Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
M. tudi spi v svoji posteljci. Od 7 meseca pa celo v svoji sobici. Je zraven najine spalnice in jo takoj slišiva če joka. Pri meni je pa tak, da rabim prostor, da lahko v miru spim, tako, da sva jo vedno dajala v pojstlico. Morem rečt, da mi je moj veliko pomagal in lahko, da če ne bi, da bi mi bilo lažje, da bi kr zaspala ob meni v pojstli. Ne vem, kako bi bilo.
Tudi to je en izmed razlogov pri meni. Ker če spi pri nama, se absolutno nič ne naspim, ker samo pazim,da ji ne bom kaj naredla.. ker ko spim, se veliko premetavam, pa še moj se včasih tak napravla, da me skoraj izrine s pojstle
Iz lastnih izkušenj vama lahko povem,da si tile naši sončki prav dobro izborijo svoj prostor-sem včasih rabla prostor za spanje-zdaj ga pač imam kolikor ga dobim .Strah me je pa bilo,ko sta bila čisto mala-takrat pa res nista nikoli spala pri meni
Se strinjam z obojim,kar si napisala,nič se ne motiš! Saj zdaj če imama drugačne sisteme vzgoje in nege otrok,ne pomeni,da ima katera prav in druga narobe. Tudi priznam,če bi mulca takrat pustila v svoji sobi,bi imeli mogoče zdaj manj problemov,kar se našega spanja tiče,ampak dejstvo je,da si vsak uredi tak,kot mu najbolj paše-kolikor je to možno seveda . Tako si si ti zamislila sobico za T. jaz pa skupno sobo za moja dva-drugo leto
ja, vem, da to ne pomeni, da ima ena prav, druga pa narobe. to sem bolj mislila, da ne vem, če se res to tak obnese, kot razmišljam se pa absolutno strinjam, da si vsak uredi tak, kot mu ustreza in hvala bogu, da si lahko
Tu ti pe res ne znam pomagat-sem že preveč zarečenega kruha pojedla pri vzgoji mojih dveh otrok Grem sedaj rajše po liniji najmanjšega odpora-sicer imam par načel od katerih NIKOLI ne odstopam ostalo pa je bolj v smislu "ke sera,sera"
Rina: zdaj pa mi je vse jasno in vse razumem, tebe in njega. Hvala.
Za radiatorje sem vprašala, ker ko smo mi doma (pri mamici in tatiju) menjali okna, je tudi kar na1x teklo, pa v svoji sobi nisem imela r. spodaj, pa sem mislila ...
Nova okna preveč dihtajo, zato so eni ful za les, pa take pa to.
Jaz ne. Imajo pa tudi nova okna neko prezračevanje, ampak res nova nova.
M. tudi spi v svoji posteljci. Od 7 meseca pa celo v svoji sobici. Je zraven najine spalnice in jo takoj slišiva če joka. Pri meni je pa tak, da rabim prostor, da lahko v miru spim, tako, da sva jo vedno dajala v pojstlico. Morem rečt, da mi je moj veliko pomagal in lahko, da če ne bi, da bi mi bilo lažje, da bi kr zaspala ob meni v pojstli. Ne vem, kako bi bilo.
Tudi to je en izmed razlogov pri meni. Ker če spi pri nama, se absolutno nič ne naspim, ker samo pazim,da ji ne bom kaj naredla.. ker ko spim, se veliko premetavam, pa še moj se včasih tak napravla, da me skoraj izrine s pojstle
Iz lastnih izkušenj vama lahko povem,da si tile naši sončki prav dobro izborijo svoj prostor-sem včasih rabla prostor za spanje-zdaj ga pač imam kolikor ga dobim .Strah me je pa bilo,ko sta bila čisto mala-takrat pa res nista nikoli spala pri meni
to sem tudi že ugotovila, ja samo vseeno me je malo strah, da se ne bi kje kak nerodno obrnila, pa bi ji kaj naredila..
Rina: zdaj pa mi je vse jasno in vse razumem, tebe in njega. Hvala.
Za radiatorje sem vprašala, ker ko smo mi doma (pri mamici in tatiju) menjali okna, je tudi kar na1x teklo, pa v svoji sobi nisem imela r. spodaj, pa sem mislila ...
Nova okna preveč dihtajo, zato so eni ful za les, pa take pa to.
Jaz ne. Imajo pa tudi nova okna neko prezračevanje, ampak res nova nova.
Bom raje tiho, se mi nekaj zapleta.
hvala, da razumeš
glede oken - moj pravi, da so oni že v dijaškem meli tolep prezračevanje na oknih, pa veš da so pol to starejša okna... tu pa tega ni pa je stavba grajena l. 2009 to je po moje odvisno, kake kupiš... mi mamo take - malo dnara, malo muzike.. stanovanje pa prodajajo po taki ceni, da bi jim vrat zavil da ne govorim o parketu bom raje tiho.. pol pa ni čudno, da grejo k mislim tole podjetje gradbeno
Mislim, da je prav, da otročki spijo sami, v svoji poslici, svoji sobici, je Nik tudi od 1. dne doma do 1. zobkov, morja, ...
Zdaj pa ga ne dama.
Je moj, moj.
Je pa res, da imava reees veeelikooo posteljo in vsi komot spimo, tudi Nik z lahkoto izvaja svoje nočno-spalne akrobacije - res, vedno, ko ga pogledam je odkrit in drugje. Tak da niti ne bi v svoji poslici imel dovolj prostora.
malo dnara, malo muzike.. stanovanje pa prodajajo po taki ceni, da bi jim vrat zavil da ne govorim o parketu bom raje tiho.. pol pa ni čudno, da grejo k mislim tole podjetje gradbeno
Mi ne rabiš govorit, toti k... parket bom plačevala še 5 let, pa je ....! (Beri: dragi parket - naret pa ... bi ga sama boljše, da so o tem, kak so ploščice položene niti ne menimo - mi še zdaj gre na jok.)
Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?