Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: II pričakujemo decembra 2010 31.10.2010 9:55:31
witch
oooo a so že decemberke počasi na vrsti Kot je napiala anonimna naj bo mesec poln roza barve Jaz bom za zdaj navijala za vas in upam, da tako tudi ostane
RE: II pričakujemo decembra 2010 1.11.2010 10:20:43
xoxox
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii witchkako luškan seznamček. Tak vesel, kot mora biti mesec december. Evo mene tukaj. Sem mislila, da bom pričakovala med novembrkami pa mi žal ciklus spet nagaja tako, da bom pričakovala z vami. pričakujem 6.12. Upam, da bo december vseeno moj mesec, saj bi, če ne bi imela SS imela tega decembra svojega v naročju.
RE: II pričakujemo decembra 2010 2.11.2010 7:50:45
tejchy*
kakšen lep seznamček prav praznično meni je december osebno eden najlepših mesecev, vse okrašeno, zunaj sneg.. tak čustven mesec se mi zdi dajte mene pod navijačice, čeprav še čakam na v novembru.
RE: II pričakujemo decembra 2010 5.11.2010 20:54:11
jasminčika
ja se zeloooo strinjam. js sicer imam že enga fantka, ki je ..... ma ne najdem besed - moje življenje, in zato si zelo želimo še enega . upamo, da bo kmalu....
RE: II pričakujemo decembra 2010 6.11.2010 16:22:05
tejchy*
Jaz pa se selim iz novembrk, k vam punce . Morale me boste še za 1 mesec sprejeti , ker kar ne rata in ne rata!! Danes v službi, se je , in sama po sebi še niti ni tako grozna, če ne bi prihrumela s takimi krči!!! Volja - hmmm, je ni bo treba počakat par dni, preden bom šla spet z vso voljo v ampak bom! Kdor čaka, dočaka in vem, da bom tudi jaz enkrat srečka .. (sama sebe malo tolažim, ker saj pravim, volja je na dnu ). Upam da me sprejmete, in da bomo skupaj decembra čakale vsaka na svojo darilo .
Prosim, če me date na seznam. bom zagledala 11.12.
RE: II pričakujemo decembra 2010 7.11.2010 19:44:21
thanchyka
tejchy* - dobrodošla! za , naj ti čimprej in s čimmanj krčev mine, pol pa veselo na delo - tako nam bo vsaj minil dolgočasni november, decembra pa se bomo veselile !
RE: II pričakujemo decembra 2010 7.11.2010 20:06:19
nadka30
punce dajte me med decemberske navijačiče, nam je lani v decembru uspelo in sedaj nas doma razveseljuje že dva meseca stara hčerka.Punce ne obupat, držim pesti da bo čim več plusekov