|
RE: Dolenjke, 4.del 23.3.2011 8:10:48
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: dramica Joj kaka tragedija pri Krškem bogi ljudje .Punce res smo lahko vesele da je vse kolkor tolk o.k. in se moramo tega veselit in zavedat. ej, sem šele zvečer izvedela, kaj si mislila s tem. popoldne s(m)o krompir sadil, potem sem odšla še na hitr pogledat punco od bratranca od mojga, k ma pojutrišnjem rok - pa manjši trebuh ko jaz - in potem domov, tamalo nafotrat in zrihtat za spat, pa je že od pol osmih spala. jaz sem pa pospravila, pol se pa tud sam na kavč vrgla, in me je tud pred deveto že zmanjkalo. ko je moj domov prišel iz sestanka (vinogradnikov, ker rihtajo cvičkarijo), me je zbudil in mi povedal. GROZA!!! lenčy - boš pa na kofe pršla, pa bosta z našo skup plezala petra - joj, super za malega. ti se pa le pazi in ne pretiravaj (tako kot to mame rade počnemo). glede jošk pa - saj poznaš tisti vic: kaj imajo skupnega joški in električni vlakci? oboje je narejeno za otroke, pa se več časa s tem ukvarjajo moški. no, tvoj mali ima pa oba pogoja izpolnjena... vipercat - no, super, se potem kaj vidimo konec drugega tedna! pa dramica, pa lahk še katera, a ne? nič, šibam delat, čeprav že vem, da bom danes spet do dveh tukaj. ej, sedaj mam pa res že DOST!!!!!!
|
|
|