|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečke iz ormoža,ljutomera in okolice 12.11.2010 19:35:00
|
|
|
|
saška26
|
živjo, Ja, jaz sem od nekje tu iz teh krajev, sem pa že v zadnji fazi 38 teden. Pa ti, predvidevam, da si nekje na začetku? Me pa zanima, če se pridruži še katera. Lep pozdrav in lahko noč
|
|
|
|
|
RE: nosečke iz ormoža,ljutomera in okolice 12.11.2010 20:12:54
|
|
|
|
tamchy
|
Ja,jaz sem komaj v 6. Tednu,tudi mene zanima,če nas bo kaj? Ti pa še zadnje kroge kaj? Prva beba?
|
|
|
|
|
RE: nosečke iz ormoža,ljutomera in okolice 13.11.2010 9:34:14
|
|
|
|
saška26
|
Ja prva, ki naju je malo presenetila. Zdaj pa že komaj cakamo, da se nam pridruži naš mali zakladek. Pa ti, tudi prvi?
|
|
|
|
|
RE: nosečke iz ormoža,ljutomera in okolice 13.11.2010 12:04:04
|
|
|
|
tamchy
|
ne to je moj drugi.hčerka je stara 19 mesecev
|
|
|
|
|
RE: nosečke iz ormoža,ljutomera in okolice 14.11.2010 16:04:39
|
|
|
|
mamamajča
|
Hej hej! Evo, še ena bivša prlečka, sem pa že mamica dveh. Za inf., veliko čvekamo na temi ptujčanke/ ormožanke, na forumu dojenček.
|
|
|
|
|
RE: nosečke iz ormoža,ljutomera in okolice 22.11.2010 11:09:41
|
|
|
|
Februar 2011
|
Hej! tudi jaz sem iz okolice Ljutomera pričakujeva prvega otroka, v mesecu februarju, tak da upam, da se kaj slišimo oz. tipkamo pozdravček vsem
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiStres v nosečnosti lahko škoduje otrokuRezultati najnovejših raziskav so pokazali, da lahko čustvena in psihična napetost v času nosečnosti slabo vpliva na ner...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?