Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 10:35:04
|
|
|
|
petrušk_
|
hoj hoj bejbe.... sonce nažiga na polno mi pa zaprti doma....ni kej...res je ena fuc... up zima hvala vam za vse odgovore o AB....se mi zdi da ji je že mal prjel, k je dala tale mal večjo dozo...pomoje je zanč le una v lekarni dozo zamešala....zj mamo 2,5 ml na 8 ur....kolk mate ve ponavadi hiconcila?? jutr gremo itak na kontrolo pa da vidmo kako in kaj?!? dons bomo šli za ene pol urce ven...itak nima veze al čakam da je tri dni brez vročine al en dan...če ma kej se za skuhat je itak naslednji dan ko gremo ven že spet akcija....tko da sm se odločila da ne čakam več kot en dan....tud vsi dohtarji tko pravjo...sam moja famous taščica hehehhee...se strogo drži 3 dni, pa jst si po porodu ne bi smela privoščit tuša 6 tednov tko da upam, da delam prav, oziroma vem da delam prav, ker enostavno ne mormo bit več notr....no če bi mel še vročino bi itak bli, sam tko jo pa že včeri nismo več mel, pa dons tud ne, tko da res upam, da tole zj je prjel želim vam vsem prekrasne nedelje
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 10:46:51
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ hoj hoj bejbe.... sonce nažiga na polno mi pa zaprti doma....ni kej...res je ena fuc... up zima hvala vam za vse odgovore o AB....se mi zdi da ji je že mal prjel, k je dala tale mal večjo dozo...pomoje je zanč le una v lekarni dozo zamešala....zj mamo 2,5 ml na 8 ur....kolk mate ve ponavadi hiconcila?? jutr gremo itak na kontrolo pa da vidmo kako in kaj?!? dons bomo šli za ene pol urce ven...itak nima veze al čakam da je tri dni brez vročine al en dan...če ma kej se za skuhat je itak naslednji dan ko gremo ven že spet akcija....tko da sm se odločila da ne čakam več kot en dan....tud vsi dohtarji tko pravjo...sam moja famous taščica hehehhee...se strogo drži 3 dni, pa jst si po porodu ne bi smela privoščit tuša 6 tednov tko da upam, da delam prav, oziroma vem da delam prav, ker enostavno ne mormo bit več notr....no če bi mel še vročino bi itak bli, sam tko jo pa že včeri nismo več mel, pa dons tud ne, tko da res upam, da tole zj je prjel želim vam vsem prekrasne nedelje ZA CELO FAMILY ... kako si ti?? hiconcil, če se ne motim 3/4 žličke izkoristite sonček danes je torek
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 10:48:31
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan mi smo že posesali ... preoblekli postelje ... juha se kuha ... piščanec je že pečen ... še solatka in priloga ... potem pa uživanje na sončku lep prazničen dan
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 11:30:24
|
|
|
|
sjmm
|
dan! mi smo mau poležavali zdej oči skončuje ploščice v predsobi, mulčki divjajo na igrišču in dvorišču jz imam pa mau tišine in pripravljam pito, pol pa še skončam kosilček, pa via še mau na sončka...bomo pa dons kr doma, ker ta velkim se fuuul ne da kam hodit k je ju3 šola tanči....uf, maš turbo dni, upam, da si najdete kej poletne robe in pol res uživate in si nafilate baterije urša...a ne, kok se pozna, če kak ptič kam odfrči za kak dan...sam pol je pa še bol lušn ko pride nazaj petrušk....naj vam sonček vlije nove volje in nafila baterije, da napodite bacile in uiživate v lepih dneh se tipkamo zvečer!!!! PA EN LEP DAN VSEM SKUPAJ!!!!!!!!!!! PA SEVEDA EN KUP LEPIH ŽELJA IN KOŠ ZDRAVJA IN SMEHA ZA VSE, KI DANES PRAZNUJETE!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 12:47:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
ojla punce ...evo mi smo prisle domov v petek...Se dojimo in zaenkrat tudi ponoci lepo spimo...Nimamo problemov z dojenjem .samoo vceraj ,ko je bila patronazna smo ugotovile da se je bolj malo zredila to pa zato ,ker je samo spala in jo zdaj moram budit na 3,4h ...vceraj pa ko je patronazna se prekontrolirala koliko poje je bilo 7oml tako da je verjetno problem v spanju..JUtri spet pride in bomo vidle kako bo ,glede na to da sem jo pol od vceraj popoldan budila...Mihailo je sonjo lepo sprejel upam,da tako tudi ostane....kaj je kaj novega??? NOSECKE-kako ste kaj??? Cuvite se...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 12:49:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
Evo se ena slikica moje lepoticke
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 18:18:59
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ojla punce ...evo mi smo prisle domov v petek...Se dojimo in zaenkrat tudi ponoci lepo spimo...Nimamo problemov z dojenjem .samoo vceraj ,ko je bila patronazna smo ugotovile da se je bolj malo zredila to pa zato ,ker je samo spala in jo zdaj moram budit na 3,4h ...vceraj pa ko je patronazna se prekontrolirala koliko poje je bilo 7oml tako da je verjetno problem v spanju..JUtri spet pride in bomo vidle kako bo ,glede na to da sem jo pol od vceraj popoldan budila...Mihailo je sonjo lepo sprejel upam,da tako tudi ostane....kaj je kaj novega??? NOSECKE-kako ste kaj??? Cuvite se... mihailo...ful lepe novičke!!!!!!!!!!!mnogo crkljanja in zdravja želimo!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 18:19:49
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Evo se ena slikica moje lepoticke IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, kaka lepotička!!!!!!!!!!!!!! sem se kr stopila!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 18:21:36
|
|
|
|
sjmm
|
Maj se že namaka....trenutno je obseden s kopanjem in tuširanjem!! popoldne smo se potepali po marostu in se prav pasli na sončku...ko smo se vrnili pa je čakala še posoda...uf, kuhinja je končno pospravljena....pa sej ne bo dolg.....še en mau pa bo večerja
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 19:32:04
|
|
|
|
Čebel@
|
čer tudi mi smo popoldan uživali na sprehodu po sončku pol sem pa jaz šibala k nečaku na RD....Hana je sedaj že pančevu-jutri gre v vrtec ......ati je šel k kolegu čestitat za ,ki se je včeraj rodila(1 teden pred mano je imela PDP),pol ko pride greva pa še sosedu čestitat za ,ki je prav tako včeraj rodila ...bo naš imel kar 2 sošolki iz iste ulice
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2011 19:35:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2011 19:36:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2011 19:38:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 19:51:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA TEBE RABM reci
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 19:52:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo PA TAMIKA TUT OBVLADA KAKŠNE DOBRE SLIKCE NAJDT..... pa sej sploh ne znam povedat kva iščem ....en link k loh sliko not ustavš pa vse neki utripa hm ...fotoshop...to ima bolj katjuša čez
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 19:57:49
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo.......kje si zdej?sem samo zate "privlekla" katjušo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 19:58:51
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo........čer ..... že pančkata?.....joj kaka lepotička je Sonja
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 20:00:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo PA TAMIKA TUT OBVLADA KAKŠNE DOBRE SLIKCE NAJDT..... pa sej sploh ne znam povedat kva iščem ....en link k loh sliko not ustavš pa vse neki utripa hm ...fotoshop...to ima bolj katjuša čez utripa to moreš iskat pod Gif. drgač pa poglej na greetingcards.com
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 20:04:28
|
|
|
|
Katjusa
|
Čer punce...... dopustek uspel je bilo ful fino. Benjamin je prvi dan bil tak k ponavadi sam da me ne spustiš pa se jst rad kopam.... no potem je pa kr kmalu ugotovil da ga rokavčki tok super gor držijo, da lahko celo skače iz klopce (v bazenu) v globjo vodo tak da ga nismo mogli več ustavit Florjan je pa tud začel skakat v bazen in potem brez problema plava nazaj in ponovno.... zečel je tudi plavat pod vodo tak da je res zdej že čist tapravi plavalček slikice pa mal kasneje sam da se prenesejo jih je 1600 in nekaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 20:04:50
|
|
|
|
Čebel@
|
kje bi dobila kakšne takale figurice za na torto(nodi in ostali)???
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 20:06:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čer punce...... dopustek uspel je bilo ful fino. Benjamin je prvi dan bil tak k ponavadi sam da me ne spustiš pa se jst rad kopam.... no potem je pa kr kmalu ugotovil da ga rokavčki tok super gor držijo, da lahko celo skače iz klopce (v bazenu) v globjo vodo tak da ga nismo mogli več ustavit Florjan je pa tud začel skakat v bazen in potem brez problema plava nazaj in ponovno.... zečel je tudi plavat pod vodo tak da je res zdej že čist tapravi plavalček slikice pa mal kasneje sam da se prenesejo jih je 1600 in nekaj a samo?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 20:11:54
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela te slikce so nastajele samo v bazenu hihi:)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 21:41:19
|
|
|
|
sjmm
|
čer! katjuša...super ste!!!!!!!! fanta sta tko lušna..punce pazite!!!! no, pa je minil tale prešernov frej dan me neki na kavč vleče, moj še psa rihta...pol pa upam, da se še poslednjega naseljenca na kavču...Jana...znebiva in imava kako minutko zase...zadnje čase se najin skupni čas odmerja v minutah in to ni ravn zdravo...tak d upam na več minut skupaj lep večer vsem skupaj!!!
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.