Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, vem d se mi je luštal banane..pa nism smela...sam sem brez problema pregurala, itak nism neki nezdravo jedl nikol, tudi v nosečnosti ne...se mi je moj režal k sm krofe za pusta sam povohala, pa enga pojedla, pa je blo dost...on je pa mislu d bom k njegova sestrična k je po kosilu komot še 4 krofe zmazala, pa čez pol ure še 4...jz sm zlo nezdravahranafobik

...
....sem jo prosila da naredi za mojga desca žlinkrofe za v župo iz pirine moke in mi jih prinese gor in jih kar začne dajat v juho pa zraven en kup moke usula(za naju s Hano bi jaz naredila z normalnimi nudelci)-sem siknila,da jo bom zase precedila in da v moj pisker ona nima kej metat
....no pa neki časa nazaj je Hano na vse zgodaj sikerala,da ji bo vzela čevelčke in copate in si je pač to mala zapomnila in zdej vsakič ko se obuvava zraven tuli "babi ne" in ona ji kar ene frise poka,jo neki skos provucera in mala še bolj znori
......pol če kej rečem,je pa moj dec užaljen
pa otroci tudi
....naši pa 5tke ven rinejo in je čist adijo pamet