Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.. no lepo se imejte za miklavžka pa božička pa menda se vam pred novim letom še kaj oglasim
tud.Sam ko se spravi urejat hitro mine kaka urca.Jaz na žalost ne bom nič v nm.Šele16ko imam pregled.
vseh kombinacji še nisem mela na kupu.Zdaj grem počivat,malemu ne dam izhoda še14dni
Kje ste čvekice?
. Me pa zanima, če katera ve, kako je s pediatri v Žužemberku ali v Ivančni gorici, če je katera iz te okolice? Sploh ne vem, kam bi se obrnila, ko bo čas za to.
. res se toplo priporočam, lahko so kakršne koli, tudi slovenskih sem več kot vesela, saj jih z lahkoto menjam v tujino.
.Pravijo da je dobro da jo prej malo zamrzneš pa s smetano premažeš pol obložiš z tako maso.Kako ti tud tako nardiš?Bo pa drugo leto nekaj okroglih obletnic pa se bova za kako zmenile.Jaz upam delat bol za otroke.
bom miklavžu pisala da prinese novo.Kaj pa ve miklavževke ste že nabavle?