusa, user posted image user posted image user posted image ! Naj se mala princeska čimprej pozdravi. Upam, da ti ni česa "šenkala".
Patrisha, sej pirček kakšen sem in tja tut paše user posted image . No, ne nujno cel, je pa fino, če je temn. Mam tut rajš grenkega.
Mah, zihr sem še kej hotla napisat pa ne vem več kaj user posted image . Grem še v albume kukat user posted image .
Lep večer, noč in sanje vsem!


_____________________________

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Februarke 2011 II.del
26.10.2010 23:03:48   
Tisia
petrap vem iz izkušenj da ti je težko,verjemi da po vsakem dežju posije sončekuser posted image
sploh pa danes ko je kriza ,boš malo bolj šparala pa bo šlouser posted image user posted image
jaz sem tudi brez službe ostala in nimam nič dohodka razen moj kar dobi, verjetno pa bo tudi zelo nizko starš.nadomestilo...ampak bo že, samo da bomo zdravi

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Februarke 2011 II.del
26.10.2010 23:29:47   
Nina33
Zgleda nas je kar nekaj v taki situaciji user posted image . Pa saj bo, jaz se tolažim, da moji otroci vsaj ne bodo mogli bit materialno razvajeni user posted image .
Sem si slikice ogledala. user posted image
PilotGirl - prav fino je vse za pogledat (no, razen, de bi jaz rajš 4-kolesnika), barve so mi super všeč  user posted image . Pa UZ slikce tut.
Valek in PilotGirl- a to se banjica ven potegne? Poj je pa prav simpatična zadeva, bi jo verjetno imeli, če bi imeli plac.
Tršica - lušno user posted image .
Si nisem mogla kaj in sem še jaz našo sobico dala v album user posted image .


_____________________________

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Februarke 2011 II.del
26.10.2010 23:55:14   
babynitka
No da se še jaz pofočkam v drugem delu našega čveka... user posted image
user posted image smo pa pridne-no jaz malo manj...bom poskusila biti malo bolj dejavna zdaj. user posted image
kak mraz je že zunaj... user posted image danes sem šla malo hodit pa me je kar zeblo. kaj šele bo pozimi-se vidi da sem poletni tip človeka... user posted image
gledam vaše slikice stvari za user posted image pa me kar stisne-jaz nimam še nič razen par cotik ki sem jih morala kupit ko sem jih vidla... user posted image pa slikice iz 3D pregledov so mi tud vse všeč...jaz še ne vem če bom šla-moj pravi da nima smisla,da bom itak vidla user posted image ko pride ven.jaz bi pa zelo rada šla...tako da še razmišljam kaj naj...user posted image a katera ve do kdaj delajo 3D (do katerega tedna)? da vidim koliko imama še časa da se odločim...
user posted image za vse preglede za nazaj in same dobre preglede vsem, ki jih imate v kratkem...moj je še daleč... user posted image dobro da me user posted image večkrat na dan brca in mi s tem pokaže, da je ok.drugače bi se mi mešalo od skrbi.
na srečanje nisem mogla priti.upam da bo več sreče naslednjič...user posted image
o financah pa raje ne bi...letos sem čisto na suhem kar se evrčkov tiče...tako da sem odvisna od tistega kar mi je ostalo od lanskih štipendij in pa od user posted image ki je ne dolgo nazaj diplomiral in se redno zaposlil. tako da nekega velikega zapravljanja niti ne bo in bomo kar se bo dalo dobili na izposojo od sorodnikov in znancev...
vsem bolankicam user posted image user posted image user posted image za hitro okrevanje...
joj sem se razpisala zdajle...user posted image kaj hočem-paše malo pojamrat...upam da nisem preveč naporna...user posted image
nič souser posted image lepo se imejte grem jaz počasi v horizontalo user posted image me je sprehod prej malo zmatral, tako da upam da se bom danes končno malo bolj naspala.
user posted image user posted image user posted image nočka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 7:53:25   
valek
Zasi hvala....tale najina banica+previjalna je tako simpatična-v živo še bolj....
no pa boma na koncu obe poceni skoz prišle..:))kljub temu da sma najprej nove gledaleuser posted image

Registrirana; dobra si da si si kar 10 knjig kupila-so pa poceni;sam zdaj si si pa nardila dela...take psiho knjige...hnm...men zdaj paše sam lažja literatura-sm si v knjižnici sposodila o novorojenčku,dojenčku do 1.leta....in mi čist pašeuser posted image

Nina33; banica se ne potegne ven, zgornja previjalna se privzdigne in gre nazaj na stran vise, banica je spodaj, lahko pa jo tudi dol vzameš....meni se dopade predvsem to, da ima toliko nekih dodatnih odložnih poličk, kjer lahko prav vse zadeve pozložim spodaj....(plenice, brisačke,kremice,...)

Donat;js pa bi ga pila pa kaj ko se mi zdi,da mi sploh nebo pasal....nevem mogoče si ga pa vseeno kupim....čeprav pomojem če jemlješ ta dodatek(recimo ali elevit ali femibion),da dobiš dovolj vitaminov in mineralov....razen katera več potrebuje zaradi otrdevanja trebuha ali česa podobnega.....

Tako js imam čez eno uro morfologijo-se vam javim še kaj po pregledu...


(odgovor članu babynitka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 7:55:14   
Patrisha
jutro user posted image
 
biljanaI mi2 sma hotela lupit Römerjevega b-smart ker je res hud, vendar ga potem nisma samo zaradi tega ker mi ne gre epo v avto noter ( fiat punto ), in bi mogla vedno kolice dol snemavat itd. Sicerje meni vozicek eden izmed bolsih, tako, da ce nimas problema z velikostjo kuferanga ti ga priporocam! vidla pa sem, da si tudi prlepla sliko jaguar cara?? sem na hitro pogledala in nisem 100 % ce je. Vglavnem za te nizkocenovne vozicke sem slisala kar nekaj slabosti! med drugim, da je globoka kosara premala, da je iz nekega umetnega materiala in otrocek ful svica noter, do nestabilnosti itd... malo precekiraj preko forumov! Sicer römerja ne mores kupit preko amazona, ker ga firma britax ne posilja v SLO. Edino ce si ga ful zelis pa da mas kake sorodnike v A ali I ce tja dostavljajo.

knjige pridne ste, da berete, jaz razen obveznih bukl za fax nekak ne morem :) sicer nisem nek frik za branje... sem si kupla knjigo za skr dojencka od 0 - 5 let, pa glih da sem jo prelistala in lepo pospravla.

no punce se vam pridruzuje pri "socialkah" sicer delam preko studenta, ker me niso hoteli zaposlit... tako da se poberem kj mislim, nakup dolocene stvari in potem lepo na socialko. Se dobro da moj ma sluzbo in relativno ok placo... ampak mi vseeno ni ql, ko ti kaka pametna tasca mece naprej, ja zakaj pa se nisi zaposlila, itd... brez besed! socustvujem z vsemi, ki imamo take probleme! user posted image user posted image user posted image   drzte se punce, nam bo ze uspelo!!

aja pa tista ko je dala seznam gor nujnih potrebscin ful hvala!!! jaz sem ze sama zacela tuhtat kaj se treba user posted image user posted image  morem ga sprintat pa si na hladilnik gor dat ! :)

valek dobro opravi pa javi!

zdaj pa letim cajeka kuhat :)

(odgovor članu babynitka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 8:07:08   
Tisia
dobro jutrouser posted image
eno kavico za dobro jutro
že od 6,30 ne spim,pa sem pokukala če je še katera budna....
aja pa tako mi paše na hrbtu spatuser posted image  čeprav vem da ni ravno priporočljivo
valek srečno na pregleduuser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 8:13:12   
Tisia
user posted image evo kavica user posted image  ker sem prej pozabila pripopat...pa še malo cukrauser posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 8:13:30   
HoneybeeMaja
Jutro čveke! user posted image za prvih 200 strani! user posted image
Jaz sem imela pa včeraj pregled in UZ,zaenkrat smo vsi 3 super user posted image ,moja user posted image user posted image sta se že obrnila z glavicami navzdol,kar me je malo presenetilo,mi je pa ginekolog povedal,da se dvojčki obračajo in manevrirajo user posted image do 28.tedna,ker potem nimajo več prostora,enojčki user posted image pa vse do 32.tedna nosečnosti.

Za seznam: NP 8.11.2010

Vse,ki imate v naslednjih dneh preglede,morfologije,3d/4d UZ pa veliko user posted image user posted image !


_____________________________

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 8:32:21   
sara1986
Dobro jutro. Danes je pa ornk mraz, brrrrrr, sm čist zmrznjena...
Kako se počutite ostale? A so pri vas brce že močne, al še vedno bolj nežne?

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 8:34:15   
sara1986
HoneybeeMaja Čestitke za dobro opravljen pregled in hvala bogu da ste vsi trije  ok user posted image  user posted image user posted image   

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 8:44:59   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

Dobro jutro. Danes je pa ornk mraz, brrrrrr, sm čist zmrznjena...
Kako se počutite ostale? A so pri vas brce že močne, al še vedno bolj nežne?



v sedecem polozaju so kr fletne :) ne prenezne, ne premocne. Ce pa se vlezem na hrbet pa cist ponori!! je ocitno nek sportnik na vidiku ;)
pr tebi?
HoneybeeMaja user posted image user posted image user posted image  cestitke!!

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 8:45:57   
maurica
biljana; uh, kaloričen zajtrk user posted image , ampak zgleda pa super!

honeybeemaja; super za pregled!

tiste, ki imate danes pregled, pa poročajte!

pilotegirl; super za voziček. mi je ful všeč freestyle, ampak meni je pretežek

meni pa magnesol sploh nima slabega okusa. malo se pomatram pri donatu, ampak kar gre

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 8:47:38   
sara1986
Patrisha, pri men je ista situacija, ko se vležem na hrbet takrat začne. user posted image
Ko pa sedim v službi pa malo manj.

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 8:50:02   
Teyla
Dobro jutro

biljana ti pa že navsezgodaj s sladkimi zadevami.user posted image

HoneybeeMaja super za pregled user posted image

valek sporoči rezultate morfologije, bomo z veseljem prebrale.

Jaz sem spet imela čudne sanje. Sanjala sem, da sem imela pregled in je moja G imela čisto drugačen glas, pa ful je bila komunikativna in zgovorna (dejansko je bolj tihe narave) in je govorila, da nekaj z mojimi pljuči ni ok. user posted image
Pa moj mali/mala i proti jutru ne da miru. Čim se obrnem oz spremenim položaj začne brcat in me skorajda čisto prebudi. user posted image Pa sploh ni nežen, tako da so brce kar močne. Včeraj sem jih čutila cel dan. Se pa ne pritožujem, samo proti jutru bi pa res lahko dal mir, da se naspim. user posted image

Šibam počasi na telovadbo, včeraj sem kupila 18 obiskov, jih moram ponucat v 60ih dneh, tako da moram biti pridna. Katera je že rekla, da se bo mogoče oglasila na pilatesu? Se ne spomnim...  user posted image

kakorkoli srečno vsem, ki imate preglede danes. user posted image

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 8:51:36   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986
Dobro jutro. Danes je pa ornk mraz, brrrrrr, sm čist zmrznjena...
Kako se počutite ostale? A so pri vas brce že močne, al še vedno bolj nežne?

Dobro jutro vsem!

Glede na to da ima hči vneto uho, bova danes kar not, tako da nama mraz ne bo prišel do živega user posted image sicer pa bo bolje ko se bom navadili na mraz, enkrat do porodauser posted image kar se brc tiče, moj otrok zelo brca, moram priznati  da prvič brce niso bile tako intenzivne in toliko krat v dnevu. Tudi nikoli se mi ni zgodilo da bi me zabolelo ko me je brcnila, medtem ko me je včeraj baby presenetil in je brcnil nekam kjer ni blo ravno ugodno, kaj šele bo čez kak mesecuser posted image

< Sporočilo je popravil hayabusa -- 27.10.2010 8:52:28 >

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 8:58:49   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

IZVIRNO SPOROČILO: sara1986
Dobro jutro. Danes je pa ornk mraz, brrrrrr, sm čist zmrznjena...
Kako se počutite ostale? A so pri vas brce že močne, al še vedno bolj nežne?

Dobro jutro vsem!

Glede na to da ima hči vneto uho, bova danes kar not, tako da nama mraz ne bo prišel do živega user posted image sicer pa bo bolje ko se bom navadili na mraz, enkrat do porodauser posted image kar se brc tiče, moj otrok zelo brca, moram priznati  da prvič brce niso bile tako intenzivne in toliko krat v dnevu. Tudi nikoli se mi ni zgodilo da bi me zabolelo ko me je brcnila, medtem ko me je včeraj baby presenetil in je brcnil nekam kjer ni blo ravno ugodno, kaj šele bo čez kak mesecuser posted image


ojej revica mala, naj se uho cimprej pozdravi!! sicer pa ja, danes bo najlepsi dan za sedet ob oknu in gledat ven! :) jaz sem se ze zjutraj kr fajn natelovadla s praskanjem leda dol :/ mater blo ga je skoraj na centi debelo gor :S.

sicer moj tudi obozuje hopasnje po mehurju, da me se odspodaj fajn boli :))

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 8:59:52   
Patrisha
teyla fajn se natelovadi! pa tut fajn se obleci ker je mrzlo ko prauser posted image cka odzunaj!

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 9:02:33   
Tisia
brcike so kar intenzivne, zjutraj posebej v predelu nad popkom..... auuu,se še nisem navadila brc v zg. delu trebuhauser posted image
mleko mi pa ful paše zadnje čase, al ga kar liter na dan spijem,očitno res rastemo z polno hitrostjouser posted image  
hmmmm sem kar sebe nadražila z tem sladkim....bo treba kaj pojestuser posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 9:10:21   
vipercat
dobro jutro
cel roman napišem, potem pa pridem do strani, kjer pišete da ste odprle nov portal, no saj sem kopirala pa lahko sedaj tukaj še kaj napišem

evo pa mam malega doma. revež je celo noč prekašljal. zdele izgledam takole: user posted image . hvala bogu malo gleda risanke, tako da se lahko jaz javim, potem pa spet veselo na igranje

teyla - nic hudega, saj je vedno se kakšen. včeraj so se kolegi najavili da pridejo čez eno urico z malimi na kosilo in ker nisem imela kaj takega sem na hitro delala novo pecivo (kokos in čokolada). vedno se naredi kaj, tako da se lahko najaviš, pa bom poskrbela da boš dobila kaj dobrega user posted image

tamy82 - tudi jaz sem bol vroč človek in ne maram zime. me je kar groza ko pogledam ven in vidim da je mrzlo. cel dan ne grem iz hiše pol pa moj pride domol in se čudi kako sem alhko notri ko je pa tako lep dan zunaj user posted image

registrirana - ja res so knjige, imenujejo se mrtva pred zoro (dear before don - sem iz vaje, pa ne vem kako se napiše - pardon). prebrala sem prvi del v angleščini, pa je sicer za brat, samo ni pa somrak user posted image . 2. sezono gledam, pa mi je res vedno manj jasno ja, čisto noben več ni normalen človek user posted image

cukica - user posted image  čim prej se pocajtaj, da se boš šla lahko ven sankat user posted image  - haha malo črnega humorja. jaz si kar predstavljam sebe kako s tem trebuhom sedim na sankah user posted image

mišyka - user posted image  otroci so res eni srčki. naš tudi vedno kako tako vrže ven da me je kar groza. mu je zadnjič rekla od fotra ženska, ko imajo posebej škatlo za zbiranje pločevink, da je to od pijančkov. ravno takrat je imel fotr enega strica na obisku in namizi sta imela pivo v pločevinkah. mali pa pristopi in reče: kaj je zdaj vidva pijančka user posted image

joj kiara24 - jaz sem imela tak trebuh še predno sem bila noseča - sploh več  ne vem kako izgleda to user posted image

meta21 - ko boš lena in boš rabila kakšno tolažbo ti samo mene pokliči, pa ti povem kako ležim  pred televizijo in gnijem - ti bo takoj lažje user posted image  no saj ni tok hudo- skuham in speččem vedno kaj, ostalo pa po obrokih user posted image . kar se pa tiče slabosti, pa mene vedno minejo ko imamo obiske ali ko kam gremo. lahko  mi je še tako slabo, ko pridemoh komu, se tako zamotim, da sploh ne vem da sem noseča




(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 9:11:24   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

brcike so kar intenzivne, zjutraj posebej v predelu nad popkom..... auuu,se še nisem navadila brc v zg. delu trebuhauser posted image
mleko mi pa ful paše zadnje čase, al ga kar liter na dan spijem,očitno res rastemo z polno hitrostjouser posted image  
hmmmm sem kar sebe nadražila z tem sladkim....bo treba kaj pojestuser posted image



user posted image user posted image user posted image  evo jaz sem pa prvic zdaj zacutla odzgoraj brcike :) vedno me "nabija" odpodaj. Upam, da ostane v takem polozaju, da se bo mogoce ze spol videl :)

aja tole vam morem povedat kaj mi je tasca zadnic prbila!! umres od smeha :) rekla je, da se lazema, da se spola ne vidi! ahahahah ker je njej osebna zdravnica povedala da se vidi od 4 m dalje :) zanimivo ne :) poem pa ji obrazlozim, da je z hrbtenico ven obrnjen in da je spol mel glih tam ko imam popek in ni varjante da se vidi, ker je blo zatemnjeno. In ona, ne to ni res :)) user posted image user posted image  prav srecna sem da mam tako zlato tasco user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 9:28:00   
vipercat
punce ampak tok časa kot goflamo tukaj gor, pa vidim da je v seznamu še kar veliko črtic praznih. dajmo punce vtavite manjkajoča polja

sej niste resne - nova tema pa ma že 3 strani???? super user posted image

petrap - naj te malo potolažim - jaz že mesec in pol nisem bodila nakazno nič. danes mi je dolžan 2500€. aja pa tudi prispevkov ni plačal niti za en mesec odkar sem pri njem, to paje že več kot leto in pol - toliko o pravici v tej državi. no saj delamo na tem da se tole malo spremeni

nic greva zmalim v trgovino, potem pa kaj skuhat, pa slikat aja pa igrat se bovva mogla hahahaha

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 9:38:30   
suzy29
Ste pa pridne, že drugi del ste odprle.Jaz vam žal, ne morem čist sledit. Preberem vaš nekako še, za pisanje sem pa itak preveč utrujena.user posted image   Se bom danes malo potrudila tudi glede tegauser posted image


(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 9:54:06   
Ribi Bibi
Hoj bejbe!


Sej ste čist podivjale user posted image user posted image . Ampak se kar spodobi imet drugi del, a ne? user posted image

Jaz sem totalno in čist preveč zasedena, da bi vas sploh še dohajala. Kadar pa imam čas, se pa zelo hitro znajdem v horizontaliuser posted image . Kolikor sem uspela na hitro pogledat, vidim, da nas mulčki že vse veselo brcajo in da se vse odvija kot se mora. Super!

Se vam še kaj javim. Uživajte današnji sonček, čeprav je mrzlo.

_____________________________

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Februarke 2011 II.del
27.10.2010 9:55:12   
suzy29
Vidim kako veselo že vse nakupujete opremo.user posted image  Pri nas imamo glede opreme tudi že skoraj vse. Zibko, posteljico, prevajalno komodo z banjico in nekaj oblačil, sem dobila rabljeno od žlahtnic...sama sva kupila voziček Uno z prenosno torbo in pa lupinico (bom probala dat kako slikico gor)...... kupimo le še kakšna oblačila. pa kozmetiko za našega junaka, pa po večini bo to, to.

Pri nas je tudi prostorska stiska v kopalnici  ter spalnici. Zato sva se z mojim nekako odločila, da bova prve tri mesece imela v spalnici zibko ter prevajalno komodo z banjico, potem pa bova to dvoje zamenjala z posteljico, na katero bom na eno stran namestila lesen nosilec (naredil mi ga bo nečak ki je tišler) z prevajalno podlogo. Upam, da bo vredu, kaj menite ve?


(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?