betty.ford
|
dobro jutro!!! kako ste??? šivilja, zgodaj vstajaš! in nič prijetno stanje v službi. zadnjič sem dobila v roke eno fajno zadevo, kako rešiti posamezne problemčke. in iz vsega sem izluščila, kako pomembno je imeti se rad. biti zadovoljen sam s seboj. cel univerzum našega bita temelji na ljubezni. in za dodatek: v primeru migren se posluži mastrubacije danes imam dopoldne čas zase in za pospravljanje našega brloga. sicer mi je petrazg zadnjič dala za mislit in zgodilo se je, da imam v roku dveh tednov dva povabila na razgovor. sicer moja branža, a če ne drugega bi vnesla v službovanje vsaj svežino novega okolja. bomo videli, kaj se bo iz tega spletlo. drugače pa sem začela spet uživati v svojem delovnem okolju. predvsem zato, ker sem šla včeraj na MOD (Masters of Dirt!) fantje so norci! in samo upam lahko, da moj prvi otrok ne bo takšen divjak! eden od njih je imel na majci napisano **** THE FUTURE! itak. uživala sem do konca in odločena, da v Stožice še grem - vzdušje je fenomenalno! zoja, že dobila? tudi jaz sem v čakanju,... pa glede na to, da bi želela zamenjati službo, upam, da priteče,... pa še o lončkih in pitju ste se pogovarjale... pri nas pije več ali manj tudi doma iz kozarčka, šalčke,... vedno mi v vrtcu povedo, da ogromno pije,... švica tudi, tako da se mi zdi vse okej. o previjanju pa nimam nobene žal besede. ima zmajček eni luštni zelo fajn vzgojiteljici, da nimam niti besede proti njima. same hvale! se razumejo med sabo. Papua, tvojo težavico bodo rešili. držim pestke tudi jaz. ostalo pa sem že pozabila. skratka: imejte se rade, večkrat na dan si povejte, kako super osebe ste... pohvalite se za kakšno malenkost, ki vam je povsem samoumevna - in se začutite kot enkratne, kar seveda ste! mmmmmmmm,... danes se kaže en čudovit dan! izkoristite ga! lepo mi bodite!
|