|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
15.11.2010 11:47:02   
mami_1979
Pozdravljene!
Napišem cel spis, pa me vrže ven,..user posted image
Iskrene čestitke za Hannouser posted image user posted image user posted image
lidik in urskaf dobrodošli domauser posted image user posted image user posted image


Naša Klara je pridna, le ponoči ga malo biksa, da mami ne more spat.
Ima malo krčev, vendar mislim, da zaradi tega, ker zelo težko podre kupček(ati pravi, da zato, ker je punca in ve, da to ni lepouser posted image )
Sine se je že malo privadil, da ni več na prestolu najmlajšega, vendar imam še vedno največ dela z njim, da se ne čuti zapostavljenega in ne dela vragolijuser posted image .
Aha, da še poročam o naši hiši. Tri vikende smo bili pridni, streha je končana in sedaj lahko mirno čakamo na zimouser posted image .

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
15.11.2010 13:23:08   
lidik
no pa naj reče kdo da je to pošteno.
Napišem cel roman in ko hočem poslati mi noče. user posted image

V glavnem da na hitro napišem še enkrat. Naš mali je vredu. V četrtek smo prišli končno domov. In ko pridemo domov je bila ura za jest in jaz seveda gremo naši po flaško da mu naredimo jest. In kaj se zgodi, doma imam flaške od aventa in nuka in nobena mu ni odgovarjala, ker se je naš gospodič pač navadil na flaške iz bolnice. Tako da smo imeli prvi dan in potem ponoči prave borbe, da je spravil vsaj mičkeno dol, in posledično seveda ga naslednje jutro tehtam in ugotovim, da smo mičkeno shujšali. No in v petek grem jaz v akcijo - pokupim vse možne steklenčike tu po Šentjurju, pridem oboržena domov in še vedno ni bila nobena prava - takšnih ki so jih tam imeli, pa namreč nisem nikjer našla. In potem jaz od naše zlate urskaf le dobim eno stekleničko s cucljem in naš mali prav govta, ne samo je. user posted image Tako da zdaj smo se začeli spet lepo rediti in smo v dobrih dveh dneh pridelali 125 g več kot smo jih imeli ob odpustu domov. Drugače pa čez dan je ful priden in lepo spi - ponoči pa se začnejo krčeki in nespanje. Tako da mami ga je lepo začela razvajati in ga je začela jemati zraven spati v "ta veliko posteljo". Ati nad tem seveda ni nič kaj navdušen, ker ga skrbi, da ga bomo kmalu preselili na sedežno spat. user posted image No tako da jaz hodim bolj kot mesečnik okoli, ker so noči res brez spanja, podnevi pa tudi ne morem vsega nadoknaditi. Smo se pa že vsi privadili na domače okolje, tako da mali je prav lumpek, se mi zdi, da je že zdaj prebrisan, kaj šele bo. Ampak je pa prava cartika, tako da cartljanje nam res vzame največ časa. user posted image user posted image user posted image

T.Z. ojej, ti si mi pa zbolela. No upam, da bo kmalu  boljše in da boš spet zdrava. user posted image user posted image user posted image user posted image

nadka30
našemu so se tudi začeli neki mičkeni "mozoljčki" po obrazeku in vratu, tako da moram tudi zdajle poklicati pediatrinjo, da vidim če nas bo sploh vzela in da potem dobim nekaj proti temu. Še pa ni tako hudo jih je samo nekaj malega, pa tudi občutka nimam, da bi ga motli, ali srbeli, ali pekli, ali karkoli.

Aja punce, s čim čistite noske. Naš ima se mi zdi zamašen nos - v  ljubljani smo  jih čistilili z fiziološko raztopino, da smo jo nabrizgali v eno nosnico, pa je čez drugo priteklo ven, ampak jaz nikoli nisem imela poguma da bi to naredila, sem vedno sestro uporabila, zdaj doma pa mu moram nekako očistiti. Ima katera kakšen predlog kako in s čim?

mami_1979 no pa le ena babnica pri vaši hiši. user posted image user posted image user posted image Evo nama ni uspelo s trebuhi na kavo, bova pa zdaj upam, da šle kdaj z vozički. Da ne bova se tako dolgo dogovarjale, da bosta naju že naša malčka tja pripeljala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok, zdaj pa se oglaša sirena iz spalnice, tako da šibam. Aja sem vam pozabila to povedati - glas ima pa tako močen, da dokler slišiš samo glas, misliš da ima to dete najmanj 5 kil. user posted image



(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
15.11.2010 13:56:16   
nadka30
lidik super da ste ok, mislim da pri vas gre bolj za čiščenje kože, ker mi nimamo samo mozoljčkov ampak take male flekece.Možno je da jan pogreša tvojo toplini oz. toplino ki jo je imel v trebuščku in zato sedaj toliko bolj uživa če je pri tebi.

čiščenje noseka-jaz ga čistim tako da najprej v vsako nosnico kapnem kapljico fiziološke potem pa naredim iz vate svalkel in potem z njim očistim nosek, ponavadi potem naša pupa kiha kar pomeni da si še sama pomaga stem sčistit nosek.Svaljk pa naredim tako da kos vate zmočim pod vodo ter oblikujem svaljk, poskusi meni je lažje kot pa uporabit aspirator se mi zdi da so ti otročki premajhni za ta aspirator, je pa to samo moje mnenje, vsak dela kakor se mu prav zdi oz. mu je lažjeuser posted image

mami- vidim da vaša princesa uživa med samimi princami

spanje- to se bo še že uredilo, čeprav vem da je treba malo potrplenja in je lažje rečt.Upam da se vam vsem, ki jih muči spanje ponoči to kmalu uredi, zato bom jaz rajši tiho, ker naša pupa pa že od vsega začetka lepo spi



(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
15.11.2010 14:00:26   
mami_1979
IZVIRNO SPOROČILO: lidik
user posted image user posted image user posted image Evo nama ni uspelo s trebuhi na kavo, bova pa zdaj upam, da šle kdaj z vozički. Da ne bova se tako dolgo dogovarjale, da bosta naju že naša malčka tja pripeljala. user posted image user posted image user posted image user posted image


Ni problema, javi, ko se bosta pričela potepatuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
15.11.2010 14:15:25   
Anonimen
Dan čveke moje user posted image

Eto, jaz sem bila včeraj ok, zgleda, da je bila muha enodnevnica - sem verjetno nekaj "takega" pojedla, da mi ni pasalo user posted image

lidik: iiiii povej, ko začnete s potepi, da gremo v kako šetnjo skupaj user posted image

čiščenje noska: prisegam na babyvac, ker malemu res potegne ven "svašta" no. ne verjamem, da s kapljico fiziološke pa vato tako učinkovito očistiš dihalne poti kot s tem. mu pa prav tako prvo kanem kapljico fiziološke, posesam, če vidim, da ga še kaj moti ali pa da kaj ni šlo ok ven mu pa prebrizgam nos (kot je lidik opisala, da so delali v bolnici) in potem še enkrat posesam.

eto imam pa danes že 2 stroja perila oprana, en je celo že suh, ker sem kar ven obesila na teraso in tako super piha, da je že vse posušilo.
tko, grem malega previt, nafutrat pol pa upam, da bo priden v ležalniku ker bi rada spekla muffine - sta se 2 napovedala na obisk za zvečer.

(odgovor članu mami_1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
15.11.2010 14:52:20   
Arwenko
Evo, probam v drugo...

ni mi več za bit v službi, še 3 tedne in 3 dni user posted image

V sredo imam s psičko operacijo user posted image

Danes pa imam razgovor za epiduralno...

drugače pa nič novega, to je kratek povzetek vsega skupaj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
16.11.2010 10:53:57   
nadka30
dan

je kdo doma,......................še malo pa se začne praznični čas...................











user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image












(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
16.11.2010 11:22:18   
Arwenko
Ola, jaz sem danes še samo pol urce v službi, nekaj dokončam, pa bo to vse. Pol pa grem z mojim možekom v Lj, on ima eno testiranje za službo na ministrstvu, jaz pa grem malo uživat, upam, da ni v Lj slabo vreme...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
16.11.2010 11:36:34   
balem
Nosek: babyvac je zakon, al pa samo fiziološko v nosek, če ni prehudo.
mozoljčki: naša je bla taka kot en najstnik pri cca 1 mesecu, nč hudga, vse zginlo po parih tednih, brez krem, samo koža se je čistila.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
16.11.2010 11:43:56   
Anonimen
Dan!

Oz. zame je še nekaj med dnevom in jutrom. Madona, naš mali zvečer ni zaspal do 23:30, potem je spal do 6 zjutraj (ko sva v postelji zaspala skupaj) in po hranjenju do 7 ko ga je A. previl in nato sva skupaj spala do 10h. Zdajle ga pa spet počaaaasi pobira spanec, jaz grem pa pod tuš pa kavico si bom skuhala. Pa kakšen vanilijevo-bananin muffin bom pojedla zraven - seveda, če me je še kakšen počakal.

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
16.11.2010 20:50:57   
obcinarka
a je ostalo kaj muffinov??????????????user posted image menjam za maslene kekse, namočene v nutelo... tole je za znoretuser posted image .. jaz mam apetit na polnooooooooooo.... omaro smo dobili, sem jo že spucala in vanj zložila stvari ki ne bodo ravno  no ja al pa za vsakdanjo rabo... zdej vidim kolk cunjic mamo, pa vsega ostalega... hja...  in kaj pravte, al morm že torbo naštimat???? moj ima že teden dni drisko, da naj to zrihtam... hmmmmmmmm...  počas grem pod tuš in na akcijo skoraj nemogoće-depilacije.... bom poročala o.... rezultatih.
mejte se... se tipkamouser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
16.11.2010 22:12:24   
Anonimen
Trije so pa res... od cca 30ih user posted image  in ne, nisem vse jaz pojedla. sem jih menda še najmanj. domači masleni keksi preliti z nutello al kupljeni pa kr tak namočeni not? mmmm lušte, lušte, js bi tud neki čokoladnega!!!
zakaj bi si pa ti že torbo naštimala? itak pa nič ne rabiš... zobno ščetko/pasto pa sprot kt v torbico flikneš pa je. js če bi šla še enkrat rodit bi pol manj komplicirala prej, pa že tko skor nič nisem... ker druga kot ščetke in paste, gsm-a pa fotoaparata tko al tko nisem rabla. za odhod domov mi je pa moj prnesu.

(odgovor članu obcinarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
17.11.2010 8:41:31   
kpmk
Jutro.

Se bom še jaz malo javila, da zapolnim malo stran user posted image user posted image user posted image
Čakam da se moja princeska zbudi....
Pri nas je stanje full boljše od kar imamo Aptamil ADC, krčki mojo pikico matrajo le še zvečer in predno zaspi je še pestro, drgač pa je full boljš.

pr nas je glede decov isto - sej vse naredi, ampak mu je treba rečt, al pa je za moje možgančke malo prepočasn user posted image

se še tipkamo... cartajte zakladke, in božajte bušije

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
17.11.2010 8:47:39   
kpmk
t.z. - jst bi tud sladkooooo,.... pa sem se odločila, da moram dat še velikoooo kg dol user posted image  pri ta malem sem lažje zgibila 25kg, kot jih bom sedaj še 8 (da sem pred nosečniško težo) pa še nekaj bi rada dala dol, tako da moram biti na -15user posted image  .... tako da lušteeeeeee

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
17.11.2010 11:09:52   
Anonimen
ah saj jaz bi tud mogla dat par kil dol... sam bo že.... počas. mam preveč rada sladko user posted image

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
17.11.2010 19:08:38   
balem
Hmmmmm, bomo lahko skup hujšaleuser posted image
Men je še od prvič ostal tam ene 6+, zdej jih pa itaq že na novo nabiram, čeprav zaenkrat "samo" +0.5
Aja, drugače sem pa iz Žalca, sev vidla, da zbirate tudi te podatke, štejem pa rosnih 30 letuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
17.11.2010 21:03:55   
obcinarka
no vidim da ste vseeeeeeeeeeeee muffine pojedle, pa se bom zmuhala in rekla čavvvvvvvvvvvvvvv....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ostanite v cvetju, pa se tipkamo.. ah ja... smo dans uredili papirje za porodniško in oblekli posteljico...
zdej pa mi ostane še to da grem nad maslene kekse+nutellaaaaaaaaaaaaaa.. bravo!!!!!!!!!!!user posted image  

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
17.11.2010 22:40:07   
Anonimen
user posted image


user posted image

PDP     Ime(starost)  (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol,   +kg












NOVEMBER
23.  zalos(?)             (1user posted image ,0user posted image )     ?          Razgor       user posted image   +4
24.  pikamonca(31)  (2user posted image ,1user posted image )     ?           Celje         user posted image   +3

DECEMBER
18.  jona klara(32)    (2user posted image , 1user posted image )     ?           Celje        user posted image      ?
26.  obcinarka(35)    (1user posted image ,0user posted image )     ?           Žalec        user posted image   +5

JANUAR
05.  Arwenko(27)     (1user posted image ,0user posted image )   30.11.       
Arclin          user posted image +11
05.  jmpolona(30)    (2user posted image ,1user posted image )      ?            Šentjur      user posted image    ?
12.  Chandra(?)       (1user posted image ,0user posted image )      ?            Celje          user posted image    ?
14.  TMS82(28)        (1user posted image ,0user posted image )      ?          
Žalec          user posted image   +2

FEBRUAR
01.  d3lfink4(24)      (1user posted image ,0user posted image )       ?           Celje     user posted image &user posted image   +7
02.  Oxer (?)            (2user posted image ,1user posted image )       ?           Velenje       user posted image    +3

19.  Registirana(31)  (2user posted image ,1 user posted image )    ?                 ?           user posted image       ?

MAREC
02.  maja1985 (25)  (3user posted image ,1user posted image )      ?          Celje            user posted image        ?
05.  _sanja_ (24)     (2user posted image ,1user posted image )      ?          Celje            user posted image      +1


APRIL
25.  ajtak(27)           (2user posted image ,1user posted image )      ?          Celje         user posted image       ?

MAJ
01.  nežken(?)          (2user posted image ,1user posted image )      ?             ?            user posted image       ?

JUNIJ
23.  dspela(?)          (1user posted image ,0user posted image )      ?           Dramlje      user posted image      ?

JULIJ
05.  balem(30)         (2user posted image ,1user posted image )      ?             Žalec         user posted image     +0,5












user posted image
user posted image user posted image user posted image

24.07.2010      nada79           VITO (3920g, 50 cm)
18.08.2010      luna2010        MILOŠ  (2880g, 48cm)
29.08.2010      blanči             EVA (3600g, 50cm)
09.09.2010      nadka             MELANIE (3290g, 50cm)
12.09.2010      T.Z.                FILIP (2910g, 50cm)
29.09.2010      kpmk              NIA (2650g, 49cm)
01.10.2010      lidik                JAN (1500g, 42cm)
29.09.2010      urskaf            ŠPELA (1940g, 45cm)
25.10.2010      mami_1979    KLARA (3260g, 51cm)
08.11.2010      mateja33       JAN (3390g, 50cm)
12.11.2010      eruvande      HANNA(?g, ?cm)




user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
17.11.2010 22:41:49   
Anonimen
evo, ne morem spat pa sem vsaj seznamček naprej postavla... user posted image

obcinarka: privošči si! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
18.11.2010 8:18:31   
Arwenko
Jutro vsem skupaj. Samo še 15x v službo, pa končam, saj bo hitro minilo neuser posted image

Drugače pa sem uspela včeraj odat papirje za porodniško na CSD, tako da zdaj samo še čakamo odločbo. Zraven tega, pa sem domov dobila paketek za odvzem popkovnične krvi, ki jo bomo darovali user posted image . Sem vesela, da sva bila odobrena in da pa mogoče kdaj tele celice komu prav pridejo. Za zasebno pa mi nekako ni bilo nikoli, se mi zdi preveč komercialno in premalo načinov uporabe.

Sicer pa sem kr ok, sem se uspela nekoliko naspat in malo pomirit od včeraj, res sem bila na robu živčnega zloma v službi in sploh čisto neproduktivna, pa je danes boljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   [Brisano sporočilo]
18.11.2010 8:20:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
18.11.2010 8:30:14   
Arwenko
Registrirana, jaz sem poslala E-mail na Zavod za transfuziologijo in so mi nazaj poslali obrazce in informativno gradivo. Potem te obrazce izpolniš in pošlješ tja. Vmes me je še poklicala, ker je rabila bolj podrobno vedet zakaj sem Hiconcil jemala, včeraj pa me je že paketek čakal v nabiralniku. Vse urejeno v par dnevih. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
18.11.2010 8:43:15   
nadka30
jutro 

pa da vas malo razveselim

TEČAJ ZA MOŠKE

Tečaj se bo izvajal le v primeru zadostnega števila udeležencev.


Popust se prizna vsem, ki se bojo odločili za vsa predavanja.


Pedagoški cilj tečaja je informacijskega značaja, ki bo usposobil moškim tisti del možganov, za katerega sploh ne vejo, da obstaja.

Modul 1: obvezni tečaj

1.   Naučiti se živeti brez mame. (2000 ur)
2.   Moja ženska NI moja mama.(350 ur)
3.   Razumeti, da je nogomet samo šport.(500 ur)

Modul 2: življenje v dvoje

1.  Imeti otroke brez ljubosumnosti.(50 ur)
2.  Nehati govoriti bedarije, kadar ima moja žena obiske.(500 ur)
3.  Premagati sindrom daljinca.(550 ur)

Modul 3: prosti čas

1.   Ne uriniram mimo školjke.(100 ur + praktični del)*
2.   Razumeti, da čevlji ne morejo sami v omarico za čevlje.(800 ur)
3.   Kako priti do koša za perilo, ne da bi se izgubil.(500 ur)

4.   Kako preživeti lažji prehlad brez dramatiziranja.(100 ur)
5.   Zlikati srajco v manj kot dveh urah.(praktični del)

6.   Prebavljati brez riganja, medtem ko ona pere krožnike.(praktični del)

Modul 4 : tečaj kuhinje

1.  stopnja začetniki: gospodinjski aparati (prikaz z diapozitivi)
*ON....vklop
*OFF....izklop
2.   stopnja napredni: moja prva Maggi juha, brez da zažgem lonec.(praktični del)

POGLOBLJENE TEME

Glede na kompleksnost in težavnost tem, se lahko vpiše največ osem kandidatov.

TEMA 1: likalnik; od pralnega stroja do omare...ta misteriozni proces (vodeni ogledi)

TEMA 2: nevarnost pri polnjenju posodice za led (demonstracija in diapozitivi)

TEMA 3: ti in elektrika: ekonomske prednosti pri klicanju mojstra za popravila

TEMA 4: zadnja znanstvena odkritja: kuhanje in odnašanje smeti NE povzroča impotence

TEMA 5: čeprav si poročen z njo, ji lahko še vedno kupiš rože (pogovors psihiatrom)

TEMA 6: rolica toaletnega papirja: Ali raste papir v škatli za toaletni papir?

TEMA 7: kako spustiti pokrov školjke- korak za korakom (video konferenca s Harvarda)

TEMA 8: detergenti: doziranje, uporaba (praktični del se izvaja zunaj)

TEMA 9: osnovna razlika med košem za umazano perilo in tlemi (laboratorijski preizkus)

TEMA 10: moški kot sopotnik- ali je genetsko možno da ne opozarja, ko ona parkira?

TEMA 11: nadpovprečna komunikacija: mentalne vaje za razumevanje, da je nekaj v predalu, ne da bi vprašal...."v katerem predalu in v kateri omari je predal"

TEMA 12: Ali skodelica kave lahko leti sama do lijaka? (praktični del vodi David Copperfield)


(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
18.11.2010 11:05:00   
mag3
Ojla,

upam, da ne boste hude, ker sem padla v vašo temo, ampak včasih vas berem, odkar sta rodili Lidik in Urskaf, ki sta bili ravno tako med Decemberkami 2010 kot jaz. Bi pa nekaj pripomnila. Ali imate pravi datum na seznamu kdaj je rodila URSKAF?


Lp


IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.


user posted image
user posted image user posted image user posted image

24.07.2010      nada79           VITO (3920g, 50 cm)
18.08.2010      luna2010        MILOŠ  (2880g, 48cm)
29.08.2010      blanči             EVA (3600g, 50cm)
09.09.2010      nadka             MELANIE (3290g, 50cm)
12.09.2010      T.Z.                FILIP (2910g, 50cm)
29.09.2010      kpmk              NIA (2650g, 49cm)
01.10.2010      lidik                JAN (1500g, 42cm)
29.09.2010      urskaf            ŠPELA (1940g, 45cm)
25.10.2010      mami_1979    KLARA (3260g, 51cm)
08.11.2010      mateja33       JAN (3390g, 50cm)
12.11.2010      eruvande      HANNA(?g, ?cm)


(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
18.11.2010 11:10:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mag3

Ojla,

upam, da ne boste hude, ker sem padla v vašo temo, ampak včasih vas berem, odkar sta rodili Lidik in Urskaf, ki sta bili ravno tako med Decemberkami 2010 kot jaz. Bi pa nekaj pripomnila. Ali imate pravi datum na seznamu kdaj je rodila URSKAF?


Lp


IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.


user posted image
user posted image user posted image user posted image

24.07.2010      nada79           VITO (3920g, 50 cm)
18.08.2010      luna2010        MILOŠ  (2880g, 48cm)
29.08.2010      blanči             EVA (3600g, 50cm)
09.09.2010      nadka             MELANIE (3290g, 50cm)
12.09.2010      T.Z.                FILIP (2910g, 50cm)
29.09.2010      kpmk              NIA (2650g, 49cm)
01.10.2010      lidik                JAN (1500g, 42cm)
29.09.2010      urskaf            ŠPELA (1940g, 45cm)
25.10.2010      mami_1979    KLARA (3260g, 51cm)
08.11.2010      mateja33       JAN (3390g, 50cm)
12.11.2010      eruvande      HANNA(?g, ?cm)






aaaaa sem se zatipkala, hvala za opozorilo!!!!

(odgovor članu mag3)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?