sunny24
|
Čer! Kako smo? birdy, ČESTITKE ZA LEVA!!!!!!!! Sam je pa kar konkreten ta vaš fantič, a? Danes sem delala od 10h-18h...Mater, se še morem navadit delat ob takih zgodnjih urah... Moj pa zdej malo spi, k začne ob 24h. Gajči je šla h mojim, grejo jutri na Andrejev sejem (stojnice, ringišpili) v Staro Gorico-bo mala uživala! Drugače pa pri nas nič novega...V pondelk mam pregled, pa da vidimo...Joške mi bo razneslo. Sm pa danes mal rjavega izcedka mela, tko da bomo vidli, kako se bo izšlo. Povedali nismo še nobenemu, k jim čemo šok pršparat...To že vidim, da bo pestro... čebela, iii, lepe slikice! Pa lepa Hanči! rebeka, ooo, a se selite? Lepo!!! sjmm, sm vidla, da si neki spraševala, kolko kej naši pojejo... Zjutraj najprej flaša kakava, kak piškot, pol do kosila kako suho sadje, jogurt al pa skutka, kosilo...popoldne kruh in sirček al pa pašteta, hrenovka, palačinke (ma ker pač je), lahko tudi še mineštro al pa župo, kak ala čokolino za zvečer in še 1 flaša mleka. Ostalo sem pozabla...