Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Bi šla kar spat, ko sem prišla domov.
po dooooolgem času ven, ko sva prišla, pa je mama rekla da naj jo kar pustim pri njej (če ne bi jo morala še oblečt al vsaj ogrnit za jo nest v moje stanovane - je treba it ven....). Ponoči itak ni skoraj nikoli problema, ampak sem vedla, da se bo zgodaj zbudila... upala sem na 7h. Pa sem jo že ob 5.50 slišala kako se joka... in se ni umirila. Tako da sem kar ustala, sicer sva za pol urce še zaspali, ampak ob 7h je kar skočla pokonci, ker je bla tako naspana
nočko!
tako da sva dop. že inhalirala fiziološko da se mu kaj ne začne pa z mat. dušico sem ga preventivno namazala in upam da damo skoz brez kakšnih hudih pretresov
kake ure si izbira ta tvoj Maksi, jaojao. Danes sem že imela paranojo, da se je M. kaj takega nalezla, ker se je zbudila ob 5.30, pa to ne z jokom, kot se ponavadi ponoči, ampak je neki čvekala - kot ponavadi zjutraj. Je na srečo joška pomagala zaspat še za kako uro