Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...sam pri nas je že od zelenjave in sadja pol vozička nafilanga, pa paket soka in paket mleka, eno tono jogurtov....pa je skor to to..pol pa jz za povrh vzamem 2 ta mali Milki, pa ene Leibneiz piškote in se moj kr zvija od smeha...k ve, da lahk to on sam v enem večeru zmaže...ne pa 1 teden za 6 folka...sam mami je stroga in pol kej domačega speče...itak pa majo mulčki za jest zelenjad in sadje...k če nimajo vsakega po eno dozo na dan..pol sm čist napsihirana

. Kaj se kaj lkepega vidla?
Sem ti že dopoldan pozabila povedat da super da Levčki ni hujšega in močno stiskam pesti, da bo čim prej čisto zdrav
preveč ne boli. Pri nas je Nejc obakrat krasno sprejel tako Žiga kot Evo, brez problemov. Žiga pa ne tako dobro in je še danes ljubosumen če ma možek Evo v naročju. Pa ko sem šla rodit sem bila prepričana da z njim ne bo težav, sem se bala da bodo z Nejcem in je bilo ravno obratno. Ti bodi samo pozitivna ker na koncu je itak vse super. Pa mogoče ni napačno če bo bratec kako darilo prinesel Hani
.
me je kolumbo res tok fajn založila,da do poletja prav ne smem nič kupovati...za Hano pa nebi že zdej poletnih stvari kupovala,zimskih ima pa dovolj.....vidim da si si dala malo duška
ni panike,ampak nimam pojma kako bo ko ta dojenček ne bo šel stran....ma pustimo se presenetit.....darilo pa itak.....sem že ogledala enga baby borna k dudo,flaško,pleničko,kahlico in priborom za hranjenje....je pa par dni nazaj prišel od BC katalog in ga je mala listala in najdla pametnega kuža....zdej pa kolebam med tem dvema igračama
.....mala itak za vse tuli MOJE