Majchi
|
Aja, pa še to: kot je omenila aleunam, on navaja dve stopnji, program za hitro hujšanje in program za vzdrževanje teže. Jaz sem po prvem programu v 2,5 mesecih izgubila 7 kg (brez gibanja, oz. samo vozičkanje), tako da sem bila 5 mesecev po Laninem rojstvu čisto fit. Zredila sem se pa tud takrat za 20 kil. 13 jih je šlo hitro dol (v prvih 2 mesecih), ostalih 7 pa kot sem že omenila. Jaz sem potem svojo težo tudi obdržala. Šele ko sem začela v službo hodit, se je začel reality show: služba do 17ih, 18ih, nobenga cajta za gibanje, službene poti, hrana na avionih in poteh, službene večerje, veliko preveč stresa, ipd. Posledično sem s takšnim načinom življenja v 2 letih (skoraj do ta druge nosečnosti) pridelala 8 kg. 1.1.2010 sem šla na Montija in v januarju shujšala 3 kg, februarja pa že zanosila in nehala z dieto, tako da sem drugo nosečnost štartala s 5 kg več kot prvo. Vsaj 3 sem dol dala... In moja situacija zdaj je taka, da sem se še zredila več kot v 1. nosečnosti, in sicer kar za 23 kg. V 1,5 mesecu jih je šlo dol 14, ostalo mi jih je še 9. Pa tistih 5, s katerimi sem več štartala, pa še ene 3 bi rabila dol dat do idealne suhice. Torej imam dost dela do poletja - 17 kg ! Ampak pol bom pa taka bejba, da bojo vsi za njo gledal . Sam se bojo tud hitr stran obrnil, ko bojo vidl, da 2 mulca s sabo vlačim . No, mal heca...
|