Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

dobra si, da si šla iz mesta. ko sm šla js za par mesecev v ene kraje nad Dvorom, sm mislna, da se mi bo zmešalo. nobene družbe, nikamor za it, še neta nimajo. dobr da se je moj sprijaznu, da sm v srcu resnično novomešanka in smo šli nazaj tko da je zdaj tudi on novomeščan
kako pa to da ste šli? pa upam, da ste zdaj zdravi. mi odkar smo v vrtcu, smo imeli že 2x vnete učke ampak čist malo. pa kašljamo in smrkamo, to je stalnica. danes sm ga mislna doma imet, pa je že ob 7h hotel kužija Pikija gledat pa sm ga takoj v vrtec poslala. bo bil itak naslednji teden skos pri meni. sm ta Piki ga je čist obnorel, non stop bi ga gledal. ga hočm zamotit s peko piškotov in podobno ustvarjanje, pa sm pol ure velja potem pa spet Piki-noro!
kakšen bo pa približen naslov? (upam, da vsaj to že maš
. jaz bi rekla, da nisi še ta pravih spoznala, takih fejst punc
potem bomo pa v kompletu
js se že zdej zamislm, da bo treba kmal v vrtec, tako je hitro minilo teh 7 mesecev...ufffff. Moj še bolj odšteva kot jaz, js morm najprej službo najdet