lollypop
|
IZVIRNO SPOROČILO: Agnes27 Jaz sem se odločla da se to rundo prime jaz tudi jaz pojma nimam kdaj imam O nekih posebnih znakov ko naj bi jo imela nimam (sluzi, špikanja) , zato sem se tud odločla da ta mesec poskusim z O testi.. bova pa kar čez cel ciklus vsaj na vsake dva dni pa upamo na najboljše... IZVIRNO SPOROČILO: LeJo Kaj hočem povedati = včasih se je potrebno res samo sprostiti in ne preveč načrtovati! :-) tole se pa še kako moram strinjat.. jaz sem v prvo zanosila, ko sem res čist odmislila vse to da "v tem ciklusu pa moram zanosit".. je pa težko, še sploh če se dolgo vleče čakanje na magični plusek, sam psiha ima tud vpliv... no čeprav po drugi strani se pa tud na psiho ni fino dolgo izgovarjat, če po enem letu poskušanja ne rata, mislim da je treba kar do G stopit in fajn zatežit za kakšen dodaten pregled... jolika: he he, ja povšter pod rit, sploh v času O... ja kaj jaz vem, mogoče tud to pomaga sem pa tud jaz že noge v luft držala, pa se ni prijelo IZVIRNO SPOROČILO: lakaya Imam samo eno vprašanje: zdi se mi, da sem dobila vnetje, mi ponavadi cenesten 1 pomaga, ampak me je zdj kr mal stah dat svečko notri, če se je slučajno že kej prjel, glede na to, da je danes 28/ 32 dan cikla jaz sem v prvi nosečnosti imela vnetje, pa mi je G predpisala Canesten.. ni problem, čeprav verjetno vseeno najprej poskusi z jogurtom, kot so punce napisale, al pa naredi test, da boš prepričana, pa potem raje stopi do G aTri: pa upam da čimprej ponovno zagledaš mislm, še dobr da sem prej kopirala, k me čist zmer ven vrže če predolgo pišem
< Sporočilo je popravil lollypop -- 28.12.2010 14:11:07 >
|