Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Gospodarica, tebi je G računal PDP glede na velikost ploda, dejansko pa mi po IVF računamo PDP po datumu punkcije. Anmpak glede na to, da je razlike samo dva dni, sploh ni take panike.
Estrofema ti pa res ni potrebno jemati več, jemlješ ga samo do pozitivnega testa, le ta vpliva na zadebelitev sluznice, ki je glede na to, da si noseča, že v redu zadebeljena
< Sporočilo je popravil mismis -- 15.12.2010 15:27:54 >
Ah, ti PDP-ji, sej smo res smešne s tem Jaz sem si po datumu punkcije takrat naračunala 19.8. in sem bla kr jezna, ker mi je G naračunal 20.8., pa je bil le samo 1 dan razlike. No, na koncu sem pa rodila še 9 dni kasneje
T R E P E T A L K E (beri TESTI) spelka12 greje [img]smileys/duda.gif[/img] [img]smileys/duda.gif[/img] test 18.12.araz greje [img]smileys/duda.gif[/img] [img]smileys/duda.gif[/img] test 18.12.nana7 greje [img]smileys/duda.gif[/img] test 20.12.miklarom greje [img]smileys/duda.gif[/img] test 21.12.šopka greje [img]smileys/duda.gif[/img] test 21.12.Goldy greje [img]smileys/duda.gif[/img] [img]smileys/duda.gif[/img] test 25.12.Pikovit greje [img]smileys/duda.gif[/img] test 27.12.
PUNCE, MAKSIMALNO NAVIJAM ZA PRAV VSAKO IZMED VAS. ŽELIM VAM, DA UGLEDATE MAGIČNE PLUSKE IN ZA PRAV VSAKO DRŽIM PESTI!!! SREČNO!!!
Jest pa tud ne vem več pri čem sem. Včeraj mi je blo še kar nekaj slabo čez cel dan, pa zvijal me je tud cel dan. Danes pa kot da bi odrezal, nič od nič. Upam, da ni vse skupaj šlo po zlu. Moram jutri kupit še teste, da vidim če se + še vidi.
V prvo vem, da nisem imela čist nobenih znakov nosečnosti od prvega dne dalje zato mi je zdej to tko čuden.
Šopka jest sem bila noseča v prvo čist ampak res čist brez značilnih znakov nosečnosti. Tko, da ne obupaj.
Vilincek, take novice je pa vedno lepo prebrat . Tud midva sva vse skozi upala na naravno zanositev. Srečno vsen 9 mesecev.
špelka - žal mi je, da ni uspelo, vem kako se počutiš hanybany - tedne si lahko izračunaš tudi tukaj, vnesi pa datum punkcije: http://www.ivf.ca/duedate.php
danes sem 11. dan po ET-ju, pa si nisem mogla pomagat in sem naredila test BC, pa kaže čist rahlo črtico. Sem prezgodaj naredila, ali je lahko lažno? Sem čist neučakana.
Punce, tiste ki ste v amb. MB, kdaj lahko pričakujemo pošto za naslednji postopek, glede na to, da sedaj prenavljajo?Ali pa moramo klicat, ker meni so rekli, da bom za naslednji postopek dobila pošto! Komaj marca mislijo začet delat, potem bomo komaj takrat začele s KT?
Nisem zdržala, sem šla na krvnega in . Če jaz to prav berem imam beta HCG 6.25 tko da je za mene res konec.
špelček moj , pa ne no kok sem žalostna , drži se mi ,
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
Reby - lepo sprejmi juter otročke in naj te jih čim več jih pričaka, pa sms-i mi navijam fulllll
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
miklca - hvala Upam, da bo jutri ata rekel, ko bom notr stopla, pejte se hitr slečt Kdaj boš pa ti lulala? Al boš šla kr direkt na krvnega? hanybany - nč se sekirat, če so samo izcedki, je nekaj normalnega. Sama sem jih imela do 17. tedna oz. sem krvavela (sveža kri) in to ornk, pa je na koncu blo vse ok.
reby - jutri pa držimo pesti za eno četo malih lubik in lubčkov!!
hanybany - eh, tile izcedki so res nadloga. Ti kar poslušaj Reby, jaz HB v prvi nosečnosti nisem imela težav s tem...
nana7 - držimo pesti, da je to to!!!
mikla - kako kaj? Jaz nimam nobenih tipičnih znakov. No, tu in tam mi je slabo, pa spaaala bi, pa tak švoh sem, ampak prsi, ki so me pa vedno bolele, pa ne in niti bolj polne niso. Tako da pojma nimam. Pa da vidimo Božička
evo danes končno dočakala transfer - na 6 dan! zarodki so bili že ogromni, skoraj so rekli že mama včeraj sva šla zastonj v LJ, ker še ni bilo izvidov iz Rima, danes pa sva prišla gor pa še vedno ni bilo izvidov. sem se tko zjokala, se že mislila, da bo šlo vse po vodi. potem pa so le prišli in 2 zdrava so mi potem ustavili (so že končali s punkcijami in transferji), 5 jih je še bilo OK, a so rekli, da so že preveliki za zamrzovanje. potem pa so me popoldne klicali in mi sporočili, da imam 3 pingote . so bli tko lepi, da so jih kar morali zamrznit
zdej mam pa eno dilemo: a danes si dam 2x 2 utrogestana al vseeno 3x2?
Reby greje eno lepo pikico test pa ima 30.12. madonca bo to lepo novoletno darilce , pridno jo čuvaj in grej pa nalulaj velik plusek čez 14. dni , da bo T. kmalu dobil družbo
< Sporočilo je popravil miklarom -- 17.12.2010 9:36:37 >