|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
15.11.2010 12:47:43   
Anonimen
petek

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Oktobrčki 09
15.11.2010 13:42:01   
kalypso
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Ceer!
Prosiva za kako pikapolonico.user posted image
Nas sinko fasal rota virus. Grooozno ga je gledat. Tak suhec je ratal v teh 4 dneh, da prv trpim ob pogledu nanj. Tud mene in mojga je doletelo ampak res na kratko. Intenzivno za dva dni. Bruhala sm tolk in driskala.., da zase nism vedla. Moj pa sam driska in visoka vročina. No, pri sinku pa se vztraja. Nic ne je, bruha, driska.... ko en revcek brez energije in.. ves bled. Hodi od igračke do igračke... ali pa k meni.., se vleže in skoz govori nina. Smeje se nič...uglavnem ta rota je ena kriza. Drugega otroka cepim proti, zihr!


naš tilen je cepljen. pa ti povem, da si mi vsi govorili, kaka neumnost je to, pa da je stran vržen denar pa ne vem kaj še ne. pa je dobil roto, po enem tednu v vrtcu. v nedeljo je bruhnal, pa je bil ok. naslednji dan je imel 2x drisko, pa mal majn je delu ene 3 dni, drgač pa NIČ!! Če ne bi bi midva s partnerjem v torek fasala oba GROZLJIV rota virus sploh ne bi vedla da ga je mel, sma misla da je samo kaj pojedu pa mu ni pasalo. Midva pa sma skor umrla. Tako bolana še nikol nisem bla. pa sem mela že roto od tastarejšega sina, ampak tako hudo še ni blo. tako da ja, js zagovarjam cepljenje za roto. se je res lepo zmazal user posted image


_____________________________

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Oktobrčki 09
15.11.2010 21:45:23   
rozilu
Ja, kje ste vse??? user posted image

Uhhhh, virusi še vedno na pohodu, rižkoo veliiiiiiko user posted image user posted image user posted image , hitro okrevanje!

Pa je spet delovno, ta teden se mi prav ne da, že danes je bil takoooooo zaspan dan, sem mislila (upala), da je že petek user posted image . Bi šla kar spat, ko sem prišla domov.

Drugače pa smo mi veliiiko boljše, samo iz noska ji še teče, to pa bo najbrž celo jesen-zimo-pomlad, ne? Jupiiii user posted image

V soboto je Maruša prespala prvo noč brez mene... sem jo sicer jaz uspavala pri moji mami, pol sva šla z user posted image po dooooolgem času ven, ko sva prišla, pa je mama rekla da naj jo kar pustim pri njej (če ne bi jo morala še oblečt al vsaj ogrnit za jo nest v moje stanovane - je treba it ven....). Ponoči itak ni skoraj nikoli problema, ampak sem vedla, da se bo zgodaj zbudila... upala sem na 7h. Pa sem jo že ob 5.50 slišala kako se joka... in se ni umirila. Tako da sem kar ustala, sicer sva za pol urce še zaspali, ampak ob 7h je kar skočla pokonci, ker je bla tako naspana user posted image user posted image user posted image . Tako da sva se ob nedeljah že kar navadli na živžav user posted image , tokrat je celo telebajske gledala 2 min, haha.

Grem pod tuš in zzzzz, dokler sem še zaspana user posted image nočko!


< Sporočilo je popravil rozilu -- 15.11.2010 21:46:12 >

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Oktobrčki 09
16.11.2010 10:01:14   
majakla
Dobro jutro!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Oktobrčki 09
16.11.2010 13:26:25   
muca*maca
Dober dan!

Kje ste, mamice??
Ste vse bizi, bizi, bizi??? user posted image
Včeraj je bil en prav težak dan, Maks je bil tako zahteven, da sem bila že čisto na robu z živci, danes se ja pa zbudil ob pol PETIH!!!!! Dobesedno prisilila sva ga, da je zaspal nazaj, uspelo je šele kakšno uro kasneje in potem smo drnjohali do pol osmih in sem skoraj zamudila službo, ehhhh....

No, danes pa oddelam še pol urce, potem pa po malega razbojnika in domoooooov...
Pripravlja se na dež, jaz pa sem ga hotela peljati ven, kakšna ideja???

LP

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Oktobrčki 09
16.11.2010 14:41:53   
googica
ja seveda, škornje gor pa akcija :) ni boljšega od sprehoda po dežju :)
res ni nikjer nobene, pa tak siv dan, da je ziher kej za pisat :))

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Oktobrčki 09
16.11.2010 21:59:29   
lenika83
Dober večer!

Pa smo res strašno zgovorne postale user posted image  Jah, tako to izgleda, ko je treba spet v službo hodit. Prejšnji teden sem pisala, da mi je tečno v službi, zdaj pa nimam več niti časa, da bi vam kaj napisala user posted image

No, sicer pa pri nas nič novega. Ok, lažem, sem se zdaj spomnila, da je nekaj zelo pomembnega novega. Moja bejba je začela govoriti user posted image user posted image user posted image  Do prejšnjega tedna ni rekla popolnoma nič, potem pa kar naenkrat mama user posted image user posted image user posted image  Saj menda ni treba pisati kako sem izgledala ob tem user posted image  V soboto se je sredi trgovine obrnila k meni in začela "mama, mama", sem skoraj "dol padla" sredi trgovine user posted image

Zdaj grem pa počasi spat, ker sem se ponoči nonstop zbujala in sem čisto "out".

Lahko noč.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Oktobrčki 09
17.11.2010 0:34:04   
frrrr
naša punca ima pa pljučnico user posted image včeraj bile pri zdravniku, dale kri in se je na podlagi izvidov odločil za sumamed, 5 dni. zgleda smo pravi čas odkrili in gre hitro na bolje. men se zdi skoraj zdrava. mau je tečkica, sicer pa zgleda zdrava v primerjavi z vikendom.

cepljenje za roto. sem bila prepričana, da bom drugega otroka cepila, ker je sin že prebolel roto in sva pristala na infekcijski. pa sem si premislila. je tolk vrst rote, da se mi ni zdelo smiselno cepit Brine za tip a in b, kar je na trgu. poleg rote obstajajo pa še druge trebušne viroze, za katere ni cepljenja. sine je v prvem mesecu vrtca dobila calici virus in sva ravno tako pristala na infekcijski. če ne bi bila hospitalizirana in ne bi naredili testov, ne bi vedeli da gre za calici virus. znaki bruhanje, driska, vročina. razlika je le v tem, da se pri tem še kalij v blatu izloča. ko je bila Brina dojenček, je sin hodil v vrtec in domov nosil svašta, za določene zadeve on že imun... bila je zaščitena od dojenja in je verjetno kaj že dala skoz, brez hujših znakov. tako sem se tudi odločila, da ji ne bomo virusa rote vbrizgali v telo. evo, mau antipropagande user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 17.11.2010 0:36:06 >

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Oktobrčki 09
17.11.2010 11:14:35   
googica
ola... ja lepo lepo da se začenja tudi z govorom ane :) pri nas tud že kar en čas govori... zdej ma poimenovanih že par živali, sicer ne z našimi imeni, ampak s svojimi :)).. počasi pa začenja tud ponavljat besede za nami, sicer vse sam od sebe, ga nič ne učimo.. se mi zdi da ko bo, bo, in zgleda bo kar hitro :). tale naš fant je res presenetljiv, sploh nimam občutka, da bi bli fantki kej uzadi za deklicami :))
joj sm slabo spala.. ponoč me je tolk bolel modrostni zob.. sem mogla naklofen vzet... JAO.. upam da samo raste, ker nebi rada spet okol zobarjev letala..
no, ve kar uživite v službah... dolgčas vam očitno ni.. js se morm pa en dan lotit mal delat voščilnice in dva venčka mam za nardit.. pa treba bo it v gozd po mah in smrekove veje... dela dost, ampak za tak podvig rabm tud moža doma :)).

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Oktobrčki 09
17.11.2010 12:41:41   
Februarka08
Ja, službe nardijo svoje... na žalostuser posted image danes sem popoldan, tako da lahko v miru skuham, zunaj smo že bli, sine spi, bejba me pa zabavauser posted image pol ko bo pa ravno luštno in pride še moj domov, pa na šihtuser posted image no ja, tud to je treba.
Je pa tud naš neki začel smrkat, ponoči je bil čist zabasanuser posted image kaj vem od kje je dobil... no ja, saj glede na vreme ni nič čudnouser posted image tako da sva dop. že inhalirala fiziološko da se mu kaj ne začne pa z mat. dušico sem ga preventivno namazala in upam da damo skoz brez kakšnih hudih pretresovuser posted image
Komaj čakam vikenduser posted image vsem lep dan!

Googica dobro da si me spomnila na voščilnice... ojoj, se morm čimprej polotit!user posted image


_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Oktobrčki 09
17.11.2010 13:02:36   
majakla
Mi smo se kooončnooo zmenili za krst,
vabila narejena, danes grejo naprej user posted image .
Nik je še vedno doma, hb imamo babi,
ker je to že 3. teden, upam, da bo pol
ok. Sem pa sama rekla, da želim, da
mu pregledajo tudi kri, ampak za to,
mora bit prej zdrav. No, bomo videli.
 
Že kar veliko pove - po svoje.
Naj fora mi je, da njegove kravice
delajo: Mmmmmm, naše pa muuuu. user posted image
 
Reče še mama, ati, baba, teta, pa kača
dela ssssssss in avto je brrrrrr.
 
Kaj še? Ne vem, moram it. Pa pa

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Oktobrčki 09
17.11.2010 13:16:25   
Februarka08
Naš pa ni nič kaj zgovoren še. Reče mama, ata, njegova najljubša beseda je pa seveda ama user posted image to bi skoz nekaj mlel. Pa kravco zna oponašat, nekak mmmmmmmmmm delauser posted image mu je že ratalo rečt nekak ga-ga, zelo rad pa me zajebava z njegovim jodl,jodluser posted image lumpek maliuser posted image

_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Oktobrčki 09
17.11.2010 13:36:54   
googica
ja hehe te jodl dodl so zakon :))))
naš pa reče hvala, ata mama, wuf (pes), miiiw (muca), muuu (kravca),brrr (avto), teta, dan, dijo, papa.. hm... zanč je biu ful dober, ko še ni znal rečt muu.. je vidu kravco in je reku... OOOO WUF (prevod: waw kak velk pes :DDD)
glede voščilnic... če rabte idejo.. js sm jo dobila Pri levčku, v hali a.. majo razobešenih ene 30 različnih voščilnic, vse narejene iz stvari, ki jih oni prodajajo. vse razložijo kako se naredi... ful dobr. sm sprva mela v planu neki druzga, pol so me pa tam čist šokiral.. mislm da sem bla v trgovini več kot eno uro, od tega se večinoma odločala katero različico bom nardila sama :)))

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Oktobrčki 09
17.11.2010 14:13:36   
Februarka08
Googica, vau, je pa zgovorenuser posted image glede voščilnic pa jaz nardim tko, da ju oblečem v božička, slikam in pol slike na voščilnico, mal obrežem, kakšno bleščico, nalepko, zvezdico itd... in je user posted image letos morm neki novga poglumit in dodat da ne bo skoz istouser posted image ampak ju vedno tako hvalijo da pomoje že vsi pričakujejo kakšne voščilnice bom poslalauser posted image komaj čakam da jih nardimuser posted image


_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Oktobrčki 09
17.11.2010 14:41:24   
googica
hehe tko sem js lan Juša oblekla ja v Božička :) letos bom verjetno tud, ampak bo slikca na notranji strani, tko da bo double trouble :)))
ja naš je cela baba.. pa najboljš je, ker loči če ga kej vprašaš, in vedno odgovori z JA :))).

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Oktobrčki 09
17.11.2010 18:47:41   
Anonimen
no naša bejba pa govori mama, ata, teta, deda, baba, auto, mmmmm (mu), jau (mijav), koko, gaga, dodldodl, blabla, nana (ne), na (izvoli), ja, ... se ne spomnm vsega.
Pa neki pove, sam ne vem kaj, ne znam razložit, k da bi stavk povedala, sam v svojm jeziku user posted image
 
u petk mamo alergologa, 30. pa ceplenje user posted image
 
čestitko pa ne vem še kašna bo letos ... lepa 100% user posted image

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Oktobrčki 09
17.11.2010 19:46:58   
rakica 2
majcy-m-naša ma iste besede,reče še svoje ime nina,ne,kača ssss,komar bbzzz,ko-ko,ga ga,krava pa pri nas dela buuuuser posted image pa sprstom kaže in pravi to,hihi pa tata ni več tko aktualen,je mama boljuser posted image
5dnevna sitnost po cepljenju je mimo,hb ker je bla neznosna,,,,sploh v trgovinil,mi je iz nakupovalnega vozička pobegnila pa seveda po svoje..jst za njo,ona v smeh pol pa jok ko sm jo ujela in to tak kot da bi jo iz kože devala gggrrr...po trgovinah več z mano ne gre!!!!smo misnli da bo prehlajena,ji je ern dan teklo iz noska pa se je naslednji dan ustavlo,se je odločila,da si bo sprednje enke izbila,je padla na polnilc od tel oz na tisto roge  ki se vtakne v vtikač in si presekala dlesen nad enkami zgoraj,čez dva dni spet padla(na ravnem) in butnla spet ob tla in spet vse krvavo jjjoooj...sam 5zob ima,očitno bi se jih nekaj rada znebilauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Oktobrčki 09
17.11.2010 20:06:37   
Anonimen
ja, to tut naša reče k bi kej rada, pa k se s poganjalčkov voz dela brrr, nina reče za spat, Tia pa še ne zna rečt user posted image
Sej pol se še spomnm kaj zna rečt, al pa me ona spomne k reče, sam k pišem se ne spomnm vsega user posted image

Rakica kako drgač? Počutje? Buši?

(odgovor članu rakica 2)
  Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Oktobrčki 09
17.11.2010 20:29:08   
googica
ja groza rakica.. hoče hitr stalne dobit al kaj :SS
madonca so ga pametni teli mulčki :))
aja, a zdele za eno leto je tud cepljenje al kaj? nisem ziher, mam v petek, oziroma ma mož, ker js sm v "službi" taki študentski službi.. tko da bota šla sama, pa da vem naštimat knižco za cepljenje al pa ne. no, sej nimam eč kej za povedat, ne bom smetila foruma za brezveze :PP.. je veli ktakih ki že dooolg niso kej pisale...
v petek, pridte kej k men na kafe, če je kera bliz centra Lj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Oktobrčki 09
17.11.2010 21:13:46   
september25
ojla!
no pa da se javimo še mal mi...
Našemu malemu pa kožica še vedno ni šla čez, sploh mi ni pustil, da bi mu kej probala, tak da sn šla k zdravniku-mal je mel rdeče in je dobu antibiotik-po enem dnevu je blo bolš, kožica gre čist dol, mali čist zadovoljen. Prej pa taka štala pr previjanju:((user posted image  
drgač ma tud take rdeče pikice po nogah, sva naročena k dermatologu, sam je fuullll za čakat

aja, naš je pa najbolj smešen, ko oponaša žabo: jega, jega, jega, jega in to tolk hiti, da crkneš od smehauser posted image  pa topat je copat in bog ne daj, da te vidi, da si bos, ker hodi kr za tabo in te krega. pa babija oponaša kak kavo pije: sssssssss kao srkanjeuser posted image
ja tile naši mulčki so res napredni, ma vse zna pokazat kaj ma oblečeno, dele telesa, ni da ni. Ko mu pa rečem NE, je pa kot da je gluhuser posted image
no da ne tvezim preveč, vsem bolančkom velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnje okrevanje ter mirno in prespano noč user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Oktobrčki 09
17.11.2010 21:37:06   
lenika83
Jao, pa vaši so že prave čveke. Jaz pa dol padam, ker je mama rekla user posted image   V bistvu je mama tudi bolj ali manj vse kar reče. Občasno še ji rata dedi, pa kakšen ata-tata. Prvih nekaj mesecev je bila v vsem precej hitra, zdaj se je pa kar nekako ustavilo. Hodi še ne, govori skoraj nič. No, saj bo že, itak še ima čas.

Zdaj grem pa počasi pod tuš, potem pa torto dokončat in spat.

Lahko noč.

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Oktobrčki 09
17.11.2010 21:54:13   
majakla
(ko še ni znal rečt muu.. je vidu kravco in je reku... OOOO WUF (prevod: waw kak velk pes :DDD)
hihihi user posted image user posted image user posted image

Face so naši oktobrčki.
Za JODL JODL DODL pa še nisem slišala,
kaj je to?
 
Mi pa cele dneve poslušamo AS AS AS AS AS ...
ko z babi pijeva kavo, ko naredi kar ve da ne sme, ...
 
Aja, pa od dneva mrtvih naprej je pihanje zakon.
Piha svečko (samo omenim jo - je dovolj), dim (iz
sosedovega dimnika), lase, ...

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Oktobrčki 09
18.11.2010 9:22:36   
rozilu
Heeeej, bejbe!

No, malo je boljše na tej strani, ste se načvekale user posted image

Mucamaca user posted image kake ure si izbira ta tvoj Maksi, jaojao. Danes sem že imela paranojo, da se je M. kaj takega nalezla, ker se je zbudila ob 5.30, pa to ne z jokom, kot se ponavadi ponoči, ampak je neki čvekala - kot ponavadi zjutraj. Je na srečo joška pomagala zaspat še za kako uro user posted image

frrrrr user posted image za Brino, naj bo hitro zdrava!

lenika - ma lepo počasi, bo že vse povedala, ko bo treba. Jaz pri naši tudi vidim, da meni ne pokaže vsega kar zna! Ta lumpa! Ene stvari dela samo pri moji mami - kako se kliče muco pa take čudne fore. Pol mi pa mora pokazat ko je mama zraven, a meni nikoli več ne ponovi user posted image . Aja, naša reče "duda" - ampak tako da zabrni z ustnicami, ful smešna. Ko pa vidi kako stvar ki vsaj malo ropota (od sesalca, fena, mašince za kruh, avta itd.) zarenči (grrrrr). Pa tudi ko kuža renči, pa ko prdne user posted image user posted image user posted image to sem padla dol ko sem slišala user posted image .

Aja, pa hodi tudi še ne, še stat noče sama - pa zna, sam se hitro usede dol, zgleda jo je strah.

Maruša je zdaj v varstvu, pa danes prvič ni zlaufala v igralnico. Po mojem se je malo ustrašla, ki so jo pričakali trije glasni fantki user posted image . Zdej pa delat, se še kaj oglasim...



< Sporočilo je popravil rozilu -- 18.11.2010 9:27:10 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Oktobrčki 09
18.11.2010 10:09:20   
googica
u ja končno, ustanem in kej za prebrat klele :)))
jodl dodl.. pri nas to pomeni, da nekak čudn jezik ven porine pa hitr notr in nardi tak smešn zvok... in ti s tem pove celo zgodbo :)))
jao zdej se je nauču zadrgo odpet, in ga je treba skos popravljat, ker se skos slači :), to je včeri pogruntu in zdej je non stop akcija :D
tisti ki še nič ne govorjio, kokr js vem, pol ko začnejo, že ful lepo govorijo in ni teh vmesnih jodldodl :), tko da lah rečemo da pametnejši molči al kaj :DD

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Oktobrčki 09
18.11.2010 10:18:57   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: googica

tisti ki še nič ne govorjio, kokr js vem, pol ko začnejo, že ful lepo govorijo in ni teh vmesnih jodldodl :), tko da lah rečemo da pametnejši molči al kaj :DD



hihihi...
---------
Govorijo ali še ne, sem pa 100%, da točno vejo
kako in kaj, da nas obrnejo v sekundi in da nam
dajo vedet kaj hočejo. Vasih je že pogled dovolj,
a neee ? ? ?
---------------
Pa DOBER DAN. user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...
Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?