Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Grozno je. Mi pa ni jasno, zakaj prihaja do tega?! Tako.. če najdeš kakšen pameten razlog, se priporočam za info, pa tudi če od drugih morda katera ve.
Srečno.
Kako me je
bolelo, ko mi je to rihtala. Sem mislila, da bom kar znorela. Potem se mi je pa spet pojavilo v jeseni, mi je pa kar moja splošna zdravnica odstranila del nohta - tam,, kjer je bilo že vneto in ognojeno. Tako da ne vem, kaj narediti. Poskusi najprej s pedikerjem, ampak jaz vem, da ko bo noht že vraščen oz. vneto in gnojno, grem k zdravniku. Ne bom trpela pri pedikerju.
no, zdej res upam, da je bilo to to, ker sta mi bile 2 op. dovolj.
Še do poroda sem si znala lepo uredit nohte, po porodu pa se je začelo. Je bolelo, samo nisem rabila hodit k dr. ali ja kirurgijo. Zdaj (skoraj 6m po P) pa mi je ostalo uspelo porihtat, en pa še nagaja. Samo nisem tako pridna kot ve, se ne spravim k pedikerki. Ja je treba it pri takih zadevah kar na medicinsko pedikuro oz. tja kamor gredo tudi diabetiki. Kozmetičarka mora obvladat, da ne naredi še večje packarije.
Obakrat po operaciji mi je zdravnik rekel, da zdaj pa naj pazim, kako si noht režem. Ahjoj, se mi več ni dalo razlagati ... Ponovi pa se mi po mojem na drugi (zunanji) strani nohta. Na opraciji sem bila v zač. januarja in zač. februarja. Operiran del je ok. Sem se pa enkrat udarila v zunanji del enega nohta in začel se je gnojit. Spet sem "hipermangirala" 2x na dan in stiskala gnoj ven in zdaj (trkam na les) je ok.