škorpijonček_
|
Dobro jutro, pa se spet še jst mal oglasm J. Za mano je hud večer, tako kot je pa včeraj malega zvijalo, pa še nikoli do sedaj. Prav smilil se mi je, na koncu pa so mi že popuščali živci, še dobro, da je ata pršel domov in prevzel. Sem včeraj nabavla BioGaia kapljice, pa sem mislila, da bo bolje, pa take ihte še nisem dožvela. Ne vem kaj bi blo tko narobe, ker mal pa le pazim kaj pojem. Včeraj se mu prvič dala tudi čaj za dojenčke od Holle, pa me je presenetil, je kar parkrat srknil in mu ni bilo nič nagravžno. Drugače je še vedno tak lenobnež glede zizanja, načrpam si tudi ne dovolj zanj in dodajamo Aptamil. V bistvu naše dete dopoldne zelo malo je, popoldne malo več, pred spanjem bi se pa tako najedel, da ima trebuh prav oreng poln. Pa kaka tudi bolj popoldne in zvečer in tudi po 5x/dan. Drugače se mi zdi, da je ratal full poln v lička. Mi smo bli včeraj že tretjič zunaj in mali prav uživa. Ko ga položim v voziček se nekaj buni, ko pridemo pa ven, pa skozi spi. Mu očitno paše ta zrak. Danes bo pa prvič sam pri babici, ker greva midva mal v božičkov šoping. Upam, da bo priden, si že od včeraj črpam, da bo babi imela zalogo mleka, če se bo preveč drl. Nč, pridne bodte, moram še mal pospravt, še pride dopoldne en obisk.
|